MID SEASON SALE! Până la -30% reducere VEZI MAI MULT


8 idei pentru cadouri de Valentine’s Day în două versiuni – la modă și atemporale

Ziua Îndrăgostiților, mai precis data de 14 februarie, se apropie cu pași repezi. Dacă ai un partener de viață, căruia vrei să-i subliniezi valoarea sentimentelor Voastre în această zi specială și să o petreci ușor diferit față de toate celelalte zile ale anului, merită să te gândești la un cadou care va aduce un zâmbet pe fața destinatarului. Am pregătit pentru tine o listă cu 8 idei de cadouri pentru Ea și pentru El, care se vor dovedi a fi pe gustul persoanelor interesate de modă și tendințe.

Pe lista de mai jos vei găsi două variante ale aceleiași idei de cadouri: una adaptată la tendințele actuale, iar cealaltă atemporală și compatibilă cu o abordare minimalistă a modei.

MSS

O cămașă masculină este o idee bună pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților. Persoana iubită o poate purta pentru cina din această seară specială (chiar dacă are loc acasă), iar la rândul tău vei fi sigură că este un cadou care va rămâne mult timp în garderoba lui.

VARIANTA TRENDY: Cămășile cu imprimeuri

Dacă partenerul tău de viață urmărește ultimele tendințe și îi place să opteze pentru articole vestimentare moderne , cu siguranță îi va plăcea o cămașă cu un imprimeu interesant. Și ultimele prezentări de modă indică faptul că modelele interesante vor fi printre cele mai în vogă în sezonul următor.

Modelul din imaginea de mai sus poartă o cămașă cu model de la Versace.

VARIANTA ATEMPORALĂ: Cămașa albă clasică

Pentru fanii articolelor vestimentare clasice, atemporale și ai minimalismului, o cămașă albă clasică de la un cunoscut brand, care confirmă calitatea înaltă a manoperei sale, va fi un cadou mult mai potrivit. Este un cadou pentru mai mulți ani de zile, potrivit pentru ținute în diverse stiluri.

16232

Cămășile albe de la Ralph Lauren sunt unele dintre cele mai populare variante ale acestui articol vestimentar.

Omologul unui cadou atemporal într-o versiune feminină, care va fi perfect pentru cina de Valentine’s Day, dar își va găsi locul fidel în garderobă ani de zile, este cu siguranță o rochie neagră mică – little black dress. Vorbim, desigur, despre un model, pe care persoana iubită îl va putea îmbrăca de mai multe ori, știind că va arată minunat.

VARIANTA TRENDY: Rochia neagră încrețită

Dacă nu te simți familiarizat cu tendințele feminine, dar știi că persoana iubită le urmărește cu sufletul la gură, în locul rochiei negre clasice, alege o rochie neagră încrețită. Aceasta este o croială ultramodernă care domnește în prezent în spectacolele celor mai mari designeri.

Rochia cu pliuri de la MORGAN este o propunere extrem de la modă pentru un cadou de Valentine’s Day pentru Ea.

VARIANTA ATEMPORALĂ: Rochia neagră decupată

Fanii minimalismului și ai modei atemporale vor aprecia cu siguranță croiala strictă a rochiei negre, subliniată doar de forma geometrică. Și un lucru este cert – o astfel de variantă nu va ieși din modă în următorii ani.

Rochia decupată, cu croială minimalistă  de la Kontatto este o propunere ideală pentru fanele minimalismului.

Un portofel pentru bărbați este un accesoriu util care – oferit de Ziua Îndrăgostiților – va îndeplini două funcții. Una este, desigur, stocarea banilor și a documentelor, iar cealaltă … amintirea de persoana iubită de fiecare dată când un bărbat îl va folosi. Deci, merită să optezi pentru un cadou care combină utilitatea și, în același timp, va plăcea ochiului.

VARIANTA TRENDY: Portofelele de la mărcile de top

Orice expert în tendințele actuale va asocia cu siguranță marca FJÄLLRÄVEN KANKEN, care se bucură de o popularitate impresionantă în ultimul timp. Deși este renumită pentru rucsacurile colorate în stil vintage, oferta mărcii include și portofele funcționale pentru bărbați, care vor fi perfecte pentru cadouri de Ziua Îndrăgostiților.

16235

Portofelul FJÄLLRÄVEN KANKEN va fi apreciat nu numai de experții în tendințe, ci și de fanii unui stil funcțional.

VARIANTA ATEMPORALĂ: Portofelele din piele

Un portofel negru clasic, confecționat din piele naturală de calitate superioară, este o propunere pentru toți fanii stilului clasic și casual. Atunci când vrei să alegi modelul potrivit, în afară de design, merită să ții cont de numărul de compartimente care vor satisface așteptările și nevoile persoanei dragi.

 

 

Marilyn Monroe spunea că, diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Există ceva adevăr în această propoziție, deoarece probabil nu există reprezentanți ai sexului frumos ai căror ochi să nu strălucească la vederea bijuteriilor. Cu toate acestea, nu trebuie să alegi neapărat un diamant pentru a face un cadou perfect de Ziua Îndrăgostiților.

VARIANTA TRENDY: Brățara tip lanț

Lanțurile au cucerit recent podiumurile de modă. Acestea apar pe pantofi, genți de mână, haine, dar și ca bijuterii, într-o versiune maxi expresivă. Dacă persoana iubită iubește moda, cu siguranță va aprecia bijuteriile inspirate din această tendință.

 

VARIANTA ATEMPORALĂ: Colierul simplu

Un colier subtil, minimalist, cu pandantiv este o opțiune pentru femeile care apreciază articolele clasice și soluțiile atemporale. O astfel de bijuterie delicată nu va trebui scoasă de la gât și va aminti în fiecare zi de persoana care a dăruit bijuteria.

 

Contrar aparențelor, șosetele cadou sunt o modalitate excelentă de a ne exprima sentimentele. Acestea reprezintă grija pentru confortul și sănătatea unei persoane dragi, iar potrivirea lor adecvată dovedește o bună cunoaștere a gustului cuiva. Cheia succesului este găsirea celor care combină calitatea înaltă, ambalajul și designul frumos și sunt potrivite cu preferințele destinatarului.

VARIANTA TRENDY: Șosetele masculine cu imprimeuri

Tendința șosetelor cu model în stil retro se datorează mărcii Gucci, care promovează stilul cunoscut sub numele de granny sau grandpa chic de mai multe sezoane. Modelele geometrice și combinațiile de culori sunt o propunere ideală pentru cineva familiarizat cu moda.

 

VARIANTA ATEMPORALĂ: Șosete simple de la mărci de renume

Șosetele simple din material bune, respirabile, precum bumbacul, sunt un cadou atemporal. Poți opta pentru un set frumos ambalat, compus din mai multe perechi în culori diferite.

 

A-i oferi lenjerie iubitei tale de Ziua Îndrăgostiților este o idee bună dacă setul pe care îl alegi va arăta în mod clar gustul și conținutul garderobei unei femei. Fanele tendințelor și articolelor vestimentare în stilul streetwear vor fi probabil mai mulțumițe de varianta mai puțin eterică. La rândul lor, fanele articolelor clasice vor aprecia dantela sofisticată, neagră.

VARIANTA TRENDY: Lenjeria de corp transparentă cu imprimeu

Materialele transparente (sau pur și simplu translucide) sunt unele dintre tendințele de vârf pentru sezonul primăvară-vară 2022. Se aplică nu numai hainelor, ci și lenjeriei. O astfel de imprimare monografică, echipată suplimentar cu elemente cu caracter sportiv, este o propunere excelentă pentru experții în tendințe.

16241

Setul de mai sus este o propunere modernă a mărcii Pinko.

VARIANTA ATEMPORALĂ: Lenjeria de corp din dantelă neagră

Firele romantice, fanele articolelor clasice sau minimalistele care construiesc o garderobă tip capsulă, la randul lor, vor fi probabil mai mulțumite de varianta clasică a lenjeriei intime – un set atemporal din dantelă neagră.

16242

Setul clasic de dantelă este o propunere de la marca franceză Chantelle.

Domnii au, de asemenea, un potențial bun atunci când vine vorba de cadouri de lenjerie intimă. Alegerea este mai mică decât în ​​cazul lenjeriei de corp pentru femei, dar la rândul său, aceasta reprezintă o decizie mai ușoară. Potrivește modelul de boxeri cu garderoba și preferințele persoanei iubite, iar El va aprecia cu siguranță acest cadou.

VARIANTA TRENDY: Boxeri cu logo auriu

Tendința logomaniei continuă, astfel încât boxerii cu un logo auriu sunt o propunere foarte modernă atunci când vine vorba de lenjerie intimă sub forma unui cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru El.

Acești boxeri negri cu logo-ul auriu al mărcii Hugo Boss sunt cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților pentru un fan al modei.

VARIANTA ATEMPORALĂ: Un set de boxeri clasici

Boxerii simpli o propunere universală și atemporală pentru fiecare bărbat. Atunci când vrei să achiziționezi un astfel de articol vestimentar, acordă atenție mărcii și materialului din care a fost cusut. Bumbacul cu un amestec de elastan va fi o opțiune foarte confortabilă.

16244

Setul de boxeri simpli de la Levi’s este o selecție de manoperă de înaltă calitate.

Femeile sunt împărțite în cele care iubesc fie încălțările, fie poșetele, fie … ambele. În timp ce alegerea pantofilor potriviți pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților poate fi dificilă (la urma urmei, ceea ce contează nu este doar aspectul, ci și confortul, iar acest lucru necesită probare), poșeta este un cadou de bun gust și sigur. Nu uita, totuși, să te inspiri în funcție de ce are deja persoana iubită în garderoba ei. Dacă este dominată de culori modeste și croieli simple, alege o variantă universală. Dacă, pe de altă parte, este în pas cu ultimele tendințe de modă, optează pentru un model ținând cont de acestea.

VARIANTA TRENDY: Poșeta de tipul paper bag

Femeile care iubesc moda și care urmează tendințele știu cu siguranță că gențile de tipul paper bag (adică cele care seamănă cu o pungă de hârtie pliată, în care pariziencele obișnuiau să facă cumpărături) sunt în vogă de mult timp. Acestea sunt purtate de trendsetterii populari precum Leonie Hanne. Prin urmare, alegând un astfel de cadou, vei surprinde persoana iubită cu cunoașterea tendințelor actuale.

16245

Geanta de tipul paper bag în nuanța de bej este o propunere a mărcii Gino Rossi.

VARIANTA ATEMPORALĂ: Geanta crossover de culoare neagră

O geantă simplă, neagră, cu o aplicație tip logo pe clapetă, este un must have pe lista fiecărui minimalist, care construiește în mod constant o garderobă atemporală tip capsulă. Nu uita că, aceste femei apreciază materialele de înaltă calitate care garantează că o anumită geantă de mână va putea fi purtată mai mulți ani la rând. Optează pentru piele naturală.

16246

Geantă crossover clasică din piele naturală, un model de la Zadig & Voltaire.

 

Imagine introducere: Photo by Christian Vierig/Getty Images

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
pantofi cu toc gros, adidasi puma dama, anekke, adidasi skechers dama, ghete baieti, reduceri adidasi dama, adidasi copii, karl lagerfeld sneakers, reduceri incaltaminte dama, adidasi dama, ghete tommy hilfiger dama, pantofi piele barbati, skechers, ghete barbati iarna, ghete fete, pantofi albi, pantofi cu toc mic, botine dama, genti dama, ghete copii fete, ghete iarna barbati, nike air uptempo, pantofi cu toc eleganti, rieker, botine dama elegante, puma, papuci de casa copii, nike uptempo, portofel dama, new balance

Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi servicii de calitate. Utilizarea ulterioară a site-ului reprezintă acordul dvs. în legătură cu utilizarea acestora. mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close