Cunoști zicala – „ce este ieftin, este scump” sau „doar oamenii bogați își pot permite lucruri ieftine”? Cumpărând un produs de calitate slabă, „achiziționezi” și riscul ca articolul să se deterioreze rapid. Crezi că vei economisi, dar de fapt vei cheltui mai mult, înlocuind un produs cu altul. Te invităm să descoperi argumentele noastre și să afli de ce merită să achiziționezi pantofi mai scumpi!

Bucură-te de încălțăminte mai mult de un singur sezon. Vei economisi nu numai bani, dar și timp pentru cumpărături!

De ce merită să achiziționezi pantofi mai scumpi?

Nu de azi este cunoscut faptul că, calitatea are prețul ei. Materiile prime de înaltă calitate – cum ar fi pielea naturală – trebuie să coste pur și simplu. Și deși de multe ori ne este greu să cheltuim o sumă mare de bani dintr-odată, te asigurăm că merită. Care sunt avantajele achiziționării modelelor mai scumpe de încălțăminte și prin urmare, mai solide? Îți vom spune imediat!

  • Pantofii, în special pielea, se adaptează formei piciorului. Uneori dacă materia primă este moale, pot fi văzute urmele degetelor. Partea superioară dobândește proporții unice după câteva luni de utilizare.

12606

Botinele Vagabond sunt confecționate din piele naturală netedă, rezistentă, astfel te vor servi timp de mai multe sezoane.

  • Modelele de încălțăminte sport de înaltă calitate de la branduri celebre – precum New Balance sau adidas sunt echipate cu o varietate de tehnologii. Acestea reduc atât greutatea pantofului și au un efect pozitiv asupra confortului din timpul mersului (eventual în timpul alergării sau a exercițiilor fizice). Alegând încălțăminte aleatoare cu eticheta „made in China”, pe lângă faptul că riști să ai parte de disconfort, vei pune în pericol și sănătatea picioarelor tale.

12607

Pantofii adidas din imagine sunt confecționți dintr-o combinație de trei piei – piele naturală netedă, piele întoarsă și piele ecologică.

  • ultimul, deși probabil cel mai evident argument este aspectul încălțămintei – fără urme de lipici sau fire detașate de cusături. Modelele mai scumpe de încălțăminte sunt adesea confecționate mai atent, designul lor este gândit și întreaga pereche este simetrică.

Știai că…?

Conform statisticilor, oamenii tind de obicei să aibă mai multă grijă de încălțămintea mai scumpă.

Cumpără mai puțin, alege mai înțelept!

Sperăm că am reușit să te convingem că uneori este mai bine să cheltui mai mult pentru … a economisi mai mult! În plus – psihologic vorbind – modele mai scumpe și astfel de o calitate mai bună vor avea un efect pozitiv nu numai asupra confortului tău, dar îți vor garanta și încredere de sine și un aspect de lux. În magazinul online epantofi.ro vei găsi o serie de pantofi buni de la branduri cunoscute în întreaga lume.

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.