Botinele negre sunt elemente indispensabile al garderobei unei femei pentru zilele mai răcoroase. Se potrivesc majorității ținutelor, nu se demodează niciodată și vor fi alegerea perfectă în multe situații. Așadar, merită să ai cel puțin o pereche de botine de calitate excelentă în garderoba ta. Dacă te întrebi ce modele de botine negre vor fi în vogă în sezonul toamnă-iarnă 2020/2021, te invităm să citești articolul nostru de mai jos.

Chunky boots, modelele cu vârfurile pătrate și tocuri originale – acestea sunt doar câteva dintre tendințele care fac ca botinele negre atemporale să capete un caracter original și să se potrivească tendințelor actuale de modă.

Cele mai moderne botine negre pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021: modelele cu toc original

Botinele negre nu trebuie să fie sinonime cu plictiseala, acestea se pot distinge prin unele detalii caracteristice, cum ar fi de exemplu tocurile originale, fanteziste, care și sezonul acesta sunt la modă. Dacă nu ți-ai format încă o părere despre aceste modele, te invităm să citești un alt articol de pe blogul nostru, în care am vorbit despre toate avantajele și dezavantajele tocurilor geometrice.

14747

De la stânga: botine Gino Rossi, botine Eva Minge, botine Geox, botine Maccioni

Cele mai moderne botine negre pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021: chunky boots

Acesta este un alt articol în care nu am putea să nu menționăm vedetele absolute din această toamnă (și probabil și iarnă), adică botinele grele, masive, cunoscute sub numele de chunky boots. Am discutat mai multe despre această tendință în articolul „Chunky boots – ce sunt și cu ce se poartă?”, pe care merită să-l citești în cazul în care ești în căutarea unor botine negre confortabile și solide pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021.

14748

De la stânga: botine Karl Lagerfeld, botine Napapijri, botine Tommy Jeans, botine Guess

Cele mai moderne botine negre pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021: botinele cowboy

Contrar previziunilor unor experți din industria modei, botinele cowboy rămân în top și sezonul acesta. Deși această tendință părea să fie doar un capriciu temporar al designerilor, pantofii din vestul sălbatic au fost adoptați definitiv în moda stradală a celor mai mari orașe. Botinele cowboy negre sunt unele dintre cele mai moderne alegeri în rândul încălțărilor pentru sezonul care abia începe.

14749

De la stânga: botine cowboy de la Eva Minge, botine cowboy de la Gino Rossi, botine cowboy de la R. Polański, botine cowboy de la Nessi

Cele mai moderne botine negre pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021: cu vârf pătrat

Botinele negre cu vârfurile pătrate sunt probabil tendința de modă preferată în rândul pariziencelor. Trendsetterii din acea zonă adoră pur și simplu acest tip de pantofi clasici, dar în același timp caracteristici. Nu ezita să achiziționezi o astfel de pereche, deoarece nu există semne că vor ieși din modă în viitorul apropiat.

Cele mai moderne botine negre pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021: în stil montan

Cauți botine negre și comode care să se încadreze în atmosfera modei streetwear? Sfatul nostru: optează pentru o pereche de trappers sau ghete în stil montan. Le vei recunoaște după șireturile dense și tălpile groase. Aruncă o privire la imaginea de mai jos – cine a spus că acești pantofi nu pot fi purtați într-o versiune mai casual?

14750

De la stânga: botine Solo Femme, botine Mexx, botine Eva Minge, botine Wojas

Cele mai moderne botine negre pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021: modele clasice, cu toc comod

Și la final am lăsat modelele absolut clasice, adică botinele negre pe tocuri mici și comode. Îți vor permite să parcurgi (în pas cu moda) străzile aglomerate ale orașului, se vor potrivi literalmente cu orice și, în același timp, vor fi mereu la modă. În acest caz, este extrem de important să optezi pentru o manoperă de înaltă calitate. La urma urmei, ai vrea să le porți mai mult de un singur sezon!

14751

De la stânga: botine Gioseppo, botine Gino Rossi, botine Sagan, botine Lasocki

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.