Vara se apropie de sfârșit și ochii tuturor celor interesați de industria modei sunt deja îndreptați către tendințele sezonului toamnă-iarnă 2020/2021. Ce modele de încălțăminte promovează designerii de renume pentru sezonul acesta? Mai jos vei găsi modelele care au stârnit o adevărată senzație în timpul prezentărilor de modă.

Sneakerși albi, oxfords și bocanci cu talpă groasă sau poate ghete jodhpur cu vârfuri uzate? Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare propuneri direct din colecția toamnă-iarnă 2020/2021.

Încălțăminte modernă pentru bărbați pentru toamna și iarna 2020/2021: sneakerși metalici

Sneakerșii metalici pentru bărbați sunt o tendință care sparge stilizările monotone pentru toamnă-iarnă, promovate de casa de modă Versace. În toamna și iarna 2020/2021, acești pantofi pot fi purtați cu blugi și șosete înalte cu logo-uri (ca în imaginea de alături), dar și cu costume oversize în nuanțe de oțel sau negre. Sneakerșii în culori metalice vor garanta un efect modern stilizărilor din anii ’90.

Încălțăminte modernă pentru bărbați pentru toamna și iarna 2020/2021: în nuanțele costumului

Printre tendințele de încălțăminte pentru femei pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021, au apărut pantofii asortați cu ciorapii colorați. Omologul masculin al acestei tendințe, sunt pantofii de … culoarea costumului. Și nu vorbim despre un total look negru și monoton. Versace demonstrează că un costum turcoaz în combinație cu lords turcoaz poate arăta de nota zece. Unde îmbraci o astfel de stilizare? Cu siguranță nu la birou, ci la o petrecere de seară sau la o cină.

Încălțăminte modernă pentru bărbați pentru toamna și iarna 2020/2021: ghete jodhpur cu vârfuri uzate

Brandul Alexander McQueen, fondat de un britanic rebel, iubește să răspândească soluții de modă la fel de rebele. Și astfel, atunci când majoritatea mărcilor prezintă ghete jodhpur masive, în stilul anilor 90, pe podiumul McQueen, acestea apar în versiuni cu vârfurile uzate. Un efect rebel!

Încălțăminte modernă pentru bărbați pentru toamna și iarna 2020/2021: pantofii cu carouri

Pantofii cu carouri, în special modelele cu imprimeu caracteristic sub formă de tablă de șah, au apărut pe podiumul Louis Vuitton. Purtați ca un element al unui total look în carouri – cu pantaloni în carouri, un palton și o geantă de călătorie – formează un outfit foarte original. În imaginile de mai jos poți vedea câteva propuneri de la acest brand pentru toamna și iarna 2020/2021.

Încălțăminte modernă pentru bărbați pentru toamna și iarna 2020/2021: adidași cu print camo

În ultimele câteva sezoane, pantofii cu imprimeu camo au fost asociați mai degrabă cu kitsch-ul decât cu high fashion. După cum se dovedește, toamna și iarna 2020/2021 vor aduce unele schimbări în această chestiune. În cea mai recentă colecție a brandului Fendi imprimeul militar este promovat atât pe articolele de îmbrăcăminte, cât și pe adidașii pentru bărbați. Trebuie să recunoaștem că arată surprinzător de bine!

Încălțăminte modernă pentru bărbați pentru toamna și iarna 2020/2021: bocanci și oxfords

În toamna anului trecut, am putut observa marea revenire a bocancilor și modelelor de la Dr. Martens, atât în moda feminină, cât și în cea masculină. Atât acești pantofi, cât și modelele oxfords se vor încadra cu siguranță în grupul de încălțăminte bărbătească la modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021. Ce ce ținute se poartă? Casa de modă Gucci propune stilul grandpa chic, adică specific „bunicului șic”. Oricât de ciudat ar părea, ideea este de a asorta acești pantofi rock cu îmbrăcăminte stratificată, cu pulovere țesute și pantaloni de lână din țesături melanj în rolul principal.

Încălțăminte modernă pentru bărbați pentru toamna și iarna 2020/2021: sneakerși cu printuri

Sneakerșii albi, clasici, sunt încă la modă, dar în sezonul acesta se poartă și modelele decorate cu imprimeuri geometrice. Acest încălțări sunt, de asemenea, o propunere a casei de modă Fendi pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021. Propuneri de ținute? Simple și minimaliste.

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.