În modă, la fel ca și în viață, contează lucrurile mici. Cel mai bun exemplu sunt cizmele cu catarame. O cataramă mică – o schimbare mare. Sunteți interesate? Citiți articolul de mai jos!

Exprimă-ți personalitatea unică cu ajutorul unor ținute îndrăznețe. Expune-ți picioarele, alege modele originale și culori expresive. Combină incertitudinea!

Botine de damă cu catarame – evidențiază-te în mulțime!

Te pregătești pentru o ieșire în oraș? Surprinde cu o ținută neconvențională. Bucură-te de atenția celorlalți! Crezi că e greu? Chiar deloc! Optează pentru o pereche de botine negre, cu toc înalt și gros și cu catarame, un costum roșu, din imitație de piele (pantaloni mai scurți de glezne și o jachetă). Completează ținuta cu o bluză pe gât din bumbac, o geantă de mână mică, într-o culoare intensivă, de ex. un model din colecția Tommy Hilfiger.

Ce spunea Coco Chanel?

Îmbracă-te ca și cum trebuie să faci față celui mai mare dușman al tău.

7885

Îți plac pantofii din imagine? Găsești un model asemănător aici

Ținuta de mai sus este prea extravagantă pentru tine? Asortează o pereche de botine cu catarame și ținte cu o rochie cu imprimeu de leopard. Pe umeri, poartă o geacă universală de piele. “Pune punctul pe i” cu o pereche de mănuși din piele într-o nuanță de maro și ochelari de soare rotunzi.

7886
7887

Botinele din piele cu catarame vor da caracter ținutei tale

Pantofii adorați de vedete

Botinele cu diverse decorații sunt purtate cu plăcere de către celebrități. Dacă îți dorești să porți o ținută similară, optează pentru botine negre cu catarame, un pulover gros, tricotat, până la jumătatea coapselor (de preferință de culoarea pantofilor) și o pereche de ciorapi gri. Vei avea o ținută confortabilă și neconvențională, care va fi potrivită atât pentru o plimbare cât și pentru o întâlnire cu prietenii.

Exprimă feminitatea cu ajutorul botinelor de damă!

Dacă nu vă place negrul, alegeți o variantă mai subtilă, și anume cizmele maro cu catarame. Pentru a accentua feminitatea, alege o rochie mai lungă de genunchi și cu mâneci lungi. Optează pentru culori calde de toamnă – maro, galben, auriu și roșu. Renunță la decolteul adânc pentru articole pe gât. Datorită acestora, ținuta ta va câștiga eleganță și nu îți va fi rece atunci, când temperaturile încep să scadă. Completează look-ul cu o geantă mare, într-o nuanță similară cu cea a încălțămintei.

7888

Botinele cu catarame de la CARINII – ideale pentru toamnă

Nu uita – “Feminitatea are mai multe fețe” și depinde de tine pe care o porți azi. Optează pentru ținute în armonie cu personalitatea ta și astfel te vei simți întotdeauna bine!

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.