Pantofii New Balance se lărgesc cu timpul?

1 min.
În acest articol:

Photo by Linda Xu on Unsplash

Ai pus în sfârșit mâna pe pantofii de vis de la New Balance. Cu toate acestea, la scurt timp după ce i-ai încălțat, ai impresia că noii tăi sneakerși te strâng ușor, provocând astfel un disconfort considerabil. Nu este de mirare că într-o astfel de situație îți pui o singură întrebare: oare pantofii New Balance se lărgesc?

Deși s-ar părea că, purtând pantofii sport nu suntem amenințați de bătături sau dureri de picioare și prin urmare s-ar putea să alegem mărimea sau lățimea greșită a pantofului. Cum soluționăm problema?

Un lucru este cert: pantofii New Balance au o carieră uluitoare. Sunt purtați atât de femei, cât și de bărbați, fiind prețuiți mai ales pentru confort, materiale rezistente și un design simplu, dar original. Uneori, însă, modelul care, atunci când a fost probat, părea a fi ideal, se dovedește a fi incomod și aproape imposibil de purtat.

Nu toți tind să-și amintească regula de bază atunci când achiziționează o nouă pereche de încălțăminte sport: nu este suficient să alegi mărimea pe care o porți în fiecare zi. Nu uita că, mărcile individuale au mărimi diferite, așadar, pe lângă numărul de încălțăminte, verifică și mărimea branțului, care este de obicei precizat în centimetri. O altă problemă este forma anatomică a picioarelor tale. Dacă sunt destul de late, caută modele care nu îți vor strânge degetele de la picioare – altfel pantofii pot provoca bătături. Cu toate acestea, dacă picioarele tale sunt subțiri, alege pantofi cu partea superioară puțin îngustă.

Sfatul stilistului

În timpul efortului fizic, picioarele tale se vor umfla și astfel încălțămintea te poate strânge. Cum eviți acest lucru? Când alegi încălțăminte pentru antrenament, optează pentru un model în care vei avea aproximativ 0,5 cm spațiu liber pentru mișcarea degetelor.

Sneakerșii recent achiziționați sunt încă ușor rigizi și te întrebi cum să îi lărgești ușor? Pentru a se potrivi cu forma și lungimea picioarelor tale, pentru început poartă-i prin casă, cât mai des posibil. La urma urmei, mersul în pantofi este cel mai bun mod de lărgire – și nu doar în cazul încălțămintei sport.

Modele din colecția New Balance 997, în diverse culori, pot fi găsite pe epantofi.ro.

O altă metodă este utilizarea calapoadelor, adică accesoriilor speciale pentru încălțăminte, care ajută la menținerea aspectului părții superioare și la prevenirea deformării acesteia. Calapoadele sunt potrivite pentru întinderea pantofilor din piele, iar introducerea lor regulată în pantofii sport te vor ajuta să faci față problemei lungimii greșite a adidașilor.

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
pantofi cu toc gros, adidasi puma dama, skechers, pantofi cu toc eleganti, reduceri incaltaminte dama, portofel dama, adidasi copii, jordan