Pantofii într-un stil sportiv au cucerit străzile, iar combinarea lor cu stilizări feminine nu este un lucru nou. Dar ce se întâmplă atunci când îți dorești să porți pantofi confortabili, dar designul destul de masiv al adidașilor nu se potrivește cu stilul feminin al ținutei? Soluția ideală vor fi tenișii. Îți vom dovedi că vor fi o combinație de succes!

Sunt comozi, mereu la modă și arată minunat cu ținutele cu rochii sau fuste. În anotimpurile călduroase vor înlocui cu brio sandalele sau șlapii.

Rochia și tenișii – ținută pentru vară

Rochia vaporoasă și acești pantofi sport formează unul din look-urile preferate ale influencerilor de modă, lucru vizibil și în imaginea de mai jos. Rochia de vară decorată cu un imprimeu mic și tenișii negri, peste gleznă crează un outfit universal nu numai pentru vară, ci și pentru zilele mai răcoroase.

Tenișii albi și rochia sunt un duo clasic al stilizărilor de vară – fapt dovedit și de influencer-ul din imaginea de mai jos, care poartă acești pantofi alături de o rochie cu imprimeu floral – un look feminin.

În stil sportiv

De asemenea, poți purta tenișii și rochia într-o ținută sport. O rochie cu croială dreaptă și încălțămintea ușoară vor fi o alegere de nota zece! Inspiră-te din imaginea de mai jos. Rochia gri care amintește de un hanorac lung și tenișii albi creează un look casual. Completează outfitul cu un rucsac care subliniază în continuare natura sportivă a ținutei.

Rochia little black dress și tenișii? De ce nu! Uite cum poate schimba radical această încălțăminte întreaga stilizare. Pentru o versiune și mai sportivă, inspirată din stilul skaterilor, optează pentru o rochie cu o croială simplă și teniși slip-on – de exemplu un model de la Vans.

Tenișii și rochia elegantă

Acest model de încălțăminte, asociat cu tinerii rebeli, poate fi purtat și pentru ocazii formale? Da! Tenișii alături de o rochie de mireasă sunt o alegere interesantă și neobișnuită, care va înlocui cu succes tocurile înalte și incomode. O rochie lungă, neagră, cu dantelă și o pereche universală, neagră de la Converse, sunt o combinație casual, dar într-o ediție elegantă.

Rochia lungă și tenișii formează, de asemenea, un outfit de succes, în stilul boho. Influencer-ul din imaginea de alături a combinat tenișii albi, scurți, cu o rochie ajurată, maro. A completat ținuta cu o geacă albă de blugi – trebuie să recunoaștem, ținuta este coerentă și fresh.

Tenișii și rochia – confortul de zi cu zi

Tenișii sunt o încălțăminte de neînlocuit pentru o zi plină de obligații. La urma urmei, confortul este tot ce contează! Îți propunem o stilizație compusă dintr-o fustă lungă, crem, un tricou alb, un sacou cu carouri mici și o pălărie – perfectă, de exemplu pentru o întâlnire cu prietenii. Completează outfitul cu o pereche de teniși albi, de la Converse.

Acestea sunt doar câteva inspirații despre cum poți purta tenișii alături de rochii. Dacă nu ai încă o pereche în garderoba personală, te invităm să descoperi gama largă de teniși de pe epantofi.ro!

Autor

Agnieszka Ślęzak

Deși se pare că tocurile înalte și sneakerșii nu merg mână în mână, aceste modele de pantofi sunt printre preferatele mele. În garderoba mea domină culoarea neagră și imprimeurile florale. În viața privată sunt un fan al umorului negru, al animalelor și al filmelor lui Quentin Tarantino.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.