Care dintre noi nu ar vrea să fie la fel de nonșalantă ca franțuzoaicele elegante? Aceste femei știu perfect că mai puțin înseamnă mai mult, iar tendințele temporare sunt bune numai atunci când sunt completate cu articole clasice și atemporale. De aceea, în dulapurile lor vei găsi întotdeauna … o cămașă albă. De preferință una în stil masculin, care stă la baza multor ținute. Vrei să creezi stilizări franțuzești cu o cămașă albă în rolul principal? Citește mai departe și descoperă cu ce le asortează cel mai des locuitoarele acestei țări.

Franțuzoaicele, în special pariziencele, obișnuiesc să combine cămășile albe cu câteva articole care le oferă un rezultat final foarte elegant.

Cămașa albă și blugii

Combinația dintre o cămașă albă și blugi este la fel de veche ca lumea și toată lumea a folosit această soluție cel puțin o dată. Problema este că franțuzoaicele aleg blugii potriviți pentru cămășile lor albe. Cel mai adesea sunt modele vintage și cu siguranță niciodată blugi care ar indica faptul că au fost cumpărați în urmă cu câteva zile. Unul dintre modelele lor preferate lor este Levis 501, care se armonizează perfect cu cămășile albe.

Cămașa albă și accesoriile negre

Stilizația în climat alb-negru nu se demodează niciodată, lucru bine cunoscut de pariziencele native, precum Leia Sfez. Tânăra mamă, femeie de afaceri și influencer ne demonstrează cum se stilizează cămașa albă într-un look alb-negru, pentru a avea un rezultat de bun gust. Leia a optat pentru blugi drepți într-o nuanță de alb, flip-flops și o geantă de mână Hermes de lux. Acest joc de contraste echilibrează perfect întregul set.

Cămașa albă și bijuteria minimalistă

Sabina Socol, unul dintre cei mai importanți influenceri francezi, știe perfect că diavolul se ascunde în detalii. La fel ca multe alte franțuzoaice elegante, Sabina poartă o cămașă albă cu bijuterii minimaliste, de obicei de culoare aurie. Aceasta este o rețetă pentru a conferi acestei piese vestimentare atemporale un pic mai multă eleganță și caracter festiv, dar totuși în limitele bunului simț, tipic pariziencelor.

Cămașa albă și geanta tip coș

De când Jane Birkin a lansat tendința de a purta genți de mână tip coș în combinație cu o cămașă albă masculină, francezii nu s-au despărțit de această combinație. Funcționează excelent vara – poți purta o cămașă albă peste o rochie cu imprimeu floral sau alături de pantaloni scurți din denim. Completează ținuta cu o geantă tip coș și … gata! Eleonore Jeanne, franțuzoaica renumită pentru fotografiile sale naturale și stilul nonșalant, stilizează cămașa albă și geanta de mână din răchită, de asemenea, într-o atmosferă mai de toamnă. În imaginea de mai jos o poartă peste un top tricotat, blugi largi și botine.

Cămașa albă și pantofii albi

Femeile franceze știu foarte bine că albul merge întotdeauna bine cu … albul. Poate fi o combinație de două nuanțe similare sau, de asemenea, două tonuri diferite. Oricum, cămășile albe arată, de asemenea, de minune alături de pantofi albi, mai ales ca parte a stilizărilor de vară.

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.