Botinele, deși sunt asociate în primul rând cu încălțămintea de toamnă și de iarnă, sunt tot mai des utilizate în stilizări pentru anotimpurile mai călduroase. Secretul constă în alegerea modelului, materialului sau culorii potrivite. Descoperă oferta noastră de botine de la Eva Minge și alege pantofi originali pentru primăvară și vară, cu care vor înlocui cu succes, de exemplu, tocurile înalte și chiar sandalele.

Pentru lunile mai călduroase ale anului, recomandăm botinele cowboy.

  1. Botinele peep toe de la Eva Minge

Pentru început am ales un model clasic, popular de mai multe sezoane. Botinele peep toe, pentru că vorbim despre ele, ocupă deja un loc permanent în garderobele influencerilor. Pe lângă faptul că au un aspect original, sunt și aerisite și astfel – în ciuda faptului că pantoful ajunge deasupra gleznei – nu se pune problema supraîncălzirii picioarelor. Acestea vor arăta grozav cu rochii și fuste vaporoase, precum și pantaloni cu picioare conice. Poți citi mai multe despre cum se poartă botinele peep toe într-un alt articol al blogului.

13482

Botine bej și albe de la Eva Minge

  1. Botinele decupate

O altă opțiune și variantă „respirabilă” a modelelor peep toe sunt botinele decupate (cu diverse tăieturi) – de exemplu, pe părțile superioare. Sunt perfecte ca parte a unei ținute de afaceri, înlocuind tocurile înalte clasice. Soluția originală – de exemplu, pentru un outfit rock – vor fi botinele decupate în dungi și cu catarame mari.

13483

Botine decupate și cu catarame de la Eva Minge

Sfatul stilistului

Dacă vrei să îți alungești optic picioarele, optează pentru botine cu decupaje adânci în partea din față a încălțămintei.

  1. Botinele cowboy

Până nu demult, botinele cu o crestătură caracteristică în partea din față a părții superioare și cu vârfurile ascuțite au părut a fi un model de încălțăminte destul de controversat. Inspirate de Vestul Sălbatic, aceste încălțări se bucură în prezent de un adevărat succes în întreaga lume și sunt purtate mai ales la diverse festivaluri de muzică. Botinele cowboy Eva Minge vor arăta bine nu numai cu blugi și o cămașă de flanel, ci și tunici și rochii în stilul hippie. Citind un alt articol de pe blog vei afla cum poți încă stiliza botinele cowboy.

13484

Botine cowboy caramel și colorate de la Eva Minge

  1. Botinele din piele naturală și piele întoarsă de la Eva Minge

Știi proverbul care spune că cele mai simple soluții sunt de obicei cele mai bune? Acesta poate fi utilizat atunci când alegi botinele potrivite pentru vară. Modelele clasice, pe care le vei putea purta și toamnă, vor funcționa bine în acest rol. Cu toate acestea, pentru a le face confortabile și în lunile mai călduroase, optează pentru botine din piele naturală netedă sau piele întoarsă de la Eva Minge. Aceste materiale sunt respirabile și vor asigura o ventilație adecvată picioarelor. Primăvara și vara, nu uita să alegi modele fără izolare. În ceea ce privește culoarea potrivită, negrul sau maroul sunt nuanțe universale care vor funcționa pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, dacă dorești să evidențiezi caracterul de vacanță al ținutei, bazează-te pe culorile mai deschise – bej, roz pudrat sau gri.

Botinele Eva Minge sunt, desigur, ideale pentru anotimpurile mai răcoroase. Descoperă gama variată de mărci disponibile pe epantofi.ro și convinge-te singură!

Autor

Agnieszka Ślęzak

Deși se pare că tocurile înalte și sneakerșii nu merg mână în mână, aceste modele de pantofi sunt printre preferatele mele. În garderoba mea domină culoarea neagră și imprimeurile florale. În viața privată sunt un fan al umorului negru, al animalelor și al filmelor lui Quentin Tarantino.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.