Cu un chip de vulpe, un panda vesel sau un fulg de zăpadă? Producătorii de ghete pentru copii flirtează cu decorațiunile ingenioase și cusăturile originale. Dar … stai puțin, aspectul pantofilor nu este singurul factor important! Descoperă mai jos ce modele de încălțăminte se vor dovedi a fi frumoase și călduroase.

Protejează picioarele copilului tău de frig, iar iarna nu va fi atât de groaznică. Familiarizează-te cu propunerile noastre de mai jos în materie de ghete pentru copii.

Modele interesante de ghete pentru copii

Producătorii de încălțăminte pentru copii se depășesc pe ei înșiși în idei. Pantofii cu chipuri de animale cuceresc inimile copiilor și … ale părinților! Unele modele sunt încălzite cu lână, cojoc sau blănuri moi; deci, dacă ești în căutarea pantofilor pentru copii pentru perioada răcoroasă a anului – asigură-te să verifici caracteristicile pantofilor pe care dorești să îi achiziționezi.

View this post on Instagram

Zwierzaki #mrugala 🐧🐻🦊🖤

A post shared by M R U G A Ł A (@mrugala) on

Pe lângă motivele de animale, pe încălțămintea copiilor, de multe ori apar și imprimeuri cu flori, fluturi sau fulgi de zăpadă. Modele frumoase și durabile din piele naturală pot fi găsite, printre altele, în ofertele Geox și Primigi.

Ghete pentru copii – cu scai sau cu șireturi?

Deși cândva erau considerate ghete doar pantofii cu șireturi, astăzi nu mai este la fel. Producătorii de încălțăminte pentru copii confecționează atât modele cu șireturi, cât și velcro și slip-on. Dar care este modelul potrivit? Depinde – și nu numai de preferințele copilului mic, ci și de abilitățile sale de legare a pantofilor. Apropo, dacă ești în căutarea celor mai bune practici cu privire la modul de a învăța un copil să-și lege singur șireturile de la pantofi, te invităm să citești acest articol.

Pantofii cu scai de la marca spaniolă Mayoral vor fi o opțiune ideală pentru cei mici. Unele modele sunt încălzite cu un cojoc sintetic care iese deasupra părții superioare.

Ghete pentru cei mai tineri amatori de stil bun!

Copiii, la fel ca și adulții, sunt interesați trendurile schimbătoare. Minoriilor iubitori de stil bun le vor plăcea cu siguranță ghetele originale cu catarame și ținte, disponibile printre altele în ofertele mărcilor Liu Jo și Primigi. Modelele cu o talpă groasă izolează piciorul de sol și astfel protejează copilul de frig.

Încălțămintea pentru copii lăcuită se va potrivi atât cu o rochie florală (ideală pentru evenimentele în familie), cât și cu blugi și o geacă cu puf. Mai multă inspirație pentru moda pentru copii găsești pe blogul nostru.

Ți-a atras privirile – și ceea ce este cel mai important, privirile copilului tău! – o pereche de ghete? Sperăm că da! Pe epantofi.ro vei găsi toate mărcile și modelele menționate mai sus!

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.