Încălțămintea pentru munca în picioare. Ce modele ar trebui să alegi pentru a rezista o zi întreagă, fără dureri?

2 min.

Dacă aparții grupului de persoane care lucrează în picioare, completarea ținutei tale de lucru ar trebui să înceapă prin alegerea pantofilor potriviți. Ocupația ta necesită să petreci câteva ore pe zi în picioare, un lucru deloc nesemnificativ pentru coloană vertebrală și, desigur, pentru picioare. Prin urmare, încălțămintea trebuie să ofere un sprijin adecvat și să prevină formarea rănilor și a bătăturilor dureroase. Ce pantofi de lucru ar trebui să alegi?

Atunci când alegi încălțămintea de lucru, ar trebui să fii ghidat în primul rând de confortul pe care aceasta o poate oferi. Dar ce înseamnă mai exact acest lucru?

Încălțăminte confortabilă pentru muncă în picioare – adică?

Cel mai important element al încălțămintei de lucru este talpa. Ferește-te de modele a căror talpă este subțire. Nu va oferi picioarelor tale o amortizare corespunzătoare și vei simți fiecare denivelare în timpul deplasării.

Multe persoane consideră încălțămintea sport, sneakerșii sau tenișii – în special modelele cu talpa mai groasă, cu elemente din spumă – drept cei mai confortabili pantofi pentru munca în picioare. Și nu este de mirare! Tălpile multor modele sunt elastice, moi și flexibile suficient pentru a asigura confort în timpul muncii. Merită să acorzi atenție și tălpii conturate – pantofii pentru alergare sunt echipați adesea cu o astfel de talpă, fiind așadar potriviți și pentru munca în picioare.

12983

Pantofi de alergare Saucony

Cum să te ghidezi atunci când vrei să achiziționezi pantofi pentru munca în picioare?

Să trecem de la talpă la partea superioară, ceea ce este la fel de importantă atunci când alegem încălțămintea descrisă. Dacă te decizi cu privire la încălțămintea sport, alege modelele confecționate din plasă care să permită eliminarea aerului să împiedice transpirația excesivă a picioarelor – lucru deloc dificil în timpul unei zile de muncă de opt sau chiar douăsprezece ore. Materialul textil va funcționa la fel de bine – pantofii confecționați din acest material sunt și foarte ușori.

Dacă lucrezi într-un loc în care temperatura este ridicată, evită încălțămintea din materiale sintetice. Nu asigură o ventilație bună. În schimb, este mai bine să alegi pantofi din piele care sunt mai respirabili.

Sfatul stilistului

Pentru a crește în continuare respirabilitatea la temperaturi ridicate, alege încălțămintea cu partea superioară scurtă.

Șlapii pentru munca în picioare? De ce nu!

Dress code-ul unor locuri de muncă permite purtarea șlapilor. Acest lucru este un avantaj mai ales vara, când ventilația corespunzătoare este la un nivel premium. Sugestia noastră pentru încălțămintea potrivită pentru munca în picioare sunt modelele brandului Birkenstock. Datorită tălpiilor revoluționare în formă de picioare, încălțămintea este extrem de confortabilă. Pantofii sunt confecționați din materiale naturale și astfel nu permit transpirația picioarelor.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Papucii Birkenstock sunt nu numai confortabili, ci și incredibil de moderni! Poți citi despre moda pentru această încălțăminte într-un alt articol.

Pantofi comozi pentru munca în picioare sunt, și diversele de modelele de la Crocs. Deși sunt mai des asociate cu grădinăritul, sunt, de asemenea, ideale pentru alte activități pe care trebuie să le faci în picioare. Acești șlapi confecționați din material plastic sunt extrem de rezistenți și, în același timp, ușori. Și dacă adăugăm găurile care permit eliminarea aerului, situate pe partea superioară, obținem răspunsul, ce pantofi sunt perfecți pentru munca în picioare!

View this post on Instagram

Just wanted to leave you with a bit of style inspo ????

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

De asemenea, poți purta cu succes unele modele de la Crocs chiar și la munca în bucătărie. Poți găsi un articol separat despre acest subiect pe blog. Și în cazul în care cauți încălțăminte care poate fi purtată la birou, vei găsi răspunsul într-un alt text.

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
adidasi puma dama, skechers, botine dama cu toc, ghete fete, adidasi dama, palladium, jordan, pantofi albi