Ghetele jodhpur pentru bărbați sunt modele atemporale de încălțăminte care pot fi adăugate cu siguranță pe lista articolelor must-have pentru garderobele de toamnă-iarnă, în special pe cele ale faniilor stilului clasic și casual. Pantofii creați cu gândul la Regina Victoria și-au găsit de mult timp locul în șifonierul bărbaților și nu par să dispară prea curând de acolo. În fiecare an, designerii de modă dovedesc că, versiunile lor ușor diferite sunt încă în top. Deci, ce modele de ghete jodhpur se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2020/2021? Vei afla răspunsul citind rândurile de mai jos.

Negre, maro, gri sau bej – care sunt ghetele jodhpur potrivite pentru ținutele tale de toamnă / iarnă?

Ghete Jodhpur negre pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021

Să începem cu modelele clasice, adică ghetele jodhpur negre, care sunt perfecte pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021. Ce modele se poartă anul acesta? În primul rând, cele din piele naturală netedă, cu partea superioară înaltă și cu o talpă groasă. Tendința pentru acest tip de pantofi este deja promovată de casa de modă Bottega Veneta, iar alte mărci îi urmează îndeaproape pașii. Totuși, dacă preferi încălțămintea atemporală care nu se demodează niciodată, alege varianta clasică.

View this post on Instagram

Classy @fashionnovamen outfit! #NovaMEN

A post shared by menwithclass (@menwithclass) on

Ghete Jodhpur maro pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021

Dacă nu îți plac culorile închise, nici măcar în sezonul rece, în locul ghetelor jodhpur negre poți alege o variantă puțin mai deschisă, adică maro. Ghetele jodhpur maro vor arăta bine alături de nuanțele de bleumarin, bej, kaki sau verde sticlă. Vor completa de minune și ținutele cu costume din lână, cu carouri sau cele confecționate din material melanj.

View this post on Instagram

👍🏽👎🏽? #menwithclass

A post shared by menwithclass (@menwithclass) on

Ghete Jodhpur gri pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021

În ultima perioadă, există și alte variante de culoare de pantofi pentru bărbați, decât doar negru sau maro. Ghetele jodhpur gri sunt unele dintre propunerile de nișă pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021. Vor arăta foarte bine în total look-uri gri, dar și alături de nuanțe de nude sau în ținute clasice, alb-negre.

Ghete Jodhpur bej pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021

Îți plac stilizațiile cu elemente boho? Sau poate în garderoba ta domină, pur și simplu, culoarea maro și gri în loc de negru sau bleumarin? În acest caz, optează pentru ghete jodhpur bej. Nu sunt potrivite pentru stilizări elegante, dar vor fi perfecte pentru cele casual. Palton de lână, blugi și un pulover într-o nuanță deschisă – ghetele jodhpur bej vor arăta de minune alături de aceste articole vestimentare. Sfatul nostru? Alege modelele din piele întoarsă, în locul celor din piele naturală netedă – vor arăta mult mai stilate.

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.