Te relaxează munca în grădină sau în curte? Te liniștești atunci când ești în contact cu natura? Excelent! Pentru ca timpul petrecut printre legume și flori să fie și mai plăcut, merită să te echipezi cum trebuie. Permite-ne să îți propunem ce încălțăminte să alegi pentru grădinărit. Contrar aparențelor, nu fiecare model va trece examenul, în special, șlapii!

Pantofii pentru munca în grădină nu reprezintă doar o problemă de confort ci și de siguranță.

Ce pantofi alegem pentru grădinărit? Patru caracteristici importante

Pentru a facilita munca și, în același timp, pentru a asigura confort, merită să achiziționați încălțăminte adecvată pentru grădinărit. Care sunt caracteristicile acesteia? Iată cele mai importante:

  • este indicat ca pantofii de grădină, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, să nu fie decupați, adică să aibă degetele descoperite. Datorită acestui fapt, acestea protejează piciorul împotriva eventualelor tăieturi;

  • încălțămintea pentru munca din jurul casei trebuie să fie ușoară și rezistentă, să garanteze confortul maxim al purtării;

  • o altă caracteristică distinctivă este curățarea ușoară. În grădină sau în curte pantofii se murdăresc rapid. Merită să investiți într-un model care poate fi clătit cu apă de la un furtun de grădină;

  • încălțămintea pentru grădinărit trebuie să ofere picioarelor o ventilație adecvată (și continuă). Acest lucru va preveni transpirația și va inhiba mirosurile neplăcute.

Saboții din cauciuc sunt preferații grădinarilor

Șlapii mărcii Crocs sunt foarte populari în rândul pasionaților de grădinărit. Această încălțăminte din spumă nu este numai extrem de ușoară, dar și foarte practică. Fabricată din material de rășină (croslit), se distinge prin durabilitate și rezistență la deformare. În plus, găurile din partea superioară asigură picioarelor o circulație adecvată a aerului, împiedicând transpirația.

8044

Îți plac șlapii din imagine? Puteți găsi pantofi pentru grădinărit de la Crocs în magazinul online epantofi.ro.

Știai că…?

Încălțămintea Crocs se încălzește sub căldura piciorului, adaptându-se astfel formei acestuia.

Pantofii din cauciuc pentru grădinărit se curăță clătind cu apă și se lasă la uscat. Designul șlapilor facilitează descălțarea lor, iar cureaua mobilă asigură o bună fixare a piciorului în pantof. Un avantaj suplimentar al crocs-urilor este talpa antiderapantă, datorită căreia nu veți aluneca nici măcar pe suprafețele umede, de exemplu pe iarba proaspăt cosită.

Atenție!

Nu merită să cumpărați imitații de crocs-uri din cauciuc. Sunt mult mai grele și, în plus, conțin aproximativ 60% hidrocarburi aromatice policiclice, care contribuie la dezvoltarea cancerului.

Pantofii ideali pentru munca din jurul casei? Cizmele de cauciuc!

Pentru lucrările mai dificile din grădină, cum ar fi săparea solului, cizmele înalte din cauciuc vor fi perfecte. Vă vor proteja picioarele împotriva noroiului, apei și a umezelii și vă vor ocrotii, de asemenea, împotriva rănilor. Alegeți un model colorat sau decorat, de preferință cu un carâmb ajustabil.

8045

Cizmele de cauciuc pentru grădinărit vă vor proteja împotriva noroiului și a umezelii.

Cizmele de cauciuc sunt încălțămintea excelentă nu numai pentru grădinărit, ci și pentru oraș. Pentru mai multe idei de ținute cu cizme de cauciuc, vă invităm să citiți acest articol.

Aveți grijă de propriul confort și alegeți încălțămintea potrivită pentru grădinărit. Combinați utilul cu plăcutul!

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.