Genți de damă pentru sezonul toamnă/iarnă – vezi modelele în vogă

2 min.

O poșetă este un accesoriu indispensabil pe care femeile îl poartă timp de mai multe secole. Pe lângă funcționalitate, geanta de damă ar trebui să se potrivească cu ținuta purtată și să fie în concordanță cu tendințele actuale de modă. Designerii ne surprind frecvent cu diverse modele noi, cum ar fi de exemplu gențile tip coș, cele tip cufăr sau shopper bags-urile, care au fost trendul fierbinte al acestei veri. Ce modele vor fi la modă în acest sezon?

Odată cu sosirea zilelor reci, vrei să îți reîmprospătezi stilul cu o nouă geantă? În acest articol vei găsi multă inspirație.

Borsetele

Inspirate din lumea sportului, gențile mici, prinse în jurul brâului, pe care le poți asocia și cu vânzătorii din piețe și bazaruri, au devenit un adevărat trend, punând stăpânire pe colecțiile caselor mari de modă cum ar fi Marc Jacobs, Civindi sau Gucci și au fost prezentate pe podiumurile de la New York și Paris. Borseta este perfectă pentru stocarea articolelor mici și necesare, cum ar fi telefonul, cheile sau fardurile.

Sfatul stilistului

Poți purta borseta în jurul taliei, accentuându-ți astfel silueta sau în diagonală, peste umăr – foarte la modă în acest sezon.

Genți din piele cu imprimeu de animale

Pe lângă modelele clasice, colorate, cu animal print, toamna asta optează pentru genți din piele, cu diferite imprimeuri de animale. Cele mai în vogă sunt cele care imită pielea de șarpe și care sunt disponibile în diverse culori: de la cele negre, clasice, la cele verzi sau bordo. Imprimeul de animale arată nemaipomenit de bine pe gențile lăcuite, așadar dacă îți dorești să obții un efect subtil, optează pentru un model mat.

Sfatul stilistului

Dacă ești scundă, alege o geantă de umăr la înălțimea taliei. Geanta care atârnă pe lângă linia șoldului, va scurta vizual silueta.

Genți elegante cu monograme

Casa de modă Louis Vuitton folosește de ani de zile monograma pe articolele vestimentare și pe accesorii, adică semnul distinctiv al acestei mărci renumite. Inspirate de acest design și alte branduri au început să confecționeze diferite modele de genți cu monograme. Așadar, dacă și tu te numeri printre fanii acestui trend, atunci optează pentru o poșetă de la Guess, DKNY, Calvin Klein. Îți recomandăm să alegi un model de culoarea maro, care va arăta clasic și va completa perfect ținutele de toamnă cu cizme din piele și paltoane pentru femei.

Rucsacuri de damă

Rucsacurile asociate cu moda școlară sunt în vogă de mai multe sezoane. Femeile adoră acestea pentru că sunt spațioase, confortabile, atrag atenția și … „ le întineresc”! Așadar, dacă prețuiți confortul în ținutele de zi cu zi și ai o mulțime de sneakerși în garderoba ta, iar toamna aceasta intenționezi să porți un sacou sau un palton – un rucsac va fi ideal pentru tine!

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!