6 caracteristici datorită cărora vei recunoaște pantofii originali Converse

3 min.

Tenșii Converse au fost inițial destinați baschetului, iar producția lor a început în 1908. Au fost promovați de jucătorul renumit de baschet Chuck Taylor, datorită căruia în ziua de azi cu toții știm cu siguranță cum arată tenișii originali de la brandul Converse. Din păcate, la fel ca și în cazul altor branduri de renume mondial, au apărut și multe modele fake, care diferă de tenișii Converse All Star originali, din punct de vedere al calității și a materialelor utilizate.

Tenișii originiali Converse sunt o investiție pentru mulți ani de zile, așadar nu vă lăsați păcăliți atunci când vreți să achiziționați un nou model și citiți mai departe acest articol pentru a afla cum puteți recunoaște tenișii contrafăcuți Converse.

Inscripția „CONVERSE ALL STAR”

De unde știi dacă pantofii Converse nu sunt originali? După inscripțiile, care pe modelele originale se află:

Literele ar trebui să fie clare, așezate foarte aproape între ele, ușor alungite și să dea impresia că spațiul dintre ele este prea mic. Pe modelele originale forma alcătuită din litere seamănă cu o lănțuire, în timp ce pe fake-uri literele sunt de obicei mai simple. Între cuvintele „all” și „star” pe tenișii originali se află o stea și, uneori, și simbolul R încercuit, ceea ce înseamnă că marca a fost înregistrată. Inscripțiile ar trebui să aibă, de asemenea, margini.

Știai că…

Modelele originale de pantofi Converse pot avea sau nu simbolul „®” sub steaua de pe spatele pantofului? Depinde de momentul confecționării. Ultimele versiuni nu dețin simbolul de înregistrare în Oficiul de Brevete.

8941

Logo-ul sub forma unui cerc

Se găsește doar pe tenișii cu partea superioară înaltă și totodată, pe modelele pe care vedetele le adoră! Vrei să achiziționezi o nouă pereche, dar îți este frică de fake-uri? După ce ai citit aceste sfaturi, vei știi cu siguranță cum să distingi modelele contrafăcute de teniși Converse de cele originale.

Cercul caracteristic de pe modelele originale:

Atenție!

Pe modelele contrafăcute, cercul se află adesea pe partea exterioară a părții superioare!

Atenție!

Elementele de pe cercurile modelelor originale Converse trebuie să fie ușor convexe.

8942

Inscripția „CONVERSE” de pe tălpici

Un alt element care vă va ajuta să recunoașteți tenișii originali Converse este tălpicul lor. Tenișii Converse au o inscripție care nu se răspândește lateral. Uneori litera „o” este ușor pătrată și are o stea în ea, dar nu apare însă pe toate modelele. Această inscripție este clară, uniformă, și rămâne vizibilă chiar și după câțiva ani de utilizare.

Atenție!

Literele de pe branțurile tenișilor originali nu sunt niciodată decolorate sau șterse!

8943

Litera „o” de pe talpă poate fi goală și rotundă sau poate avea o stea și margini pătrate. Este important ca inscripțiile să fie uniforme.

Linii uniforme și îngrijite

Marginile tălpilor sunt un alt element caracteristic al tenișilor Converse. Cum distingem modelele originale de cele contrafăcute?

Talpa

Talpa pantofilor originali este confecționată din cauciuc și este solidă. Dacă încălțămintea emană un miros intens de cauciuc ieftin, probabil aveți de-a face cu un model contrafăcut. De asemenea, verificați dacă pe talpă, lângă mărimea pantofilor se află un logo și o stea în relief. Acestea atestă originalitatea încălțămintei.

Ambalajul

Pantofii Converse sunt adesea împachetați în cutia originală, care este disponibilă în diverse culori: de obicei negru și auriu sau alb-negru și are sigla mărcii pe ea. Producătorul atașează o etichetă specială cu marcaje la fiecare pereche de pantofi.

Cu toate acestea, dacă se întâmplă ca perechea voastră de Converse să vină în alt ambalaj decât cel original, nu înseamnă că pantofii sunt fake. Atunci când comandați un model de Converse de pe epantofi.ro, puteți fi siguri că pantofii sunt originali.

După ce citiți acest articol, știți cum să recunoașteți modelele contrafăcute de teniși Converse. Amintiți-vă, totuși, că piața este plină de fake-uri atât de credibile, încât va fi dificil să distingeți modelele originale. Pentru a evita acest lucru, cumpărați doar din magazine de încredere – fie staționare, fie online. Pe epantofi.ro vă așteaptă multe culori și modele de teniși originali Converse: de la cei albi, clasici, la cei negri, roșii, în nuanțe pastelate, colorați și cu imprimeuri interesante. Dacă nu știți ce mărime vi se potrivește, consultați acest articol.

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
portofel dama, skechers dama, reduceri incaltaminte dama, ghete iarna barbati, nike air force 1 femei, botine, pantofi cu toc eleganti, adidasi copii