Primele zile geroase și zăpada care cade din cer sunt semne că este timpul să achiziționezi o pereche de cizme de zăpadă. Acești pantofi de iarnă sunt extrem de călduroși și rezistenți la umiditate. Ba mai mult, sunt în vogă de mai multe sezoane și sunt purtați de cei mai populari influenceri din lumea modei. Descoperă care sunt modelele care merită să fie încercate.

Descoperă cizmele de zăpadă a unor mărci populare și decide care este modelul potrivit pentru tine.

Clasicii genului: Ugg

Vom începe cu unele dintre cele mai populare cizme de zăpadă, modelele brandului Ugg. Încălțămintea Ugg, care a fost inițial creată pentru surferii californieni cu scopul de a încălzi picioarele înghețate ale acestora, astăzi înseamnă și cizme stilate de iarnă. Cizmele Ugg sunt confecționate din lână de oaie merino, care este responsabilă pentru proprietăți excelente de termoreglare. În plus, dacă le îngrijești impregnându-le în mod regulat, poți fi sigură că vor supraviețui în condiții bune timp de mai mulți ani.

Știai că…?

Inițial, pantofii Ugg au fost folosiți în principiu de către surferi. Datorită Pamelei Anderson, care și-a încălzit picioarele în timpul pauzelor de pe platoul „Baywatch”, au devenit extrem de renumiți.

11323

Pe epantofi vei găsi multe modele de cizme de zăpadă Ugg.

11324

Și dacă ești oi fană a acestui brand, te invităm să descoperi și oferta noastră de accesorii Ugg.

Încălțămintea Moon Boot – cizmele de zăpadă cu un design cosmic

Inspirația pentru proiectarea cizmelor de zăpadă de la marca italiană Moon Boot a fost călătoria în spațiu. Acești pantofi arată foarte originali și în stilizări tipice de iarnă, cu o geacă cu puf, o căciulă și un fular din lână, creează un look stilat și, mai ales, călduros. Cizmele Moon Boot sunt un adevărat deliciu pentru femeile care iubesc moda.

View this post on Instagram

????????????????????#sisters #motheranddaughter

A post shared by N????tH (@nataliasiwiec.official) on

Știai că…?

Cizmele de zăpadă Moon Boot mențin căldura chiar și la -35 de grade Celsius.

Cizmele de zăpadă Inuikii

Nu ai auzit încă de pantofii acestui brand cu nume interesant? Marca a fost creată recent, în 2012, în Elveția, dar poți citi mai multe despre acest subiect într-un alt articol. Cizmele de zăpadă Inuikii, ca și alte cizme de acest tip, au proprietăți excelente de încălzire a picioarelor și sunt potrivite chiar și pentru gerurile arctice. Pe lângă excursiile de iarnă la munte, unde funcționează perfect, le poți purta și în fiecare zi.

Știai că…?

Denumirea Inuikii se referă la frumusețea iernii și provine din cuvintele „frumos” (inu) și „rece” (ikii).

11325

Cizmele de zăpadă Inuikii vor completa perfect ținuta compusă din blugi și un pulover.

Tommy Hilfiger – cizme de zăpadă în stil american

Oferta Tommy Hilfiger include, de asemenea, cizme de zăpadă solide și călduroase. Majoritatea modelelor au o talpă groasă, cu proprietăți excelente de izolare. Dacă ești fana designului Tommy Hilfiger, optează pentru culorile logo-ului, adică bleumarin, alb și roșu. Aceste cizme de zăpadă se vor potrivi cu orice pereche de blugi!

11326

Cizmele de zăpadă Tommy Hilfiger sunt încălțăminte de iarnă solidă și stilată.

Sperăm să știi deja ce model de cizme de zăpadă vei purta în această iarnă. Și dacă te îndoiești că vei putea avea un look feminin purtând acești pantofi, te invităm să citești articolul nostru intitulat Cum să porți cizme de zăpadă pentru a avea ținute feminine?.

Autor

Patrycja Stasiak

Urmez regulat trendurile de pe podiumurile de modă. Mă inspiră stilul Victoriei Beckham și al lui Carrie Bradshaw. În garderoba mea domină tocurile și botinele. A doua mea pasiune după modă este vizajul. În viața privată, sunt o admiratoare a naturii și a ciclismului.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.