În urma interesului uriaș pentru cizmele Ugg, au început să apară pe piață și modele contrafăcute de cizme de zăpadă. Cu toate acestea, doar modelele originale UGG au proprietăți speciale care le oferă o popularitate de neclintit în întreaga lume timp de mai multe sezoane. Dar cum recunoaștem modelele originale de pantofi UGG?

Dacă dorești să-ți completezi garderoba de iarnă cu cizme de zăpadă UGG, descoperă cum poți evita achiziționarea unui produs contrafăcut de calitate slabă.

Încălțămintea UGG – de ce este atât de specială?

Una din proprietățile pantofilor UGG, pentru care sunt atât de prețuiți în rândul femeilor, este materialul utilizat pentru confecționarea acestora. Modelele originale de UGG sunt confecționate din lână de oaie, care are abilități termoregulare excelente, permițând menținerea unei temperaturi optime ale corpului. Încălțămintea originală UGG nu este foarte susceptibilă la umezeală și garantează o ventilație corespunzătoare a piciorului.

Lista avantajelor acestor cizme caracteristice de zăpadă include și o rezistență foarte mare, datorită căreia modelele de UGG, îngrijite și impregnate corespunzător, vor supraviețui mult mai mult decât un singur sezon. De asemenea, este imposibil să nu menționăm și faptul că cizmele de zăpadă UGG pot fi purtate cu aproape orice – se potrivesc perfect cu ținutele de zi.

Cum recunoaștem modelele originale de UGG?

Achiziția unei perechi de UGG este o investiție reală pentru multe femei – așadar nu este nimic ciudat în faptul că nu îți dorești ca încălțămintea ta să fie contrafăcută. Pentru a recunoaște pantofii originali UGG, trebuie să fii atentă la:

  • Partea superioară și călcâiul

Modelele originale de UGG au o parte superioară de o înălțime optimă, un călcâi bine modelat și o etichetă atent cusută cu logo-ul mărcii. Carâmbul modelelor contrafăcute UGG este adesea mult prea mare, călcâiul este mai jos situat, iar inscripția UGG are o structură diferită.

11797 11798

  • Talpa

Tălpile modelelor originale au o formă caracteristică și sunt flexibile – se îndoiesc ușor. Tălpile modelelor contrafăcute sunt adesea rigide, ceea ce uneori îngreunează mișcarea picioarelor.

11799

  • Culorile tălpilor și ale cusăturile

În cizmele originale UGG, talpa și cusătura au aceeași nuanță, în timp ce pe modelele contrafăcute acestea diferă semnificativ una de cealaltă.

11800

  • Calitatea cusăturii

Pantofii originali UGG se remarcă și prin cusături de înaltă calitate. Pe fake-uri, acestea sunt adesea strâmte, neterminate și uneori chiar … desfăcute.

11801

  • Căptușeala

Interiorul modelelor originale este căptușit cu lâna de oaie. Căptușeala modelelor contrafăcute este, de obicei, realizată din materiale sintetice, care adesea se deformează după prima utilizare.

11802

  • Cartonul

Atunci când comanzi pantofi UGG, ar trebui să-i primești împachetați într-un carton rigid, de înaltă calitate.

Unde poți achiziționa încălțăminte originală UGG?

Cel mai simplu mod de a evita achiziționarea unui model contrafăcut de UGG este să comanzi pantofi doar din magazine și de pe site-uri de încredere. Un lucru este sigur, pe epantofi vei găsi, cu siguranță, pantofi originali UGG!

Autor

Ewa Majchrzak

Sunt un fan al stilului casual și al tenișilor. Albul, negrul și culorile pastelate domină în garderoba mea. În viața privată, sunt un fan al înotului, al tenisului, al poveștilor detective scandinave și sunt proprietara mândră a unei pisici cu numele Apostrof.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.