Atunci când zăpada așterne în sfârșit totul, iar copii pot face oameni de zăpadă și se pot da cu sania, cizmele obișnuite nu vor mai proteja în mod corespunzător picioarele de umezeală și ger. Prin urmare, cizmele ideale pentru această perioadă a anului sunt – după cum sugerează și numele – cizmele de zăpadă. Modelele de la branduri precum Moon Boot și Emu Australia sunt alegerea perfectă pentru diferitele activități în zăpadă. Citește mai departe pentru a afla de ce.

La ce merită să fii atent atunci când alegi cizmele de zăpadă potrivite? Vei găsi sfaturi și inspirații în textul de mai jos.

Atunci când alegi cizmele de zăpadă pentru cei mici, acordă mare atenție calității materialelor din care aceștia sunt confecționați. Cizmele potrivite trebuie să fie adaptate la temperaturile scăzute și să fie rezistente la crăpăturile posibile, cauzate în urma expunerii prelungite la ger. Interiorul încălțămintei trebuie, să mențină căldura, în timp ce, în același timp, permite și eliminarea umezelii din pantof. Un element la fel de important este talpa cizmelor de zăpadă, care ar trebui să ofere o aderență bună. Și nu în ultimul rând, forma vârfului încălțămintei – mersul pe zăpadă este dificil, iar datorită vârfurilor rotunjite, șansele de cădere sunt mai mici.

Cizme de zăpadă moderne de la Moon Boot

Moon Boot este un brand italian care a fost fondat la începutul anilor ’70. Compania produce cizme de zăpadă atât pentru adulți, cât și pentru copii, impresionând cumpărătorii cu modelele unice, futuriste. De ce sunt atât de populare cizmele de zăpadă ale acestui brand? Iată câteva dintre proprietățile lor:

  • talpa lor groasă de cauciuc este antiderapantă și izolează perfect;
  • păstrează căldura chiar și la -35 de grade Celsius;
  • sunt comode, deoarece talpa din spumă se adaptează perfect formei piciorului;
  • sunt impermeabile.

Știai că…?

Aterizarea lui Neil Armstrong pe lună pe data de 20 iulie 1969 și faimoșii lui pantofi de lună au fost inspirația pentru crearea acestui brand? Acesta este și motivul pentru care pantofii au un design „cosmic”.

Printre ofertele de pe epantofi.ro vei găsi o mulțime de modele și culori de cizme de zăpadă Moon Boot pentru copii și adulți.

Cizmele de zăpadă de la Emu Australia

Alte modele, la fel de populare, de cizme de zăpadă pentru copii sunt confecționați de brandul Emu Australia. Pentru producerea lor se folosește pielea și lâna oilor merinos. Acestea au proprietăți neobișnuite:

  • răcoresc piciorul atunci când este cald;
  • încălzesc piciorul atunci când este frig.

Pe timpul iernii, acești pantofi vor izola picioarele copilului de frig, iar partea lor superioară este, de asemenea, impermeabilă. Talpa rezistentă elimină lateral excesul de apă, iar interiorul, care este izolat cu un cojoc natural de oaie, încălzește picioarele micuților chiar și în zilele mai geroase. Pe epantofi.ro găsești cizme de zăpadă de Emu Australia în mai multe culori: roz pentru fete, maro clasic, care va fi pe placul băieților, precum și modele multicolore cu paiete sau sclipici.

Încălțându-ți copilul cu cizmele de zăpadă potrivite, poți fi sigur că picioarele lui nu vor răci și nimic nu-l va împiedica să se joace în aer curat.

Autor

Patrycja Stasiak

Urmez regulat trendurile de pe podiumurile de modă. Mă inspiră stilul Victoriei Beckham și al lui Carrie Bradshaw. În garderoba mea domină tocurile și botinele. A doua mea pasiune după modă este vizajul. În viața privată, sunt o admiratoare a naturii și a ciclismului.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.