Așa cum spune vechiul proverb – mărul nu cade departe de pom. Ce zici de un look similar compus din pantofi identici? Există multe posibilități! Mama și fiica pot opta pentru balerini, iar tatăl și fiul pentru sneakerși identici.

Duetele de modă în familie bat recorduri de popularitate pe Instagram. Poartă un look similar cu cel al copilului tău!

Mamele și fiicele în aceleași modele de pantofi

Natalia Siwiec este o adevărată maestră a compunerii stilizărilor similare cu cele ale fiicei ei. Miss Euro 2012 este atentă la fiecare detaliu. Este o imagine plăcută să le privești zâmbind în fotografii, purtând haine și pantofi aproape identici. Cu siguranță se distrează pe cinste!

Vrei să obții un efect similar? Trebuie doar să cauți articole vestimentare cu o gamă largă de mărimi sau modele din aceeași colecție. În sortimentul epantofi.ro vei găsi multe perechi de încălțăminte pentru femei și copii, cu mărimi cuprinse între 28 la 41. Nu ezita să folosești filtrul practic „Mărime” și achiziționează pantofi similari pentru tine și micuța ta.

15516

Pantofi adidas cu șireturi pentru femei și Pantofi adidas cu scai pentru fete

Ce zici de cizmele de zăpadă roz? Cu siguranță vă vor proteja picioarele de ger în timpul plimbărilor lungi de iarnă:

15517

Cizme de zăpadă Moon Boot pentru fete și pentru mame

Tații și fii în aceleași modele de pantofi

Tații și fiii pot încerca, de asemenea, o stilizare similară, la fel ca David Beckham și copiii lui. Îți recomandăm să optezi pentru sneakerși comozi sau modele similare de trappers cu tălpi masive. Îmbrăcați în acest fel, cu siguranță veți atrage toate privirile. Vă puteți înțelege ca unul dintre voi să aleagă pantofii, iar celălalt hainele. Alegerea vă aparține!

Vizitați împreună magazinul online epantofi.ro și descoperiți diversele modele interesante de încălțăminte pentru cei mici și cei mari. Ce părere aveți despre modelul atemporal de adidas Superstar?

15518

Adidas cu șireturi sau cu scai pentru copiii și modelul pentru părinți

Sau poate un alt model clasic – Nike Cortez? Poți citi mai multe despre istoria acestor pantofi într-un alt articol de pe blog.

15519

Pantofi sport Nike Cortez pentru copii și pentru părinți

Toată familia purtând aceiași pantofi

Ce părere aveți despre încălțarea întregii familii în același model de pantofi? Outfiturile asemănătoare vă vor aduce cu siguranță multă bucurie și râsete. Noi vă propunem modele similare de teniși, în mărimi unisex și pentru copii. Vă invităm să descoperiți oferta vastă a mărcilor Converse și Vans.

15520
15521

Teniși Converse pentru copii și modelul unisex

Sunteți pregătiți să vă jucați cu moda? Duetele de încălțăminte reprezintă o sursă excelentă de divertisment – atât pentru părinți, cât și pentru copii. Convingeți-vă singuri!

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.