Stilul rebel este o modă pentru cei care, după cum spunea fotograful american Bill Cunningham, tratează articolele vestimentare ca pe niște arme. Accentueaza-ti stilul individual introducând pantofi cu caracter în garderoba ta. Nu ai avut niciodată bocanci în picioare? Este timpul pentru o schimbare!

Renunță la soluțiile convenționale și stai împotriva curentului principal. Îți place să atragi atenția? Strigă cu ce porți!

Care sunt pantofii în stilul rebel?

Modelele masive! Rebelilor nu le pasă de kilograme. Bocancii, ghetele masive sau botinele biker îi permit acestora să pășească mai ferm pe sol și, prin urmare, să impună respect. În corpul tău se ascunde sufletul unei femei elegante și revoluționare? Avem propunerea de design perfectă pentru tine! O pereche de bocanci înalți, cu șireturi, o rochie florală vaporoasă și o geacă din piele. Completează look-ul cu o șapcă tip căpitan și pregătește-te să cucerești străzile orașului! Poți citi mai multe despre cum să folosești această croială în stilizații feminine, în articolul nostru intitulat Un hit în cercul bloggerilor de modă: pantofii masivi și rochiile.

11258
11259

Bocancii brandului QUAZI o opțiune ideală atât pentru femeile „cu caracter”, cât și pentru cele delicate.

La ce personaje te gândești atunci când vine vorba de rebelii de modă? Noi, la Vivienne Westwood – propagatoare a modei punk moderne și Kate Moss, pe care Vogue a numit-o ​​drept „o rebelă din natură”. Îți vom spune un secret: dacă vrei să ai un look neconformist, nu ai nevoie deloc de încălțăminte masivă. Ba chiar, poți chiar purta tocuri înalte; contează doar cu ce le combini. Pentru a deveni o bad girl, combină pantofii cu toc înalt și cu imprimeu de animale cu pantalonii preferați ai lui Audrey Hepburn, un model tip țigaretă, o geacă de piele și o cămașă cu pete de leopard. Completează outfitul cu un plic elegant fixat la talie și cu o beretă clasică franțuzească.

Nu uita!

Stilul rebel se manifestă nu numai în articolele vestimentare, ci și în modul în care lumea este percepută. Rebelii reali au atât stil, cât și mândrie și curaj.

11260

Sandalele SCHUTZ și borseta Eva Minge vor trezi la viață prădătorul din tine.

Dacă încă nu simți acest stil, te încurajăm să asculți melodia trupei americane de punk Bikini Kill – Rebel Girl.

Vedetele și stilul rebel

Stilul rebel este iubit atât de celebrități de renume național, cât și de renume mondial. Cu siguranță îl asociezi cu starul pop canadian-francez Avril Lavigne. Cântăreața a optat adesea pentru teniși clasici înalți de la brandul Converse. Tenișii în combinație cu un top rock și pantaloni cargo – colocvial – au dat efectul WOW.

Pentru mai multe idei despre cum să porti tenișii înalți, te invităm să citești acest articol.

Se spune că rebelii de modă modernă sunt Vanessa Hudgens (cândva o vedetă Disney!), Gigi Hadid sau Delia. Cântăreața e adepta ținutelor neobișnuite, extravagante și rebele!

Introdu hashtag-ul #rebelgirl pe Instagram și obține mai multă inspirație. Uneori merită să devii un rebel al modei, măcar pentru a-ți antrena forța de caracter!

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.