Cum se curăță pantofii albi din piele – de exemplu modelul AF1

2 min.
În acest articol:

Curățarea și protejarea încălțămintei din piele albă poate fi asociată cu ceva dificil și consumator de timp pentru multe persoane. Între timp, este suficient să faci cunoștință cu câteva sfaturi sigure cu ajutorul cărora îți vei putea păstra încălțămintea nu numai curată, ci și într-o stare bună pentru mulți ani de zile. Cum trebuie să procedezi de exemplu în cazul modelului Air Force 1?

Îngrijirea pantofilor albi din piele este un subiect care revine precum un bumerang, dar totodată și foarte important. În articolul de mai jos am ales să vorbim despre modelul Nike Air Force 1, pe care l-am împărțit în trei părți.

Și mai precis: căptușeala, partea superioară și talpa. Să începem!

Aceasta este de departe cea mai dificilă parte a încălțămintei, deoarece interiorul se murdărește foarte repede. Praful se așează, pantalonii, șosetele colorează, etc. Pentru curățarea căptușelii poți opta pentru un detergent alb de rufe sau un înălbitor. Amestecă într-un bol detergentul cu apă caldă și utilizează o perie moale (important! periile cu peri tari pot scămoșa materialele) și spală ușor cătușeala încălțămintei. Este posibil să nu scapi de murdărie chiar după prima încercare, dar după câteva curățări, efectul va fi cu siguranță vizibil. De asemenea, merită să investești într-o soluție specială de curățare, care va face față cu mai multă eficiență murdăriei și datorită căreia vei economisi timp.

Pielea albă. Binecuvântare și blestem. Regularitatea este cheia în acest caz. Pantofii noi din cutie nu trebuie tratați imediat cu un milion de creme și pigmenți. Tot ce trebuie să faci este să-i impregnezi corespunzător și gata. Pe urmă, merită să-i cureți cu o soluție specială pentru piele de 1-2 ori pe săptămână (sau mai puțin / în funcție de frecvența de utilizare).

Cu siguranță nu merită să economisești în acest caz, săpunul gri nu va funcționa atât de bine. Recomandăm să te ferești de substanțele chimice destinate pentru curățarea casei așa-numitele „loțiuni minune pentru tot”. În ciuda efectului estetic temporar, vor distruge constant pielea.

Revenim la începutul subpunctului și accentuăm din nou – sistematizarea. Soluțiile speciale pentru hidratarea pantofilor se folosesc în funcție de cât de des purtăm pantofii. De preferință preparate care colorează.

Crema albă de pantofi funcționează excelent în cazul Nike Air Force 1. Hrănește pielea, oferindu-i elasticitatea dorită și prelungindu-i semnificativ viața. Este foarte important să ne amintim despre acest lucru, deoarece încălțămintea din piele foarte uscată, adesea nu mai poate fi salvată.

Pielea tratată în acest fel, cu curățare regulată și hidratare sistematică cu creme colorante, nu va rezista doar mult timp, dar, de asemenea (datorită cremei colorante) își va păstra albul inițial.

La fel ca mai sus, regularitatea este extrem de importantă. Tălpile se îngălbenesc după un timp. De la umiditate, ploaie, murdărie și, în special iarna, de la sarea de pe străzi. Prin urmare, este foarte important să ștergi pantofii după fiecare ieșire, de exemplu cu o cârpă umedă (pentru ca sarea să nu rămână pe pantofi) și apoi să îi usuci cu o cârpă uscată.

Aici este la fel de important să eviți tot felul de loțiuni multifuncționale. Dacă ceva este pentru toate, este degeaba. Există o mulțime de preparate dedicate pentru încălțăminte sport, de aceea merită cu siguranță să cheltui câteva zeci de lei și să ai un astfel de produs acasă.

Cu toate acestea, însă, trebuie să ne amintim că nimic nu este etern. Inevitabil va veni și ziua în care trebuie să ne înlocuim pantofii cu o pereche nouă, dar datorită pașilor de mai sus, vom putea să ne bucurăm mult timp de încălțămintea noastră. Merită să ne amintim acest lucru, deoarece este păcat să aruncăm modelul nou de Air Force 1 după doar 3 luni, nu? ????

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
nike air uptempo, puma, bocanci, adidasi tommy hilfiger barbati, botine dama cu toc, rieker, nike air force 1 femei, ghete copii fete