Culotte este unul dintre cele mai moderne modele de pantaloni purtați recent. Dacă eziți să achiziționezi acești pantaloni pentru simplul fapt că nu știi cu ce pantofi se potrivesc – nu-ți face griji! Ne grăbim să-ți spunem cu ce articole vestimentare poți stiliza modelele largi de tipul culotte pentru a avea ținute reușite. Cu gândul la Tine, am selectat cele mai bune 5 outfituri de pe Instagram. Citește mai departe și convinge-te singură!

După ani de dominație a pantalonilor skinny și leggings, modelele largi au revenit la modă. Descoperă ce pantofi poartă influencerii alături de pantalonii de tipul culotte.

Ce sunt pantalonii culottes?

Modelele culotte nu sunt altceva decât pantaloni largi, cel puțin până la jumătatea gambei. S-au bucurat de o popularitate impresionantă în anii 1960 și 1970, dar – după cum știți – modei îi plac revenirile. Astăzi, designerii se inspiră din tendințele din trecut pentru a le prezenta din nou.

Ce spune Carolina Herrera?

Moda a fost întotdeauna o repetare a ideilor. Ceea ce o face nouă este modul în care aceste idei se reunesc.

Cu ce pantofi se poartă pantalonii de tipul culotte?

Ținuta 1. Culottes și teniși albi

Prima propunere, în spiritul slow fashion, este un look compus din pantaloni cu picioare largi, în nuanța cămilei și teniși albi din pânză. Aruncă o privire la acest total look minimalist. Influencerul a optat pentru un tricou alb simplu și o geacă de blugi din denim, accentuând look-ul final cu bijuterii subtile și o curea de piele. Ce părere ai?

Modele similare de teniși poți găsi de ex. în sortimentul mărcilor Vans, Levi’s și Converse.

Ținuta 2. Culottes și șlapi cu toc

Dacă vrei să știi cu ce poți purta pantalonii verzi de tipul culotte, verifică pagina de Instagram a Gittei Banko. Trendsetterul are o slăbiciune puternică pentru pantalonii cu picioare largi. Nu cu mult timp în urmă, a purtat acest articol vestimentar cu cele mai în vogă modele de încălțăminte din sezonul primăvară-vară 2020, adică șlapii din colecția mărcii Bottega Veneta. Poți citi mai multe despre modelele similare, mai ieftine, dar la fel de moderne într-un alt articol de pe blog.

Ținuta 3. Culottes și șlapi cu talpă plată

Fanilor confortului și stilului urban le va plăcea cu siguranță următoarea noastră propunere. Faimoasa fashionistă a optat pentru o ținută compusă din pantaloni culottes de culoare neagră și o pereche de șlapi cu talpă plată, cu ornamente tip bijuterii, un hanorac neon cu logo-ul vizibil al mărcii și o geantă de mână decorată cu o eșarfă. Și tu, ai purta un look similar?

Ținuta 4. Culottes cu pantofi cu toc subțire

Dacă eștii îngrijorată de faptul că pantalonii largi vor avea un efect negativ asupra siluetei tale, optează pentru tocuri înalte (și de preferință ascuțite!). Crede-ne, tocurile înalte au puteri magice. Pot subția optic silueta, pot alungi picioarele și chiar accentua fesele. Poți, de asemenea, opta pentru o pereche de pantaloni cu talie înaltă pentru a-ți accentua talia. Inspiră-te de pe pagina de Instagram a Oliviei Palermo:

Ținuta 5. Culottes și pantofi masivi

Încă nu ești sigură cu ce poți purta acest model de pantaloni? Ultima noastră propunere, de altfel cea mai originală, este de a combina pantalonii de tipul culotte cu pantofi masivi – bocanci, botine sau cizme. Această combinație a fost aleasă de actrița celui mai nou film „Îngerii lui Charlie”, Ella Balinska. Contrar aparențelor, a reușit să obțină o stilizare foarte feminină:

Acum știi cu ce pantofi poți purta pantalonii de tipul culotte! Care dintre cele cinci propuneri îți place cel mai mult?

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.