Marilyn Monroe spunea cândva că „banii nu aduc fericirea – cumpărăturile, da”. Trebuie să admitem, expresia are urme de adevăr, deoarece o pereche nouă de pantofi cu toc ne poate ridica moralul. Eziți în continuare să faci cumpărături online pentru că nu ești sigură dacă vei alege mărimea potrivită sau dacă pantofii vor fi comozi? Achiziționarea online a unor perechi de pantofi cu toc nu este atât de dificilă!

Am pregătit pentru tine 5 sfaturi care te vor ajuta în luarea deciziei corecte făcând cumpărăturile online.

1. Alege pantofii cu toc în funcție de scop

Atunci când vrei să alegi o pereche de pantofi cu toc, gândește-te unde îi vei purta. La o ieșire elegantă, la birou, sau poate într-o ținută de zi? Îți spunem noi cum să faci alegerea potrivită în funcție de ocazie:

  • pentru un banchet, o nuntă sau o altă ceremonie specială – alege o pereche de pantofi cu toc înalt asortați cu ținuta ta. Culoarea nude se va potrivii cu orice ținută. Pe tocurile mai mari de 6 cm, silueta ta va părea bine proporționată. Te gândești dacă și fetele înalte pot purta tocuri? Sigur că da! Uite cum o fac modelele, care au o înălțime mai mare ca 175 cm.
  • pentru toate zilele – alege pantofii cu toc care se curăță ușor și sunt confecționați dintr-un material de calitate superioară, de ex. pielea naturală. Mulțumită acesteia, pe lângă faptul că pantofii vor putea fi purtați des, nu se vor uza repede. Alege înălțimea tocurilor în funcție de preferințele tale, dar încălțămintea comodă va avea cu siguranță un toc mai mic de 10 cm.
6694

2. Verifică dacă noua pereche de pantofi cu toc se asortează cu ținuta ta

Profită de ofertele diverse ale magazinelor online și alege o pereche de încălțăminte cu toc care se potrivește cu majoritatea hainelor tale. Nu merită să achiziționezi pantofi lăcuiți și cu ținte, dacă în garderoba ta domină rochiile cu motive florale. În această situație, alege pantofii din piele întoarsă cu toc – în stilul romantic.

Sfatul stilistului:

Dacă nu îți poți definii stilul – aruncă o privire în dulapul tău. Caută o culoare care domină în rândul hainelor tale și alege o pereche de pantofi cu toc de nuanță asemănătoare. Datorită acestui fapt, vei putea purta des încălțămintea, utilizând-o în diferite ținute.

3. Măsură-ți corect piciorul ca să alegi mărimea potrivită

Nu uita că mărimile pot să difere de la un producător la altul, astfel este foarte important să îți cunoști mărimea potrivită a piciorului. Cum să procedezi? Iată câteva instrucții:

  • pune piciorul desculț pe o coală de hârtie și desenează conturul acestuia;
  • măsoară lungimea dintre degetul mare și călcâi;
  • la rezultatul obținut adaugă 0,5 cm și gata!

4. Filtrele de căutare de pe pagina online te vor ajuta

Mulțumită filtrelor de căutare de pe pagina magazinului online câștigi timp și găsești mai repede încălțămintea căutată. Pe baza rezultatului scanării, alege mărimea căutată, apoi specifică suma pe care ești dispusă să o plătești pentru noua pereche de pantofi cu toc. Alege culorile, înălțimea, tipul închizătorii, producătorul sau stilul încălțămintei.

6695

5. Acordă-ți flexibilitate în alegere

Dacă ești indecisă în ce model de încălțăminte cu toc te vei simții mai bine – poți să comanzi mai multe perechi și poți proba acestea acasă, ca pe urmă să poți lua o decizie potrivită. Achiziționând încălțăminte de pe epantofi.ro ai la dispoziție 30 de zile pentru returnarea produsului. Completează formularul de returnare și apasă butonul „Returnează” ca să informezi curierul de acțiunea pe care dorești să o faci. Banii vor fi returnați în decurs de 3-5 zile lucrătoare. Simplu, nu-i așa?

6696

Autor

Patrycja Stasiak

Urmez regulat trendurile de pe podiumurile de modă. Mă inspiră stilul Victoriei Beckham și al lui Carrie Bradshaw. În garderoba mea domină tocurile și botinele. A doua mea pasiune după modă este vizajul. În viața privată, sunt o admiratoare a naturii și a ciclismului.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.