Brandul american Guess este cunoscut, printre altele pentru titulatura „cei mai sexy blugi din lume” și descoperirea și promovarea uneia dintre cele mai frumoase modele ale tuturor timpurilor. În zilele noastre, în afară de articole de îmbrăcăminte originale, compania creează și sneakerși cu cu logo-ul Guess, care devin pe zi ce trece din ce în ce mai populari. Am pregătit pentru tine o listă cu cele mai interesante și populare modele de sneakers.

Căutați sneakerși originali cu un logo vizibil? Cu siguranță vei găsi ceva în gama noastră de la Guess.

Tenișii cu talpă groasă de la Guess

Tenișii sport cu talpă groasă ne reamintesc de moda anilor 90. De ce sunt atât de iubiți? Sunt comozi, deoarece datorită grosimii tălpilor picioarele nu simt denivelările și, apropo, garantează și câțiva centimetri de înălțime. Oferta mărcii Guess cuprinde diferite modele interesante de încălțăminte – de la cele imprimate cu logo-ul brandului, la cele cu diferite accesorii și cele clasice în negru sau roșu. Poartă acești pantofi cu pantaloni și cu fuste midi și garantat vei avea un look în pas cu moda.

8433

De la stânga sus: sneakers alb Guess, teniși roșii Guess, sneakerși negri Guess, sneakers Guess cu logo-ul mărcii

Sneakerși negri de tipul ,,ugly shoes”

Sneakerșii de damă cu talpă groasă, intenționat nu foarte egală, sunt un trend fierbinte care persistă pe străzile marilor orașe din momentul în care casa de modă Balenciaga a prezentat în colecțiile sale acești pantofi. Sunt purtați în ținute cu costume, mom jeans, dar și cu pantaloni biker și rochii vaporoase. Încălțămintea ugly shoes apare și în oferta actuală a mărcii Guess!

8434

De la stânga sus: sneakerss Guess cu elemente metalice, sneakers Guess peste gleznă, sneakers colorați de la Guess, sneakers Guess cu logo

Sneakerșii Guess cu ornamente sub formă de lanțuri

Îți place stilul feminin și glamour? Cu siguranță îți vor plăcea și modelele interesante de sneakerși de la Guess, care sunt decorate cu lanțuri aurii și argintii.

Poți purta acești pantofi în două feluri:

  • cu articole vestimentare în culori neutre, de exemplu: o pereche de blugi clasici și un tricou alb, simplu.

  • alături de articole vestimentare interesante și atrăgătoare, cum ar fi cele în stilul Versace – vei avea astfel un look italian, încărcat în mod intenționat, de exemplu o pereche de pantaloni tip țigaretă și o cămașă cu imprimeu original.

Sfatul stilistului

Nu uita, atunci când alegi să porți pantofi cu ornamente aurii sau argintii, optează pentru bijuterii în aceeași nuanță sau renunță la accesorii.

8435

De la stânga sus: sneakerși bej de la Guess, sneakerși alb-maro de la Guess, sneakerși albi Guess, sneakerși negri Guess

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.