Un portofel este o idee excelentă de cadou pentru un bărbat – indiferent de ocazie. Acest accesoriu va fi pe placul tatălui, bunicului sau a partenerului de viață. Cu toate acestea, înainte de achiziționare, trebuie să alegi modelul potrivit. Dar care este acesta?

Materialul, mărimea, tipul de fixare și culoarea – acestea sunt cele mai importante aspecte atunci când achiziționezi un portofel pentru un bărbat.

Portofelul pentru bărbați – materialul potrivit?

Portofelele pentru bărbați sunt realizate de obicei din piele naturală sau din material plastic. Modelele sport confecționate din poliester sau nylon au câteva avantaje – pot fi ascunse cu ușurință în buzunar, sunt rezistente la zgârieturi și nu alunecă ușor. Cu toate acestea, atunci când alegi un portofel cadou pentru o persoană apropiată, numai portofelele din piele ar trebui să fie în cercul tău de interes (cu excepția cazului în care cauți un cadou pentru un văr mai tânăr).

Portofelele confecționate din piele naturală se remarcă în primul rând prin durabilitate ridicată și viață lungă, ceea ce se datorează calității ridicate a materialelor utilizate pentru producerea lor. Deși sunt puțin mai susceptibile la formarea zgârieturilor sau a altor mici daune, merită să investești în astfel de modele. De asemenea, este imposibil să nu menționăm designul atemporal și elegant – un portofel din piele este un atribut al fiecărui bărbat elegant.

Știai că…?

Poți distinge pielea naturală de pielea ecologică prin … miros. Prima are o aromă specifică care nu poate fi falsificată, iar omologul său sintetic, seamănă mai mult cu cauciucul sau cu alte materiale artificiale.

Portofel compact sau încăpător?

Majoritatea bărbaților, care aleg orice tip de accesoriu, se concentrează pe funcționalitate. Un portofel ideal pentru bărbați ar trebui să ofere spațiul necesar pentru bancnote, documente, cărți de plată și … atât. În cazul în care cauți un astfel de model, optează pentru un portofel dublu pliat – deși oferă un spațiu relativ limitat, acesta va încăpea în aproape fiecare buzunar.

Sau poate știi că viitorul proprietar al portofelului are nevoie de un număr mare de compartimente? Atunci modelul triplu pliat va fi o soluție mai bună. Va depozita mult mai multe decât modelul mai mic, dar va fi mai dificil de introdus în orice buzunar. Mărimea acestuia, însă, nu va fi o problemă pentru persoanele care poartă portofelul într-un rucsac, geantă sau servietă.

9769

Tipul de închizătoare?

Deși accesul ușor și rapid la bani, documente sau carduri este esențial, este mult mai important ca, conținutul portofelului să fie bine securizat. Închizătoarele tradiționale sunt foarte practice, și se caracterizează prin durabilitate și fixare puternică. Clipurile magnetice sunt ușor de utilizat, de deschis și închis. Modelele cu fermoar la compartimentele pentru monede sunt, de asemenea, populare – această închizătoare împiedică vărsarea accidentală a monedelor.

Portofelul pentru bărbați – culoarea?

Culorile portofelelor pentru bărbați sunt cu siguranță mai limitate decât în ​​cazul modelelor pentru femei – iar bărbații nu regretă acest lucru. Mai mult, culorile neutre conferă accesoriilor un caracter elegant și universal. Merită să alegi o nuanță clasică: negru, maro, bleumarin sau gri. Un astfel de portofel se va potrivi practic oricărei ținute – atât cotidiene, cât și celor mai formale.

Atunci când cauți un portofel cadou pentru tatăl, bunicul sau partenerul tău., ține cont de nevoile și stilul viitorului proprietar. Un portofel solid, din piele este fără îndoială, o idee fantastică, iar atunci când răspunde așteptărilor destinatarului și se potrivește cu gustul său, cu siguranță se va dovedi a fi un cadou potrivit.

Autor

Ewa Majchrzak

Sunt un fan al stilului casual și al tenișilor. Albul, negrul și culorile pastelate domină în garderoba mea. În viața privată, sunt un fan al înotului, al tenisului, al poveștilor detective scandinave și sunt proprietara mândră a unei pisici cu numele Apostrof.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.