Probabil că le cunoști din filmul „Pretty Woman”. Aceste încălțări și-au găsit locul și pe lista modelelor preferate de Ariana Grande. Cele mai renumite creatoare de tendințe și editori de modă le iubesc pentru proprietățile lor magice de a alungi picioarele. Despre ce încălțări vorbim? Desigur, despre cizmele până la jumătatea coapselor, care au apărut pentru prima oară pe podiumuri, iar acum iau cu asalt străzile celor mai mari orașe din lume. Cu ce se poartă? Și care sunt cele mai în vogă modele de pe epantofi.ro? Vei afla răspunsurile la aceste întrebări citind textul de mai jos.

Cizmele lungi muschetar reprezintă una dintre cele mai tari tendințe pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021.

Trendul cizmelor până la mijlocul coapselor – cu ce se poartă?

Atunci când Julia Roberts, frumoasa pretty woman, a ales să le încalțe, a stabilit una dintre cele mai mari tendințe din anii 90. Cizmele lungi muschetar au apărut în săptămânile modei de toamnă și iarnă, anunțând un adevărat trend, inclusiv pe podiumul mărcilor Sacai, Prada și Versace. Acum, la rândul lor, pot fi văzute din ce în ce mai des în imagini cu ținute streetwear sau în fotografiile de pe Instagram ale influencerilor de top. De ce le iubesc atât de mult femeile? Deoarece acești pantofi fac dintr-o ținută cu un pulover lung și leggings un outfit rafinat, feminin și, în plus … alungesc optic picioarele.

Inspirația din fimele din epocile trecute este o modalitate cunoscută de a crea stilizări originale care sunt purtate de cele mai mari vedete. Și tu te poți inspira din aceste ținute, în acest caz de la personajul legendar interpretat de Julia Roberts în filmul „Pretty woman”. Nu uita, totuși, că faimoasa actriță a jucat rolul unei prostituate în el, așadar, pentru a introduce stilul ei în ținutele tale de zi cu zi, îți recomandăm să completezi outfitul cu o fustă cu un sacou pentru bărbați sau un cardigan supradimensionat.

Podiumurile de renume mondial demonstrează că cizmele lungi muschetar arată grozav alături de fuste scurte sau pantaloni scurți, dar completate cu sacouri pentru bărbați legate nonșalant de șolduri sau talie.

Jeremy Scott, considerat unul dintre designerii căruia îi place foarte mult să se joace cu moda, prezintă tendința cizmelor până la mijlocul coapselor într-un mod atipic. A ales să combine modelele metalice cu rochii futuriste cu croială tip sacou.

Trendsetterii, pe de altă parte, transferă tendința cizmelor până la jumătatea coapselor pe străzile celor mai mari capitale ale modei și demonstrează astfel că acești pantofi arată minunat chiar și atunci când nu dezvăluie un pic din corp. Le-au încălțat peste pantaloni mulați, paltoane scurte sau sacouri cu talie marcată. Feminin, dar elegant.

Cele mai la modă cizme până la mijlocul coapselor – prezentarea generală a sortimentului epantofi.ro

Dacă inspirațiile menționate mai sus te fac să-ți dorești să încerci tendința cizmelor a căror lungime se termină cu mult peste înălțimea genunchiului, am selectat special pentru tine cele mai moderne modele , disponibile în gama magazinului online epantofi.ro.

15855

De la stânga sus: cizme cu toc gros de la Gino Rossi, cizme albe de la Elisabetta Franchi, cizme cu un detaliu decorativ de la Patrizia Pepe, cizme în nuanța cămilei de la Marciano, cizme încrețite de la Eva Minge și cizme cu imprimeu de crocodil de la Pollini

Dacă și tu ai fost cucerită de trendul cizmelor lungi muschetar, te invităm să citești mai multe despre acest subiect într-un alt articol de pe blog.

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.