Uneori, pantofii care „trebuiau să se potrivească ca o mănușă”, se dovedesc a fi … o alegere greșită. Nu te panica, suntem aici să te ajutăm! În acest articol îți vom spune cum poți lărgi cizmele care te strâng în zona gambelor.

Gambele groase îți dau bătăi de cap și te descurajează efectiv de la cumpărăturile de încălțăminte? Nu te îngrijora – suntem aici să te ajutăm!

Cum se lărgește partea superioară a cizmelor?

Permite-ne să-ți oferim câteva sfaturi importante cu un gând de introducere. Nu încerca să experimentezi și să efectuezi „operații” riscante pe pantofi. Întinderea părților superioare ale cizmelor este o sarcină pentru un cizmar sau un cojocar (o persoană calificată să lucreze cu piele).

Maeștrii industriei de încălțăminte vor întinde partea superioară a pantofului, ținând cont de materialul din care un anumit model este confecționat. O soluție des întâlnită este adăugarea unei părți elastice lângă fermoar sau desfacerea părții superioare în zona custăturilor. Acest serviciu nu costă mult și cu siguranță îți va garanta confortul adecvat. În plus, vei putea lărgi astfel carâmbul cizmelor cu câțiva centimetri.

 

Sfatul nostru

Dacă ai o problemă cu cizmele în jurul gambelor, glisează/apasă ușor carâmbul în jos. Vei putea desface mai simplu fermoarul, în zona în care circumferința piciorului este mai îngustă, apoi vei putea descălța mai ușor încălțămintea.

10426

Cum întindem partea superioară a cizmelor? Uneori, merită să te bazezi pe sfatul experților.

Dar este necesară întinderea? Alte soluții eficiente?

Nu uita că în majoritatea magazinelor – atât online, cât și staționare – ai la dispoziție opțiunea de a returna un produs comandat (pe epantofi.ro ai până la 30 de zile).

Pentru a putea face față junglei urbane, data viitoare când achiziționezi o nouă pereche de cizme … fii vigilent/ă! Îți recomandăm să optezi pentru un model cu o parte superioară largă, care nu se fixează după forma piciorului. Aceste modele nu sunt doar practice, dar sunt îndrăgite și de vedetele de talie internațională. Poți citi mai multe despre cizmele potrivite pentru gambe groase în acest articol.

10427

Cizmele cu partea superioară evazată sunt sinonime cu confortul.

 

Sperăm că am reușit să te ajutăm și știi deja cum să întinzi partea superioară a cizmelor, sau – pentru viitor – vei știi cum să eviți această problemă. De asemenea, îți recomandăm câteva articole interesante, din care veți învăța cum poți lărgi alte modele de pantofi:

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.