Ce anume au în comun pneurile și pantofii Converse? Marquis Mills, numele Converse altfel cunoscut, înainte de a începe producția de încălțăminte de renume mondial, a încercat să se dezvolte în industria de vulcanizare. Această experiență s-a răsplătit – atât de mult încât, la doar câțiva ani după ce a produs prima pereche de pantofi, Convers a condus etapele NBA. Câteva decenii mai târziu a lovit mainstream-ul, unde se află până în ziua de azi.

De-a lungul a 100 de ani de existență a mărcii Converse, au fost concepute multe modele peste și sub gleznă. Cum și cu ce se poartă pantofii Converse? Iată câteva idei!

Pantofii Converse nu sunt doar teniși simpli

Primele modele fost concepute pentru a juca baschet, iar relația cu această disciplină a fost doar întărită prin colaborarea cu Chuck Taylor. Curând, pantofii au cucerit inimile iubitorilor de încălțăminte urbană și au devenit disponibili în sute de variante, care diferă în funcție de culoare, model și tipul părții superioare.

Încălțămintea Converse este confecționată nu numai din materiale textile, ci și din piele, blugi și chiar din catifea. Sunt celebrii pentru confort, rezistență și pentru aspectul atemporal. Sunt atât de versatili, încât pot fi purtați de oricine, indiferent de vârstă! Converse: înalți sau scurți?

7092

Tenișii înalți Converse – pantofii ideali pentru colecția ta personală

Părțile superioare au margini distincte, ideale pentru a crea ținute într-un stil rock. Tenișii Converse Chuck Taylor de culoare neagră, pe gleznă, blugii de culoare închisă, o jachetă din piele și tricou alb clasic – aceasta este chintesența stilului urban!

7093

Tenișii Converse înalți și roșii și blugii ușor suflecați; o combinație reușită.

Acest model de încălțăminte poate fi purtat atât în ținute lejere, cât și în cele elegante. Teniși, blugi și cămașă – ținută de nota 10!

Sfatul stilistului:

Atunci când alegi să porți teniși înalți, nu uita că această încălțăminte arată bine cu pantalonii ușor rulați.

Tenișii Converse, din piele, oferă fiecărei ținute un caracter distinctiv. Sunt o alegere excelentă pentru concertele în aer liber și pentru ținutele de festival – cu o pălărie și o cămașă flanel legată la talie.

Ținute moderne cu tenișii Converse, scurți, în rolul principal

Tenișii scurți sunt baza ținutelor de vară, deoarece oferă confort picioarelor, chiar și în zilele fierbinți. Converșii alb-negri Chuck Taylor sunt clasici în rândul pantofilor de sport. Sunt perfecți pentru ținutele casual și accentuează stilul individual al celui care îi poartă.

O ținută de vară poate fi bazată pe pantaloni scurți de blugi și o pereche de teniși scurți. Mai rămâne să alegi un tricou și o șapcă baseball. Completează ținuta cu un ceas sport modern.

Merită, de asemenea, să acorzi atenție tenișilor Converse One Star, care, în 2017, după un mic lifting, s-au reîntors pe rafturile magazinelor. Partea superioară a acestui model este adesea confecționat din piele întoarsă, iar talpa din cauciuc sigură, estetică rămasă din anii 70. Ceea ce îi face să iasă în evidență este brandingul stelelor și utilizarea tălpicilor Lunarlon, care asigură confort picioarelor.

Pentru a crea o ținută masculină în concordanță cu tendințele predominante, alege pantaloni din țesături, șosete înalte și o bluză de culoare deschisă. Completează look-ul cu o pălărie roșie modernă, și o pereche neagră de Convers One Star. Cu acest model poți compune și o ținută bazată pe culorile alb și negru, optând pentru pantaloni negri înguști și un tricou alb cu imprimare:

Alege cei mai faimoși teniși din lume!

Indiferent de ce model de Converse pentru bărbați, poți fi sigur că nu vei fi dezamăgit. Acestea nu sunt doar pantofi legendari care nu au ieșit din ciclul de modă de ani de zile, ci și un model rezistent și confortabil de încălțăminte. Găsește-ți propriul model și poartă-l conform sfaturilor noastre. Nu ezita să verifici modelele disponibile pe epantofi.ro!

Autor

Aleksandra Gąsior

Sunt o iubitoare de chimie, pantofi sport și una dintre puținele colecționare poloneze adevărate, care are peste 200 de perechi de sneakerși unici în colecția sa! Sunt un fan al modelelor clasice cu detalii caracteristice. Brandul meu preferat este Nike, iar pe picioarele mele cel mai des puteți vedea Air Max 1.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.