Ciorapii cu modele – cu ce pantofi îi poartă franțuzoaicele?

2 min.

Cele mai mari case de modă, precum Chanel, Gucci, Balenciaga sau Fendi, promovează de ceva timp tendința de a purta ciorapi cu modele, de obicei cu imprimeuri monografice. Această tendință este la perfecțiune (ca întotdeauna) pusă în practică de femeile franceze care stilează ciorapii cu modele într-un mod discret, elegant și nonșalant. Deci, dacă te întrebi cu ce să stilizezi aceste articole vestimentare, te invităm să citești textul de mai jos.

Cele mai moderne modele de ciorapi cu imprimeuri

Ciorapii – sunt la modă sau nu? Poate ți-ai pus deja această întrebare și poate asociezi aceste articole vestimentare cu un cod vestimentar rigid și formal și nu cu nonșalanță de bun gust. Pentru o lungă perioadă de timp, ciorapii au fost considerați mai degrabă o piesă obligatorie a ținutelor și nu un accesoriu de stilizare modern. Este de ajuns să vizionezi serialul cu Carrie Bradshaw, una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din New York (deși fictive), care obișnuia să meargă iarna pe străzile din Manhattan cu picioarele goale, doar pentru a evita purtarea ciorapilor. Cele mai recente postări de pe Instagram demonstrează, totuși, că ciorapii sunt din nou în vogă și sunt din nou considerate un articol vestimentar fierbinte. Mai mult, nu orice ciorapi, ci modelele cu printuri delicate!

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post udostępniony przez Virginia (@virginia_konopka)

Cele mai râvnite modele au fost prezentate în colecțiile Chanel, Gucci, Balenciaga și Fendi. De asemenea, poți găsi câteva modele interesante în gama brandului Calzedonia. Ideea este ca modelele alese să fie translucide-negre, iar printul care apare pe ele ar trebui să fie delicat, cum ar fi sigla Chanel împrăștiată peste tot.

Ciorapii cu imprimeuri – cu ce îi poartă franțuzoaicele?

Dacă vrei să știi cu ce să porți ciorapii cu modele și cum să îi stilizezi în cel mai bun mod posibil, este timpul să te inspiri din feed-ul de pe Instagram al influencerilor francezi.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post udostępniony przez Claire Goffic (@clairegffc)

Eleganta Claire poartă ciorapii Gucci într-o atmosferă foarte pariziană. Îi îmbracă cu pantofi negri cu toc mic, o rochie tip cămașă albă și o beretă în nuanța cămilei. 100% parisian chic!

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post udostępniony przez Camille Charriere (@camillecharriere)

Camille Charriere a ales să-și stilizeze ciorapii Chanel într-un stil puțin mai caracteristic. A optat pentru un look compus dintr-un top alb, pantaloni scurți negri, un sacou negru și cizme lungi riding cu talpă masivă, tot pe negru.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post udostępniony przez Justine Soranzo (@justinesoranzo)

Justine Soranzo a creat un outfit frumos, foarte vintage, bazat tot pe negru. Ea și-a asortat colanții cu carouri cu o rochie-sacou din piele și pantofi cu toc mic, cu o baretă subțire sub gleznă.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post udostępniony przez MARA ???? LAFONTAN (@maralafontan)

Mara Lafontan, un model și influencer din Paris, a ales o pereche de ciorapi de la Calzedonia, ale căror modele iau forma simbolurilor semnelor zodiacale. A optat pentru o ținută în stil rock – o geacă de piele și chunky boots, care se bucură și sezonul acesta de un adevărat succes.

Îți recomandăm
logo signet
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
Genți Furla, Sneakers Nike pentru bărbați, Șlapi adidas pentru bărbați, Pantofi Salomon pentru bărbați, New Balance 574, Crocs pentru copii, Curele de damă Tommy Hilfiger, Sneakers de damă Tommy Hilfiger