Te întrebi uneori dacă există pantofi comozi cu toc înalt care să fie eleganți, dar totodată și feminini și la modă? Îți răspundem noi – da! Vorbim despre pantofii cu toc gros, care în sezonul acesta cu siguranță trebuie să își găsească locul și în garderoba ta.

De ce femeile din întreaga lume iubesc acești pantofi? Iată 10 motive!

Motivul 1 – confortul

Pantofii cu toc gros sunt pur și simplu cu mult mai comozi decât pantofii cu toc subțire. Chiar și având 12 cm înălțime, tocul gros va fi mereu stabil. Mulțumită acestui fapt îi poți purta o zi întreagă, iar picioarele tale nu vor obosi.

Motivul 2 – efectul de subțiere optică al tocului gros

Știai că pantofii cu toc gros subțiază optic picioarele oferindu-le proporția corectă? Tocul subțire este foarte exigent și arată bine purtat de picioare frumoase. Pantofii cu toc gros arată bine purtați de orice tip de siluetă.

Motivul 3 – tocul gros preferat față de tocul subțire în stilul boho

Cu siguranță fiecăreia dintre noi ne place să ne simțim uneori ca la un festival de vară și să îmbrăcăm o ținută în stil boho. Dacă vrei să combini acest stil lejer cu o notă de eleganță – alege pantofii din piele întoarsă cu toc gros. Pantofii cu toc subțire ar arăta prea formal pentru această combinație de stiluri. Tocul gros pe lângă faptul că va fi mult mai comod, cu siguranță se va potrivii mai bine într-o astfel de ținută.

Motivul 4 – mai puține probleme cu flecurile

Flecurile care se tocesc și se rup repede sunt coșmarul unei femei care poartă zilnic pantofi cu toc. Pantoful cu toc gros elimină în totalitate această problemă. Dimensiunea mai mare a flecului se uzează la fel de tare ca și în cazul botinelor – adică aproape deloc! Scăpăm de probleme!

Motivul 5 – tocul gros nu intră în crăpături

O plimbare în Centru Vechi pe un pavaj ornat cu dale din piatră reprezintă o adevărată provocare. În timp ce tocul subțire ar intra în aproape fiecare mică adâncitură, riscând să se rupă, tocul gros te-ar scăpa de această problemă.

Motivul 6 – mersul sigur

Chiar și cele mai frumoase tocuri nu arată bine dacă nu sunt purtate cu încredere. Astfel mai bine alege tocul gros, care te va face să te simți sigură pe tine – acest lucru este mai important, decât înălțimea pantofului.

Știai că…

Pantofii cu toc gros au fost preferații al designerului Coco Chanel.

Motivul 7 – de zi și de seară

Nu fiecare model de pantofi de damă poate fi purtat atât seara pe covorul roșu, cât și ziua cu un cardigan lejer. Pantofii cu toc gros cu siguranță răspund acestei provocări, universalitatea lor este un alt motiv pentru care pur și simplu îi iubim.

Motivul 8 – tocul gros pentru cei scunzi și cei înalți

Fără nicio urmă de îndoială tocurile se prezintă frumos, însă tocurile mici sunt mai puțin atractive. Pantofii cu toc gros, indiferent dacă tocul este înalt sau mic, oferă mereu un look clasic și îngrijit. Se potrivesc atât pentru fetele scunde, cât și pentru fetele înalte.

Motivul 9 – încălțămintea ca și element de originalitate

Tocul mic și îngust este egal cu un spațiu mic pentru exprimare. Tocul mai gros oferă mai mult spațiu pentru diverse designuri mulțumită cărora pantofii tăi vor fi foarte originali. Sandalele cu toc gros cu motiv floral sunt încălțări foarte originale care ți se potrivesc dacă te numeri în rândul femeilor îndrăznețe.

Motivul 10 – vei dansa cu ei întreaga noapte

De câte ori te-ai aflat în situația în care ai purtat la o nuntă o pereche de pantofi sofisticați, pe care la urmă ai fost nevoită să îi schimbi pe niște balerini mai puțin efectivi ca să poți dansa pentru restul nopții? Încălțămintea cu toc gros este foarte confortabilă, îți va permite să dansezi toată noaptea, fără griji.

Ești convinsă să achiziționezi o pereche de pantofi de damă cu toc gros? Minunat, în acest caz verifică ofertele disponibile pe epantofi.ro și alege perechea de pantofi de care te îndrăgostești la prima vedere!

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.