Încălțămintea de damă pentru primăvara 2019 – ce se poartă sezonul acesta?

2 min.

Primăvara este sezonul ideal pentru reorganizarea garderobei. Datorită încărcării cu energie pozitivă, ești în căutare de idei noi și în trend în materie de încălțăminte. Ce va fi în vogă primăvara 2019? Descoperă citind articolul mai jos.

Știm un lucru – în lunile care urmează vor fi la modă curajoasele, și la prima privire… extravagantele ținute, având în rolul principal încălțămintea pentru primăvară.

Încălțămintea de damă pentru primăvara 2019 – fii îndrăzneață!

Alege culorile moderne! Living Coral, Princess Blue, Orange Glory, lavanda și bejul delicat – sunt culorile pe care ar trebui să te bazezi în crearea ținutelor de primăvara. Proiectanții de modă propun de asemenea și culoarea maro și galbenul. Trendy înseamnă o joacă de culori, așadar nu îți fie teamă de asocierea acestora, chiar și atunci când ți se pare absurd la prima vedere. Asortează un costum de culoarea lavandei cu o pereche de sandale portocalii, iar pantofii cu toc de culoarea galbenă poartă-i alături de o fustă verde, plisată.

6859

Nu ezita să porți culori aprinse – alege încălțămintea roz, galbenă sau chiar cea verde!

Alege pantofii datorită cărora vei ieșii în evidență!

Poate ești de părere că ștrasurile și diamantele aparțin de domeniul trecutului. Nimic mai neadevărat! Proiectanții de modă propun încălțămintea avangardistă, exagerată, decorată aproape în întregime cu diamante, acoperită cu un mozaic de plăci strălucitoare sau presărată cu sclipici. Nu lipsesc de asemenea nici materialele lucioase și strălucitoare sau pielea metalică, care a fost prezentată pe podiumul celor de la Saint Laurent. Sunt în vogă botinele strălucitoare, pantofii argintii cu toc și cu ținte, ba chiar și pantofii sport cu talpă înaltă și decorați cu diverse ornamente. Vrei să atragi privirile? Alege un astfel de model de încălțăminte pentru primăvara 2019!

6860

Botinele rock, ghetele cu toc, botinele cowboy pentru damă – acești pantofi fură inimile în primăvara 2019!

Sunt opusul pantofilor incomozi cu toc înalt. Primăvara este anotimpul concertelor, plimbărilor lungi și nenumăratelor ieșiri cu prietenii, care necesită încălțăminte comodă. Din păcate vremea frumoasă nu ne răsfață mereu, așadar este indicat să avem în garderobă măcar o pereche de ghete cu cataramă sau o pereche de botine cowboy din piele întoarsă. Acești pantofi se asortează perfect cu o rochie delicată, un tricou, blugi și o geacă din piele. Culoarea? Oricare! Iată părerea experților despre acest subiect.

Sfatul stilistului:

În sezonul acesta nu te limita la culorile paletei tradiționale. Alb, galben, muștar, roz, albastru sau maro – alege încălțămintea în aceste culori pentru primăvara 2019!

Alegerea îți aparține!

Încălțăminte și tocuri transparente?

Primăvara 2019 va fi plină de ținute originale! „Transparent shoes” – sunt cu siguranță unul din cele mai interesante și totodată nebune trenduri; au fost promovați de către Kim Kardashian-West, care a purtat cu mândrie pantofii transparenți cu toc înalt ai brandului soțului ei (Yeezy). Ții minte surprinderea ta de atunci, poate chiar uimirea?

„Încălțămintea transparentă? O glumă?”

Cu trecerea timpului această încălțăminte a fost adoptată și a început să fie des întâlnită pe străzi. Marile case de modă au încercat de asemenea să cocheteze de câteva ori cu ele. Starurile de renume, cum ar fi Kim Kardashian, Bella Hadid sau Marina Łuczenko, le poartă deja de câteva sezoane încoace. Anul acesta au ajuns să fie un trend masiv și nimic nu pare să schimbe acest lucru.

Încălțămintea transparentă este alegerea multor proiectanți – Oscar de la Renta, Aleksander Wang, Balmain sau Calvin Klein – făcându-și apariția pe podiumurile de modă din New York, Londra, Milano sau Paris.

Naked Heels – este motivul cel mai des întâlnit la săptămânile de modă din întreaga lume, având modele geometrice, neobișnuite. Trendul transparent este atât de imprevizibil, încât transformă ținutele de primăvară într-unele originale. Această încălțăminte subțiază picioarele și adaugă câțiva cm în plus înălțimii noastre.

Sfaturi:

În acestă primăvara încălțămintea transparentă va dicta moda. Sfatul nostru – achiziționează și tu o pereche de „transparent shoes„ până nu fac asta toate prietenele tale!

Ce pantofi purtăm primăvara 2019?

Primăvara natura se trezește la viață, iar în aer se simte mirosul apropierii verii. Zilele din ce în ce mai lungi ne motivează să petrecem mai mult timp în aer liber, și nimic nu ne redă încrederea în sine la fel cum o face o pereche de încălțăminte potrivită. Dacă toate acestea fiind spuse nu ai găsit perechea de pantofi ideală pentru tine, nimic de pierdut! Caută alte modele de încălțăminte pe pagina epantofi, și cu siguranță vei găsi ceva și pentru tine.

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!