Nu îți face griji dacă natura te-a înzestrat cu picioare lungi. Mărimea 41 sau 42 nu este un blestem, ci mai mult un atribut de efect! Cu toate acestea, există modalități de a reduce optic mărimea picioarele. Care sunt acestea? Citește mai departe și descoperă cele cinci sfaturi simple!

Unul dintre trucurile pe care ți le propunem este purtarea pantofilor în culori închise.Nu întâmplător există și vorba accea care spune că, negrul subțiază și … scurtează.

Cum micșorezi lungimea picioarelor cu ajutorul pantofilor? Simplu!

Deși mărimea nu contează, uneori merită să profiți de câteva trucuri simple. Fapt dovedit și de vedetele de la Hollywood, precum Paris Hilton, Uma Thurman și Gwyneth Paltrow, care „trăiesc pe picior mare”. La fel cum există modalități de a-ți subția silueta și de a-ți alungi picioarele, poți, de asemenea, micșora optic lungimea picioarelor.

Trucul 1. Succesul constă în tocuri!

Nimic nu va îmbunătăți proporția unei siluete la fel de mult precum tocurile. Piciorul – setat într-un unghi acut! – arată complet diferit față de o talpă plată. Din punct de vedere vizual, este dificil să evaluezi lungimea, precum, lățimea și circumferința. Chiar și un toc mic sau un coturn de câțiva centimetri poate fi capabil să ofere efectul dorit. Dacă nu ești sigură, fă testul cu ajutorul prietenilor. Lasă-i pe ei să-ți evalueze mărimea picioarelor în balerini, apoi în tocuri înalte.

12743

Un toc mic este suficient pentru a obține efectul „piciorului mic”.

Trucul 2. Puterea vârfurilor încălțămintei

Un lucru este cert: pantofii cu vârful ascuțit alungesc, iar modelele cu vârful rotund micșorează picioarele. Poți intensifica cu ușurință acest efect, alegând modele de culoarea pielii și cu un vârf închis la culoare. Apropo, acest tip de pantofi se își datorează existența faimoasei creatoare de modă Coco Chanel.

O opțiune bună pentru micșorarea optică a picioarele este să alegi pantofi cu vârful pătrat (square toe).

Trucul 3. Micșorează-ți picioarele cu ajutorul ornamentelor

O opțiune bună pentru a reduce optic mărimea piciorului este de a purta pantofi cu toc și cu diverse aplicații pe partea din față. Optează pentru un model feminin cu fundă sau tocuri cu o cataramă decorativă și cu siguranță vei sări de la mărimea 41 la 38! Mai mult, dacă iubești imprimeurile, îți propunem o pereche de pantofi cu printuri transversale, de exemplu dungi alb-negre.

12744

În oferta brandului Melissa găsești multe modele de balerini cu aplicații.

Trucul 4. Acoperă ceva, descoperă altceva

Pentru a-ți micșora optic piciorul, poartă pantofi cu partea din față decupată și cu spatele acoperit, sau invers – fața acoperită și spatele decupat. Pentru a face față acestei provocări, optează pentru pantofi decupați în spate sau botine peep toe.

Dacă dorești să obții un efect de micșorare, evită pantofii care expun întregul piciorul. Modelele de flip-flops sau sandalele cu barete subțiri nu vor ascunde nimic, ba din contră …

12745

Botinele peep toe cu decupaje laterale îți vor micșora piciorul cu câțiva centimetri!

Trucul 5. Micșorează-ți picioarele cu ajutorul culorilor

După cum știm cu toții, culorile au puteri magice. Acestea pot ascunde câteva kilograme în plus și pot micșora piciorul cu câțiva centimetri. Și vorbim aici nu doar despre negrul clasic, ci și despre bleumarin, vișiniu sau verde putred. Pantofii în aceste culori „te vor scuti” de cel puțin două mărimi!

12746

Pantofii bleumarin îți vor micșora optic picioarele.

Folosește aceste câteva trucuri simple pentru a micșora optic mărimea picioarelor. Dar … nu uita că oricum ești frumoasă, în felul tău.

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.