Cum și de ce merită să-ți lustruiești pantofii?

2 min.
În acest articol:

Pantofii bine îngrijiți sunt punctul culminant al unei stilizări elegante – deși această afirmație poate părea evidentă, nu toată lumea acordă suficientă atenție îngrijirii corespunzătoare a pantofilor. În cazul încălțămintei din piele, curățarea în sine nu este suficientă – lustruirea este, de asemenea, un pas important, este concepută pentru a hrăni materialul și a prelungi viața pantofilor. Cum se lustruiesc corect pantofii? Vei afla în articolul de mai jos.

Secretul constă în alegerea produselor profesionale potrivite și … răbdare.

Lustruirea pantofilor este, după curățare, al doilea pas de îngrijire (pentru mai multe informații despre curățarea pantofilor din piele, citește acest articol). Doar încălțămintea din piele naturală netedă trebuie supusă acestui tratament – aplicarea unei paste pe pielea întoarsă sau pe nubuc va avea un efect negativ asupra suprafețelor caracteristice ale acestor materiale.

Pielea naturală are capacitatea de a se usca și a crăpa cu timpul. Acesta este motivul pentru care este atât de importantă hidratarea, care este concepută pentru a reîmprospăta culoarea încălțămintei, extinzând în același timp durabilitatea acesteia. Cât de des trebui lustruiți pantofii? Merită să fie un tratament regulat și sistematic – așadar, noi recomandăm după fiecare curățare.

După ce știi că pantofii tăi sunt curați și uscați (pentru că doar în acest fel se poate lustrui încălțămintea), nu mai rămâne nimic altceva de făcut, decât să începi să-ți faci treaba. Vei avea nevoie de:

Atenție!

Lustruirea pantofilor poate fi o activitate pe termen lung, așadar trebuie să ai răbdare – efectul final cu siguranță va merita.

11210

Pe epantofi.ro vei găsi o selecție largă de creme pentru pantofi.

Dacă ai deja toate accesoriile și timpul necesar, este timpul să treci la treabă. Urmează instrucțiunile:

Sperăm că știi deja cum și cu ce se lustruiesc pantofii. Pe epantofi.ro vei găsi o gamă largă de creme, perii și produse de curățat care îți vor permite să prelungești viața perechii preferate de pantofi.

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
ghete fete, palladium, ghete baschet, ghete iarna barbati, ghete barbati iarna, pantofi albi, pantofi cu toc eleganti, adidasi jordan dama