MID SEASON SALE! Până la -30% reducere VEZI MAI MULT


Cum a fost creată colecția unică de pantofi Eva Longoria?

În acest articol:

Starul, activista și icoana stilului american Eva Longoria a creat o linie de pantofi în colaborare cu eobuwie. Tocuri înalte, adidași sau sandale – semnate cu numele actriței „Desperate Housewives” – încântă cu senzualitate feminină. Despre crearea acestei colecții unice am vorbit cu Katarzyna Bermes, producătorul vigilent al întregii producții.

Ce s-a întâmplat în culisele sesiunii din Los Angeles și cum este Eva Longoria? Citește interviul pentru a descoperi secretele din culise!

MSS

Cum a luat naștere colaborarea dintre eobuwie și Eva Longoria? Cine a fost inițiatorul și, cel mai important! – cum a reacționat Eva la propunere?

În eobuwie.pl (* din care face parte și epantofi.ro), ne uităm atent la schimbările de pe piața încălțămintei. Și în timp ce vânzarea este dominată de încălțăminte sport și adidași, am observat că multe femei caută încălțăminte mai feminină – potrivită pentru muncă, întâlniri cu prietenii sau la plimbări. Așa s-a născut ideea de a crea o colecție adresată femeilor moderne! Femeile care îndeplinesc simultan multe roluri de viață și în fiecare dintre ele vor să se simtă confortabil, să mențină clasă și stil.

Am decis să colaborăm cu o vedetă a cărei stil reflectă nevoile clienților noștri și care activează în diverse roluri. Eva Longoria a reacționat foarte pozitiv la propunerea noastră de a crea o colecție de încălțăminte pentru femei și ne-a copleșit cu ideile ei.

12622

În colecția semnată de Eva Longoria domină tocurile.

Eva Longoria – potrivit multor jurnaliști – este considerată „una dintre cele mai modeste vedete de la Hollywood”. Ne poți spune cum a decurs colaborarea cu ea? A fost ușoară, a decurs fără complicații? 

Ne-a surprins cu energia și hărnicia ei! Mereu pregătită și punctuală, știa exact ce colecție de încălțăminte dorea să creeze și cum să o „comunice” lumii. A dat 200% în timpul sesiunii foto, a fost chiar dificil să ținem pasul cu ea. Eva are o personalitate puternică și abordează munca profesională, dar nu îi lipsește simțul umorului și distanța.

Eva Longoria adoră să se dedice pasiunii. Aparent, în timp ce și-a înființat restaurantul, a ales singură husele pentru canapele sau textura perdelelor. În ce măsură a fost implicată în proiectarea pantofilor semnați cu numele ei? A sugerat culori sau materiale?

Recunosc că nu cunosc detaliile acestei aventuri culinare, dar par credibile! Eva se implică puternic în tot ceea ce face. Fiecare model este evaluat în profunzime în ceea ce privește tendințele actuale, alegerea materialelor, înălțimea tocului, detalii, finisare … Nu se pune problema alegerilor accidentale! Actrița poartă cu plăcere modelele din propria colecție în ținutele de zi cu zi, care pot fi văzute pe pagina ei de Instagram.

După cum se poate observa cu ușurință, colecția recent creată este plină de … senzualitate feminină! Pantofii reflectă stilul de zi cu zi al Evei Longoria? A dezvăluit care este modelul ei preferat?

Eva știe să se joace cu moda, cu tendințele actuale, dar să le interpreteze în felul ei. Combină cămășile și sacourile cu șlapii cu o croială simplă, sofisticată. Poartă trenciul de primăvară alături de espadrile, dar cel mai adesea o putem vedea în sandale cu toc înalt. Eva a ales personal modele pentru campania foto și era evident că se simțea bine în ele.

Deși colecția este dominată de tocuri înalte, aceasta include și adidași sau espadrilele confortabile. Care a fost ideea din spatele sortimentului; trebuia să fie o ofertă universală adresată tuturor femeilor? La urma urmei, Eva Longoria este o compilație a gospodinei perfecte și a femeii de succes.

Vedeta acordă o importanță deosebită calității materiilor prime și performanței încălțămintei și, în același timp, dorește ca pantofii să fie bine profilați și confortabili de purtat. Întreaga colecție se referă puternic la stilul cotidian al Evei Longoria – modelele sunt originale, dar simple și elegante. În opinia mea, este un mesaj pentru fiecare dintre noi: „hei, merită să te simți frumoasă în diferite situații.” Distrează-te cu moda, las-o să-ți sublinieze stilul și personalitatea.

Eva Longoria este o icoană incontestabilă a stilului. De la cine se inspiră vedeta – de la Victoria Beckham, cu care este prietenă?

Stilul Evei este casual, feminin, uneori cam nonșalant. Cred că nu are nevoie să se prefacă sau să imite pe nimeni – puterea ei radiază din interiorul ei. Mai degrabă, Eva îi inspiră pe prieteni să opteze pentru diverse modele noi.

Ce crezi că înseamnă această colaborare pentru marca poloneză? Primele efecte sunt deja vizibile?

Deja în primele zile colecția a fost bine primită în Polonia și în străinătate, așa că suntem extrem de fericiți. Clienților le plac designurile, laudă manopera și întreabă când vor apărea următoarele modele. De la începutul lunii martie, colecția de pantofi Eva Longoria poate fi achiziționată și în magazinul online de modă premium – MODIVO.ro, care aparține aceluiași grup.

12623

De la stângapantofi argintii cu toc EVA LONGORIAsandale EVA LONGORIAsandale roșii EVA LONGORIApantofi peep toe EVA LONGORIA

Simți că ați făcut ceva imposibil, ați trecut o anumită graniță? Aceasta este prima colaborare atât de serioasă, nu numai la scara companiei, ci și în întreaga țară.

Așa este eobuwie.pl – nu ne este frică de provocări și suntem cu un pas înaintea celorlalți. Am trecut granițele tehnologice prin implementarea sistemului inovativ de scanare a picioarelor esize.me (disponibil momentan doar în Polonia). Am introdus o formulă modernă în magazine, cu care pantofii sunt comandați pe tablete. Este timpul pentru o descoperire în domeniul modei și al colaborării cu o vedetă de talie mondială!

Este de ajuns să aruncăm o privire pe Instagram pentru a vedea că aceasta promovează singură colecția. Ba mai mult, este forța motrică a întregii colecții! Ce simți atunci când vezi etichetele eobuwie și MODIVO pe profilul Evei Longoria – onoare, bucurie?

Eva este ambasadorul noii colecții – urmăresc cu curiozitate cu ce va combina următorul model de pantofi și ce idei de ținute ne propune. Este o mare plăcere să lucrezi cu o persoană care pune atât de mult suflet în ceea ce face și crede în rezultatele acestei lucrări.

Ne poți dezvălui câteva secrete din culise? Cum s-a desfășurat sesiunea foto în LA – au fost și întâmplări haioase sau au încercat toți să fiți serioși?

Eva este foarte profesionistă – a apărut din timp pe platoul de filmare și s-a lăsat greu convinsă pentru o pauză de la muncă. Este o actriță și un model experimentat, așa că pozarea nu i-a cauzat nici cea mai mică dificultate. Ea a găsit rapid un limbaj comun cu fotograful Gosia Turczyńska și a fost foarte politicoasă cu întreaga echipă de producție. S-a speriat tare atunci când colega noastră s-a lovit în ușa de sticlă care ducea către grădină. Din fericire, nimănui nu s-a întâmplat nimic, iar sesiunea foto s-a oprit doar pentru o clipă. Pe urmă toată echipa a glumit despre această situație.

Mă întreb cum te-ai simțit acolo? A fost un eveniment stresant sau chill out complet?

De la început, am vrut să realizez acest proiect la Hollywood, pentru că Eva Longoria este pentru mine o icoană a împlinirii viselor americane – o actriță talentată, mamă grijulie, femeie activă. Ședința foto înregistrează diferite momente din ziua ei, emoții diferite. Este o poveste despre o femeie puternică, conștientă de sine, care se simte bine în fiecare situație și îi inspiră pe ceilalți să acționeze. Conduc campaniile de imagine pentru eobuwie.pl de 7 ani, dar aceasta a fost prima mea colaborare cu o stea – din fericire Eva nu impune distanță în jurul ei, este chiar drăguță și deschisă colaborărilor.

12624

De la stângasneakerși metalici EVA LONGORIAsandale cu toc EVA LONGORIAsandala cu toc EVA LONGORIAespadrile aurii EVA LONGORIA

Ce părere ai despre Eva? Crezi că ar fi o candidată bună pentru o prietenă?

Este foarte creativă, deschisă oamenilor și în conversații. Știe exact ce așteaptă și muncește din greu pentru asta. Are o personalitate puternică – acest lucru se poate observa în postura corpului sau în strângerea de mână. Și nu impune distanță în jurul ei.

Ai purta pantofi care poartă numele Eva Longoria? Care dintre modele ți-a plăcut în mod special? Eu am fost cucerită de sandalele ajurate și de șlapi.

Am deja 2 perechi! (râde) Am o slăbiciune pentru pantofi, dar încerc să-i cumpăr doar pe cei de care am nevoie cu adevărat. Momentan am în colecția personală sandale cu toc înalt și șlapi cu semnătura Evei Longoria. Acestea sunt modele, care constituie bazele oricărei ținute.

12625

Șlapii ajurați de la Eva Minge ispitesc cu eleganța.

Ce crezi – colaborarea se va încheia cu o singură colecție? Sau este începutul unei mari aventuri? După modelele de pantofi vor apărea și genți, portofele…

Colecția este foarte populară, deci este mai degrabă începutul unei aventuri comune. Deocamdată, suntem concentrați pe încălțăminte care este destinată femeilor de toate vârstele, conștiente de nevoile lor.

Ne poți spune cine a stabilit prețurile pantofilor? Sincer, mă așteptam să fie puțin mai mari. Până la urmă este vorba de Eva Longoria!

Într-adevăr, prețurile nu sunt foarte mari, mai ales având în vedere calitatea manoperei și numele din spatele întregii colecții. De aceea, vă invit pe epantofi.ro și pe MODIVO.ro. Fetelor, nu mai este nimic de așteptat!

12626

De la stângă: sandale roz pudrat EVA LONGORIA, șlapi galbeni EVA LONGORIA, șlapi aurii EVA LONGORIA, șlapi albi EVA LONGORIA

12627Katarzyna Bermes − Marketing Communication Manager în eobuwie.pl. Zilnic, gestionează echipe și proiecte creative în domeniul comunicării de marketing. Are o slăbiciune mare pentru încălțăminte.

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
primigi, bocanci femei, ghiozdan dama, biomecanics, pantofi sport, ghete skechers dama, hoka one one, dr martens, nike air, adidasi jordan, adidasi nike jordan, pantofi, converse chuck taylor, nike air more, bocanci barbati, coccinelle, air force 1 high, pantofi cu toc, pantofi dama eleganti, portofel, birkenstock, papuci de casa dama, pantofi cu toc de 5-7 cm eleganti, doc martens, ghete cu platforma, pantofi barbati, incaltaminte dama, adidasi tommy hilfiger dama, adidas ozelia, superstar adidas

Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi servicii de calitate. Utilizarea ulterioară a site-ului reprezintă acordul dvs. în legătură cu utilizarea acestora. mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close