Adeseori le poți vedea în mâinile celor mai renumiți influenceri. Oferă clasă și stil oricărei ținute. Despre ce vorbim? Despre gențile cu imprimeu de crocodil, care sunt unele dintre cele mai tari tendințe pentru iarna 2020. Ce model să alegi și cu ce să-l asortezi? Ca întotdeauna, căutăm inspirație acolo unde există cea mai multă – pe Instagram.

Gențile cu imprimeu de crocodil au apărut, printre altele, în colecțiile de toamnă și iarnă ale mărcilor poloneze disponibile pe epantofi.ro.

Gențile cu imprimeu de crocodil – care este modelul potrivit și cu ce se asortează?

Gențile din piele – cu o textură similară cu cea a pielii unui crocodil se bucură de o popularitate impresionantă în ultima perioadă. De ce le plac atât de mult influencerilor poșetele cu acest design? Deoarece înnobilează stilizările și oferă un avantaj real acestor combinații minimaliste, dar cu bun-gust. Deci, dacă ești în căutarea unui anumit model de geantă, cu care merită să-ți completezi garderoba în iarna 2020, optează pentru o poșetă cu imprimeu de crocodil.

Lista genților cu imprimeu de crocodil – în cercul stiliștilor, editorilor de modă și a creatorilor de tendințe – poate include cu siguranță toate cele concepute de designerul Zofia Chylak. Cu toate acestea, prețul lor este destul de ridicat. Dacă nu dorești să cheltui mulți bani, nu îți face griji – poți găsi modele mai ieftine, dar la fel de frumoase pe epantofi.ro!

Poșeta de tipul baguette este una dintre cele mai moderne genți din ultima perioadă, promovată de femeile pariziene native. Modelele cu imprimeu de crocodil sunt și mai elegante.

Gențile cu imprimeu de crocodil se potrivesc de asemenea bine cu ținutele casual. Blugii, hanoracul și adidașii vor arăta mult mai feminini dacă îi completezi cu un astfel de accesoriu.

Cele mai moderne genți cu imprimeu de crocodil – prezentarea generală a sortimentului de pe epantofi.ro

În sortimentul magazinului epantofi.ro vei găsi o mulțime de modele de genți cu imprimeu de crocodil. Poți beneficia de livrare rapidă și îți poți exercita dreptul de returnare, dacă este necesar. Acesta este cel mai bun mod de a-ți alege modelul de vis pe care îl vei putea purta mai mult timp.

15723

De la stânga sus: geantă tip coș Coccinelle, geantă cu baretă lată Coccinelle, geantă de tipul baguette Puccini, geantă crossover Liu Jo, tote bag Furla și geantă cu baretă din lanț Gino Rossi

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.