PRIMĂVARĂ-VARĂ ’24! Cele mai tari tendințe ale sezonului! VEZI MAI MULT >


Tendințe de modă pentru primăvara-vara 2021 direct de pe podiumul MODIVO & epantofi.ro Supervision Fashion Show

Am fost martorii unui eveniment unic – prezentarea de modă online MODIVO & epantofi Supervision Fashion Show – în cadrul căreia am putut urmări ultimele tendințe pentru sezonul primăvară-vară 2021. Pe lângă modele, pe podium și-au făcut apariția și vedete precum: Monika Jagaciak, Sandra Kubicka, Karolina Pisarek, Anna Markowska, Jakob Kosel, Piotr Czaykowski sau chiar Rafał Jonkisz. Aceștia au prezentat 40 de ținute diferite, compuse din pantofi de marcă disponibili în magazinul epantofi.ro și articole vestimentare de pe MODIVO. Descoperă-le pe toate mai jos pentru o inspirație reală de modă.

Poți viziona oricând prezentarea de modă organizată online de MODIVO & epantofi.ro pe canalul nostru de YouTube.

SS 24

Vedetele care au pășit pe podiumul prezentării unice de modă online organizată de epantofi.ro și MODIVO, ne-au prezentat exact două look-uri ultra-moderne, create de stiliștii din revistele de modă de top, incl. de Karla Gruszecka de la Vogue Polonia, Karolina Limbach de la Elle, Maja Naskrętska de la Glamour și Elle, Amir Dobos de la Cosmopolitan România sau stilistul de la Vogue Cehoslovacia. Descoperă-le mai jos!

Sandra Kubicka

Sandra Kubicka, un model polonez care locuiește permanent în Miami, a prezentat mai întâi un total look bej, format integral din articole vestimentare și încălțăminte de la Guess. În cazul acestui outfit, elementul clasic sub forma unui trench bej a fost combinat cu pricepere cu una dintre cele mai puternice tendințe pentru sezonul următor – un set cu un imprimeu monografic. Ținuta a fost completată cu pantofi cu toc subțire, în nuanța atemporală de nude.

Cea de-a doua stilizare a Sandrei este o propunere a Karolinei Limbach, inspirată de motivul sirenelor, care apare în emisiunile recente ale celor mai renumite case de modă. Un costum de baie irizat, o rochie lungă de plajă de la Liu Jo, o geantă pastelată în versiunea mini și o pereche de șlapi cu tocuri înalte aurii – aceasta este o interpretare modernă a ținutei de seară pentru vara anului 2021.

Monika Jagaciak

Monika Jagaciak, una dintre cele mai renumite supermodele poloneze, care a cucerit podiumurile mărcilor străine Chanel, Hermes, Marc Jacobs, Calvin Klein, Valentino sau chiar Victoria’s Secret, a apărut în două ținute de seară pe podiumul MODIVO & epantofi.ro Supervision Fashion Show. Prima, stilizată de Karla Gruszecka, stilist la redacția poloneză a revistei Vogue, este un total look de la marca Liu Jo, compus dintr-o rochie strălucitoare în nuanță de roz piersică și șlapi aurii cu toc înalt – o stilizare în climatul chic parizian.

Dacă, ca parte a unei ținute de seară, negrul clasic este mai pe gustul tău, îți va plăcea cu siguranță al doilea outfit al Monicăi Jagaciak, prezentat pe podiumul nostru. Autoarea, la fel ca în cazul primului look, este Karla Gruszecka. Stilistul a îmbrăcat supermodelul într-o rochie maxi neagră, transparentă, cu pliuri de la Patrizia Pepe și sandale negre clasice pe toc înalt, de la Steve Madden.

Karolina Pisarek

Karolina Pisarek, modelul care a devenit cunoscut publicului larg datorită participării sale la programul Top Model Polonia, a apărut pe podiumul nostru în două ținute, vibrante cu energie tinerească. Prima dintre acestea, alcătuită dintr-un sacou negru cu două rânduri de nasturi, o cămașă albă, pantaloni scurți din denim și o pereche de pantofi cu toc mic, este un look de la marca Guess. Acest outfit este perfect pentru un eveniment informal de vară.

Al doilea outfit al Karolinei, semnat în totalitate de marca americană Guess, este un look sportiv energic într-una dintre cele mai în vogă culori ale sezonului care urmează – liliacul. Geaca de fâș și pantalonii scurți asortați, un top sport, leggings de aceeași culoare și o pereche de sneakerși albi atemporali – nu putea fi o ținută nereușită!

Anna Markowska

Pe lângă Karolina Pisarek, pe podiumul MODIVO & epantofi.ro a apărut și Anna Markowska, o altă finalistă a programului Top Model Polonia. Modelul, pasionat în viața privată de box, a avut ocazia să-și prezinte „cele două fețe” datorită celor două outfituri extrem de diferite. Primul, care a accentuat partea ei foarte feminină, este compus dintr-o rochie maxi cu animal print și pantofi cu toc de culoarea nude – toate de la marca Guess.

Cel de-al doilea look al modelului, la fel ca în cazul Karolinei Pisarek, se referă la tendința din ce în ce mai populară pentru pasteluri, pe care o vom purta în sezonul primăvară-vară 2021. Compleul roz combinat cu sneakerși de aceeași culoare este o propunere streetwear pentru toate zilele, perfectă pentru lunile care urmează.

Jakob Kosel

Printre participanții la programul Top Model Polonia, care au apărut pe podiumul nostru, au fost și câțiva bărbați. Finalistul celei de-a 5-a ediții, care a apărut în campaniile unor mărci poloneze mari, a purtat două stilizări: streetwear și casual. Prima dintre acestea este un total look alb cu o geantă crossover neagră, din piele.

Al doilea look, puțin mai casual, este compus din pantaloni chino albaștri, sneakerși albi atemporali și un tricou cu un motiv exotic, perfect pentru zilele călduroase care urmează.

Piotr Czaykowski

Domnii care caută inspirații smart casual pentru sezonul primăvară-vară 2021 ar trebui să acorde o atenție deosebită ținutelor prezentate de Piotr Czaykowski în cadrul prezentării de modă MODIVO & epantofi.ro. Modelul, care a colaborat cu mărci precum Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Tod’s și Roccobarocco, a purtat un look în stilul athleisure, care presupune combinarea articolelor vestimentare elegante cu cele sportive.

Rafał Jonkisz

Rafał Jonkisz, modelul care a primit titlul de Mister Polonia în 2015, a prezentat două ținute subliniind lejeritatea și energia tinerească în timpul prezentării de modă MODIVO & epantofi.ro Supervision Fashion Show. Prima dintre acestea este un look minimalist compus din blugi albi, un tricou clasic, sneakerși de aceeași culoare și un sacou gri.

Al doilea outfit este un total look negru, efectul căruia a fost spart cu un imprimeu neon pe bluză. Imediat după spectacol, Rafał ne-a dezvăluit că trenciul negru scurt pe care îl purta este una dintre alegerile sale pentru sezonul primăvară-vară 2021.

Podiumurile mărcilor de top indică în mod clar că în primăvara și vara 2021 vom purta toate nuanțele de bej în diverse total look-uri. O abordare similară cu această culoare grațioasă și universală a apărut pe podiumul nostru, unde în timpul primei părți a spectacolului, modelele au prezentat mai multe total look-uri în nuanțe de bej. Este sigur, deci, că în lunile următoare merită să-ți echipezi garderoba cu un trench bej, un sacou lejer, pantaloni cu dungă sau … cizme în stilul chunky.

Printre stilizările masculine care au apărut la prezentarea de modă MODIVO & epantofi.ro, jocul priceput dintre culorile alb-negru a fost o tendință clar diferențiată. Baza acestor look-uri erau pantalonii albi – fie ei chino sau blugi – care au fost combinați cu sneakerși albi sau cu trappers de culoarea neagră. Ținutele au fost asortate de topuri alb-negre, iar unul din outfituri a fost completat cu un trench scurt în nuanța de nisip. Ce zici de o astfel de combinație?

De când cele mai mari case de modă în cadrul colecțiilor lor pentru primăvara și vara 2021 au prezentat țesături lucioase, strălucitoare și irizate, a devenit clar că aceasta va fi una dintre cele mai fierbinți tendințe din sezonul următor. Nu putea lipsi nici pe podiumul nostru, unde am prezentat stilizări folosind trei elemente de îmbrăcăminte irizate: joggers, bucket hats și geci oversize. Cum să le stilizezi? De preferință în combinație cu alb, de exemplu, o cămașă albă și sneakerși albi, dar poți opta și pentru culori puternice. Modelul ugly de sandale în nuanța mandarinei sunt o alegere de nota zece în acest caz.

Unul dintre numitorii obișnuiți a cel puțin câtorva stilizări feminine care au apărut pe podiumul nostru a fost sub forma diferitelor nuanțe de albastru celest, pe care Institutul Pantone l-a indicat drept una dintre cele mai în vogă culori pentru sezonul primăvară-vară 2021. Salopeta albastră, costumul de damă, rochia feminină sau compleul din tweed se combină cu accesorii negre sub formă de șepci de baseball, sandale cu velcro, balerini cu barete în jurul gleznelor sau o centură lată în talie.

Designerii de renume mondial și mărcile de top (din fericire) creează din ce în ce mai des noi tendințe, acordând o atenție deosebită aspectelor ecologice ale activităților de acest gen. Din acest motiv, din ce în ce mai des se întâmplă ca, ceea ce era la modă într-un sezon va fi din nou la modă în următorul. Unul dintre aceste articole sunt sneakerșii albi, pe care îi poți încadra cu ușurință în diferite outfituri, la fel ca în cazul modelelor noastre din fotografiile de mai sus.

Te invităm să citești și acest articol: Raport de la MODIVO & epantofi.ro Supervision Fashion Show – o prezentare de modă online unică

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
ghiozdan dama, converse chuck taylor, adidasi dama, air more uptempo, jenny fairy, biomecanics, incaltaminte barbati, adidasi dama nike, adidasi jordan, sneakers karl lagerfeld, af1, cizme dama piele, bocanci barbati, nike air more uptempo, ghete cu platforma, geanta, adidasi armani barbati, portofel, superstar adidas, air uptempo, ghete cu toc, pantofi aurii, ccc, salomon, nike air, air force 1 high, papuci de casa dama, birkenstock, primigi, hoka one one

Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi servicii de calitate. Utilizarea ulterioară a site-ului reprezintă acordul dvs. în legătură cu utilizarea acestora. mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close