Primăvara e în toi, dar a mai rămas puțin timp pentru a-ți pregăti garderoba pentru debutul verii. În acest an, cea mai bună idee sunt cumpărăturile responsabile – atât în ceea ce privește articolele de ​​îmbrăcăminte, cât și cele de încălțăminte – de la branduri poloneze, autohtone. Unul dintre acestea este brandul de încălțăminte Togoshi, care prezintă anual colecții cu cele mai moderne modele de pantofi. Descoperă ce încălțări merită să ai în garderoba ta în vara anului 2020!

În gama de vară de la Togoshi vei găsi nu numai încălțăminte pentru femei, dar și pentru bărbați și copii. Am ales câteva modele interesante interesante.

Cele mai moderne încălțări Togoshi pentru vara 2020: propuneri pentru Ea

Brandul Togoshi este cunoscut în primul rând pentru modelele originale de sneakers, care combină cele mai tari tendințe în fiecare sezon. Din acest motiv, pe lista celor mai moderni pantofi pentru vară 2020 sneakerșii joacă un rol major.

Sneakerșii albi cu elemente colorate, care amintesc de modelele purtate de vocalistele trupei Spice Girls în anii 90, sunt din nou în vogă. Așadar, dacă ești în căutarea pantofilor care să se potrivească atât cu o rochie, cât și cu pantaloni scurți sau cu costumele de damă, optează pentru o astfel de pereche de pantofi. Oferta Togoshi include, de asemenea, sneakerși în nuanțe deschise, de vară.

Doamnelor care nu ezită să încerce soluții eficiente pentru „spargerea plictiselii”, recomandăm sneakerșii cu decorațiuni tip bijuterii. Acești pantofi vor completa perfect stilizările streetwear, subliniind caracterul lor.

Cele mai moderne încălțări Togoshi pentru vara 2020: propuneri pentru El

Cum ar fi garderoba de vară a unui bărbat fără sneakerși confortabili, versatili, dar stilați? Designerii Togoshi știu foarte bine că acest tip de încălțăminte este cea mai frecventă alegere în rândul bărbaților, chiar și vara.

Sneakerșii pentru bărbați într-o singură culoare, precum modelele de la brandul Togoshi (prezentați în imaginea de mai sus) sunt o propunere originală, care este în vogă de mai multe sezoane. Așadar, acești pantofi vor funcționa atât în vara anului 2020, cât și în anotimpurile următoare.

Moda pentru așa-numiții daddy shoes, adică pantofii care amintesc de cei în care tații americani practicau jogging cu ani în urmă, este în plină dezvoltare. Marca Togoshi propune modele ultra-moderne – nu numai pentru femei, ci și pentru bărbați. Poate tocmai acești pantofi vor deveni preferații tăi în vara 2020?

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.