Modelele de loafers, care provin din garderoba masculină, se numără printre cele în vogă modele de încălțăminte pentru femei pentru toamna anului 2020. Sunt atemporale, ne aduc aminte de eleganța retro și se vor dovedi a fi perfecte pentru multe ținute, după cum demonstrează trendsetterii de pe Instagram. Ce modele de loafers se poartă în toamna anului 2020 și ce modele sunt disponibile pe epantofi.ro? Vei afla răspunsurile într-o clipă.

Loafers cu toc, loafers în stil masculin și loafers de culoarea albă – aceste 3 modele sunt în vogă în toamna anului 2020.

Loafers pentru toamna 2020 – care sunt propunerile designerilor și ale trendsetterilor?

Dacă ar fi să alegem pantofii de tranziție perfecți pentru femei, alegerea noastră ar fi modelele de loafers. Sunt comode, se încalță ușor, fără șireturi sau catarame, și se potrivesc atât cu ținutele elegante pentru locul de muncă, cât și cu outfiturile casual sau chiar streetwear. Articolele în stilul eleganței masculine, precum sunt modelele de loafers, brogues sau oxfords, și-au găsit locul în moda feminină, după cum reiese din ultimele spectacole de modă pentru toamna-iarna 2020. Este de ajuns să arunci o privire în colecțiile caselor de modă precum: Dior, Gucci, Imaxtree, Coach sau Giambattista Valli. Nu e nimic surprinzător în faptul că pantofii loafers au câștigat titlul de cea mai căutată încălțăminte pentru toamna anului 2020. Pot fi văzuți în fotografiile celor mai populare creatoare de tendințe.

Karina Bic, un blogger din New York, a cucerit inimile fotografilor din lumea modei mergând pe stradă într-un costum galben, din satin, ciorapi cu monograme și … loafers de culoare albă, pe o talpă groasă, neagră. Acești pantofi sunt un hit absolut pentru toamna care vine!

Dacă ai citit articolul nostru, în care am colectat tendințele de încălțăminte pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021, cu siguranță știi deja că, sezonul acesta vor fi în vogă pantofii decorați cu lanțuri groase. Acest lucru este știut și de Gitta Banko, care și-a echipat deja garderoba cu loafers cu toc înalt și lanțuri.

Ultimul model, care va domni, fără îndoială, pe străzile orașelor, sunt modelele de loafers negre și clasice, în stil masculin. Cu toate acestea, este important ca, spre deosebire de cele purtate acum un an, să aibă o talpă groasă care să ofere o oarecare greutate stilizărilor. Acesta este modelul ales de Pernille Teisbaek, „nașa” scandinavă a blogosferei modei.

Loafers pentru toamna 2020 – recenzia sortimentului de pe epantofi.ro

Dacă ai început deja vânătoarea de loafers pentru toamna anului 2020, te încurajăm să urmărești în mod regulat noile produse care apar în această categorie pe epantofi.ro. Mărcile renumite pentru designurile lor minimaliste și de înaltă calitate, precum Vagabond, Gino Rossi, Aldo sau Tory Burch, tocmai își prezintă noile colecții. Propunerea noastră pentru tine sunt modelul alb de la HÖGL, modelul negru cu lanțuri decorative de la Tory Burch și cel cu talpă groasă de la Wojas.

15351

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.