PRIMĂVARĂ-VARĂ ’24! Cele mai tari tendințe ale sezonului! VEZI MAI MULT >


Idei pentru costume de Halloween: Sfaturi pentru un outfit spooky

 

Petrecerile de Halloween sunt din ce în ce mai îndrăgite în rândul tinerilor din România și nu numai. Fie petrecere la locul de muncă, împreună cu prietenii sau cu familia, toată lumea dorește să aibă cel mai frumos, spooky și tematic costum! La cele mai multe întâlniri există chiar și premii pentru cel mai înspăimântător și original outfit.

SS 24

Dacă ai fost invitat la o petrecere cu tematică de Halloween însă nu știi ce personaj mitologic sau real, ce caracter din jocurile sau filmele favorite, ce animal sau creatură să alegi drept ținută, atunci nu îți face probleme! Descoperă din ghidul nostru cele mai trendy și cool costume pentru Halloween, ideale pentru primul loc, indiferent de petrecerea la care participi!

  1. Cum să te îmbraci de Halloween pentru o petrecere la birou
  2. Cum să te îmbraci de Halloween pentru a petrece cu familia
  3. Cum să te îmbraci de Halloween într-un cuplu
  4. Idei de costume de Halloween pentru bărbați
  5. Idei de costume de Halloween pentru femei

Meme-ul tău preferat

Dacă vrei să ai succes printre colegii de la locul de muncă, atunci cu siguranță trebuie să te costumezi în meme-ul tău favorit! După cum prea bine cunoști, un meme este o imagine care se răspândește foarte rapid de la o persoană la alta prin intermediul internetului, deci cel puțin o parte din echipa ta va cunoaște personajul în care te-ai costumat.

Printre cele mai populare meme-uri sunt:

  1. „This is Fine” Dog meme – este un meme ușor de realizat, îți trebuie un costum de câine (sau doar urechi și nas de câine), alături de o pălărie și o cană albă. Câinele, în meme, este înconjurat de flăcări, însă spune „This is fine” (Totul este în regulă).

  2. „Nyan Cat” meme – poate unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite meme-uri de pe internet, „Nyan Cat” este un costum ce necesită un steag „prode flag” alături de o bentiță cu urechi de pisică, o bluză roz cu picățele și machiaj de pisică. Dacă nu știi meme-ul, atunci nu trebuie să ratezi nici piesa cu același nume.

  3. „Willi Wonka” meme – îți trebuie un costum asemănător protagonistului din filmul „Willy Wonka and the Chocolate Factory”, alături de o pancartă pe care să scrii un mesaj sarcastic.

  4. „Double Rainbow” meme – este un costum pentru cupluri, în care fiecare se costumează într-un curcubeu. Meme-ul a devenit viral în urma unui videoclip postat online.

 

Personajele din “Office”

Toată lumea cunoaște serialul „The Office”, iar dacă tu nu te-ai uitat la el, atunci sigur ai prieteni care știu fiecare episod pe dinafară, deci ai de unde te inspira. Este un serial ideal pentru petrecerile de Halloween deoarece tu, împreună cu echipa ta, puteți să vă alegeți câteva personaje și să vă costumați ca ele.

„The Office” este o satiră care pune în evidență numeroasele activități de la birou, dar și personalitățile atât de diferite ale colegilor. Printre cele mai carismatice personaje, din care te poți inspira până la cel mai mic detaliu, sunt: Michael Scott, Dwight Schrute, Jim Halpert, Pam Beesly, Kevin Malone, Angela MArtin sau Meredith Palmer.

Echipa Ghostbusters

Un serial clasic, plin de peripeții și cunoscut de către persoanele de toate vârstele. Găsește-ți colegii cu care vrei să prinzi fantome, chiar în spiritul Halloween-ului, și deghizează-te în vânător de stafii.

Pentru outfit vei avea nevoie de: un costum (pantalon/ tricou/ bluză cu mânecă lungă) sau o salopetă de culoare bej sau gri, un rucsac portocaliu, ponosit și cu variate butoane (poți colora ghiozdanul), o pereche de ochelari asemeni celor pentru echipamentele de protecție și, bineînțeles, o țeavă care să imite arma cu care capturau fantomele cei din Ghostbusters.

 

Tematica Disney

Una dintre cele mai haioase și versatile idei pentru costumul de Halloween face parte din Lumea Disney. Vei găsi aici prinți și prințese pentru toate gusturile, răufăcători, animale fermecate, vorbitoare și chiar obiecte animate. Iată deci o listă cu cele mai îndrăgite personaje ale tematicii Disney pe care le poți încerca la petrecerea de Halloween alături de familie și cei mici!

  1. Cenușăreasa – un costum pentru toate vârstele, vei avea nevoie de o pereche elegantă de pantofi, cu un material sau o culoare asemănătoare sticlei, cu glitter, o rochie lungă și albastră, dar și o tiara, o coroniță potrivită pentru o prințesă!

  2. The Mandalorian – un costum ideal pentru bărbați, băieți și fete deopotrivă. Este potrivit persoanelor care sunt gata de aventură! Vei avea nevoie de o pereche de încălțăminte bărbătească, o pelerină, o curea cu variate dotări și casca specială de Mandalorian.

  3. Mickey Mouse – un costum atemporal și îndrăgit de toate persoanele. Este ușor de realizat handmade: pantaloni roșii, bluză neagră, mânuși albe, încălțăminte galbenă, urechi speciale de Mickey Mouse și un machiaj pentru nas. Alături de el, poți realiza și costumului lui Minnie Mouse.

  4. Cruella de Vil – un personaj atât de impresionant și atât de periculos pentru bieții dalmațieni. Este un costum incredibil ce poate fi realizat în foarte multe modele, de la costumul clasic oferit de Disney, la o adaptare modernă, sexy, în culori diferite sau în funcție de personalitate fiecăruia.

Costume haioase

Ce spui de o tematică amuzantă, cu costume pentru toată familia care să abordeze o latură modernă a petrecerii de Halloween? Dacă nu ai idei, nu îți face probleme, iată câteva sugestii din partea noastră!

  1. Familia Flintstones – toată lumea cunoaște îndrăgita Familie Flintstones, alături de personajele Fred, Wilma, Pebbles și Dino. Este un costum ideal pentru părinții cu un copil și, de ce nu, cu un animal de companie ce poate purta un costum de dinozaur.

  2. Mic dejun – o idee extrem de creativă! Ce spui dacă tu alături de jumătatea ta v-ați costuma în felii de pâine, iar cei mici în ingredientele din sandwich: salată, unt de arahide, cașcaval? Cu siguranță o să câștigați orice concurs de Halloween!

  3. Finding Nemo/ Fiding Dory – Părinții se costumează în Nemo și tatăl său, iar copilul în Dory. O să fiți cea mai drăguță familie de la petrecere și veți primi numeroase complimente!

  4. The Simpsons Family – Poate printre cele mai cunoscute familii din animațiile de comedie, Simpsons face cunoscute personajele: Homer, Marge, Bart, Lisa și Maggie. Este o tematică ideală pentru costumele de familie!

Gomez și Morticia Addams

Poate una dintre cele mai îndrăgite caractere și costumații deopotrivă pentru petrecerile de Halloween, Morticia Addams oferă un costum gothic, spooky și sexy în același timp. Poți alege costumația clasică, sau să optezi pentru orice altă rochie neagră și lungă, potrivită pentru corpul tău. Cu toate acestea, nu uita de peruca neagră, accesoriile și, dacă este posibil, un buchet de trandafiri în număr par, fie aceștia uscați sau de plastic.

Alături de Morticia, bărbatul se poate îmbrăca în costumul lui Gomez Addams, pentru a crea un cuplu impresionant, plin de pasiune și de iubire. Pentru outfitul lui Gomez, vei avea nevoie de un costum fie violet, fie negru cu dungi albe, o freză întinsă pe spate cu ajutorul unui fixativ sau gel, dar și o mustață asemănătoare caracterului.

 

Catwoman și Batman

Un alt duo iconic al marilor ecrane, costumul de cuplu cu Batman și Catwoman va garanta primul loc la concursul de outfituri de Halloween de la petrecerea ta. Pentru autenticitate, încearcă să achiziționezi costumele de la un magazin de specialitate, alături de accesoriile necesare.

 

Jack Skellington/ Pumpkin King și Sally

Cele două personaje fac parte din filmul „Nightmare Before Christmas”, o animație ideală atât pentru Halloween, dar și pentru Crăciun. Realizat de către Tim Burton, filmul pune în prim plan povestea de dragoste a celor două caractere, dar și misterioasa aventură a lui Jack, în descoperirea Crăciunului.

 

Pirat

Un costum clasic și întotdeauna apreciat, fie că vrei să arăți precum Jack Sparrow sau îți faci propriul outfit, costumul de pirat va atrage întotdeauna atenția și se va afla în topul celor mai purtate ținute pentru petrecerile de Halloween.

Gladiator

Costumele de Gladiator nu fac parte din „setul clasic” de Halloween, însă acum poți participa la petrecere în orice outfit îți dorești. Majoritatea pun atenția pe originalitatea și personajele inedite cu care te prezinți. Deci, costumul de gladiator va întoarce cu siguranță privirile celorlalți, mai ales dacă ai în dotare scutul și sabia!

Dracula

Un caracter clasic ce nu mai are nevoie de alte introduceri, costumul de vampir, de Dracula va fi prezent la majoritatea petrecerilor de Halloween. Vei avea nevoie de un costum, pelerină, colții ascuțiți, accesoriile potrivite: mănuși, medalionul vampirilor, etc, dar și de un machiaj bun, în tonuri de negru, alb, gri și urme de sânge lângă buze.

Fred Krueger

Fred Krueger face parte din seria de filme „Nightmare on Elm Street”, iar pentru majoritatea persoanelor, caracterul este într-adevăr unul de speriat. Setul ar trebui să conțină un tricou în dungi orizontale de roșu și verde, mască (sau poți realiza chiar tu machiajul), mănușă specială cu foarfeci/ cuțite și pălărie.

Corpse Bride

Corpse Bride este personajul principal din animația cu același nume, realizată de Tim Burton. Protagonista este îndrăgită de foarte multe persoane datorită poveștii înduioșătoare, dar și a costumului și machiajului bine realizat. Ține minte că indiferent dacă vei încerca să faci outfitul de la zero sau vei cumpăra rochia, machiajul în sine îți va lua mai mult timp și experiență să-l realizezi.

Lara Croft

Lara Croft este un personaj fictiv din franciza Tomb Rider. Întruchipează o femeie puternică, inteligentă și atletică, iar costumul acesteia este foarte ușor de realizat. Vei avea nevoie de un crop top negru, o pereche de pantaloni scurți, ochelari de soare, bocanci lungi, bretele pentru arme și câteva arme de jucărie. Toată lumea va recunoaște și îndrăgi personajul numaidecât!

Dansatoare de Cabaret

O idee potrivită pentru femeile care sunt gata de noi aventuri, pentru celor care adoră dansul și pentru cele care doresc să scoată în evidență cele mai frumoase forme, costumul de Cabaret, cu corset roșu, ciorapi înalți sau dres plasă, fustă scurtă, pălărie cu pene și voaletă este întocmai outfitul de care ai nevoie ca să pui în umbră toate celelalte costume de la petrecere!

Fashionista

Există numeroase stiluri vestimentare fashion duse la extrem din care poți alege pentru costumul de Halloween. Este suficient să navighezi pe social media și cu siguranță îți vor veni repede ideile. Cu toate acestea, este important ca pentru personajul de Fashionistă să combini întocmai hainele cu accesoriile și cu pantofii. Este un outfit incredibil pentru doamnele și domnișoarele ce vor să atragă atenția celor din jur, să fie în pas cu moda și gata pentru o petrecere clasică de Halloween!

 

Acum că ai descoperit o listă generoasă de idei de costume pentru petrecerea de Halloween, fie aceasta la locul de muncă, împreună cu familia și cei mici sau cu grupul tău de prieteni, pregătește-te să cauți întocmai outfitul potrivit gusturilor și preferințelor tale! Toată lumea apreciază un costum lucrat, handmade, așa că poți improviza ținuta din mai multe piese vestimentare și accesorii. Creează un costum original și devino vedeta spooky a Halloweenului!

Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
portofel dama, adidasi puma dama, ghete iarna barbati, pantofi cu toc gros, sneakers, adidasi fila dama, cizme cauciuc copii, ghete baschet, rieker, adidasi skechers dama, sneakers nike, palladium, adidas ozweego, buffalo, reduceri adidasi dama, skechers, pantofi cu toc mic, nike air force 1 femei, rucsac, nike uptempo, cizme dama, adidasi dama, adidasi copii, ghete sport barbati, papuci de casa copii, ghete tommy hilfiger dama, adidasi femei, botine, geanta dama, jordan

Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi servicii de calitate. Utilizarea ulterioară a site-ului reprezintă acordul dvs. în legătură cu utilizarea acestora. mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close