Fustele plisate reprezintă una dintre cele mai importante tendințe de modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2019/2020. Materialul cu formă de armonică, arată extrem de feminin și original. În ciuda caracterului elegant, designerii de modă recomandă combinarea acestor articole vestimentare nu numai cu tocuri înalte, ci și cu sneakers sau trappers masivi. Vezi ce alte modele de încălțăminte se vor potrivi cu fustele plisate.

Eleganța sportivă sau clasicul atemporal? Nu trebuie să alegi! Convinge-te singură de faptul că fusta plisată se potrivește multor tipuri de încălțăminte.

Tocurile înalte sunt întotdeauna o idee bună

Fustele plisate sunt la modă de mai multe sezoane. Casa de modă Ance Studio a prezentat în colecția pentru toamnă-iarnă modele în nuanțe de pastel și alb. La rândul ei, Maria Grazia Chiuri a propus fuste plisate din denim. Te-a cucerit această tendință și ai deja modelul de vis în garderoba ta personală? Dacă răspunsul este da și te întrebi cu ce pantofi se va potrivi, îți spunem noi: cu tocuri înalte! În lunile mai răcoroase, optează pentru un model în nuanța de ciocolată – una dintre cele mai moderne culori conform Institutului Pantone. Cu tocuri în nuanțe închise poți poți purta și ciorapi negri.

Sfatul stilistului:

Atunci când decizi să porți ciorapi negri alături de o fustă plisată, alege un model cu o grosime maximă de 80 DEN. Modelele care oferă o acoperire completă vor face ca silueta să arate prea „greoaie”.

10390

Tocurile maro sunt perfecte pentru toamnă. Se vor potrivi de minune cu culorile neutre, dar vor arăta, de asemenea, excelent în combinație cu blugii albaștri.

Pantofii potriviți pentru ținutele de iarnă cu fuste plisate? Cizmele cu carâmb încrețit

Odată cu apariția lunilor reci, renunți adesea să porți fuste, pentru că nu știi cu ce modele de încălțăminte se potrivesc. Acest articol vestimentar arată extrem de feminin în compania cizmelor. În acest sezon, cele mai moderne modele sunt cele cu carâmbul încrețit. Mai multă inspirație pentru ținutele cu cizme cu carâmb încrețit găsești în acest articol.

10391

Pantofii nude sunt o tendință fierbinte direct de pe podiumurile de modă. În acest articol poți afla mai multe despre pantofii preferați de trendsetteri în acest sezon.

Pantofii masivi și pliurile delicate – idei pentru ținute moderne

Cu siguranță îți amintești de stilizațiile lui Avril Lavigne, care a combinat fustele evazate cu pantofi greoi cu șireturi. Această tendință se bucură în prezent de un adevărat succes în rândul bloggerilor de modă. Așadar, dacă îți dorești să porți o fustă plisată într-un mod original, exact ca trendsetterii, combin-o cu o pereche de workers. Încălțămintea sparge natura romantică a fustei și este, de asemenea, confortabilă și ușor de curățat! Poți completa această ținută cu un pulover din lână sau o cămașă, iar ținuta feminină în stil rock este gata!

Sfatul stilistului:

Combinând o fustă plisată cu animal print cu o pereche de workers, vei combina trei tendințe de top inspirate din prezentările de modă de talie internațională – pliurile, imprimeurile de animale și încălțămintea masivă.

10392

Botinele plate cu un design greoi arată foarte bine în combinație cu o fustă plisată și vaporoasă.

Pantofi sport și fustele plisate – o combinație în stilul athleisure

Pantofii tăi preferați sunt sneakerșii și tenișii? În acest caz poți purta fusta plisată cu pantofi sport. Combinația articolelor vestimentare mai elegante cu cele sport este în prezent un trend în vogă – acest stil este cunoscut sub denumirea de athleisure. Influencer-ul din imaginea alăturată a ales să poarte o fustă plisată cu pantofi sport albi, un tricou imprimat și o geacă de piele. A completat look-ul cu o geantă elegantă cu o baretă de lanț și ochelari de soare. Un outfit feminin, dar confortabil și la modă, perfect pentru fiecare zi!

Autor

Patrycja Stasiak

Urmez regulat trendurile de pe podiumurile de modă. Mă inspiră stilul Victoriei Beckham și al lui Carrie Bradshaw. În garderoba mea domină tocurile și botinele. A doua mea pasiune după modă este vizajul. În viața privată, sunt o admiratoare a naturii și a ciclismului.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.