Deși este greu să te gândești la sosirea primăverii, să nu mai vorbim de vară, moda este de obicei cu un pas înaintea anotimpurilor. Pe lângă seria de inspirații feminine care prevestesc ceea ce va fi la modă în următoarele luni, merită să fim atenți și la cele masculine. Odată cu ocazia Fashion Week, străzile și podiumurile orașelor considerate capitale ale modei au prezentat trend-uri interesante pentru bărbați. Descoperă ce pantofi vor fi la modă în sezonul primăvară-vară 2020.

Modelele clasice de lords și mocasini, sneakerși albi, botine cowboy sau modele futuriste de ugly shoes? Vei afla răspunsul mai jos!

Tendințe de modă pentru primăvară-vară 2020: lords și mocasini clasici pentru bărbați

Avem o veste bună pentru bărbații care apreciază eleganța clasică și sunt deja puțin obosiți de tendințele fanteziste din garderoba masculină. În primăvara și vara 2020, pantofii în stilul casual vor fi în top. Deci, dacă ai deja în garderoba ta o pereche clasică de lords sau mocasini – este mai mult ca perfect! Dacă nu, este timpul să începi să căutați modelul potrivit pentru tine.

Încearcă să diversifici stilul clasic în sezonul care urmează cu ajutorul accesoriilor. Un costum combinat cu o brățară din piele și o beretă militară este o idee excelentă pentru un look modern, atât timp cât porți pantofi clasici, în nuanțe neutre.

Tendințe de modă pentru primăvară-vară 2020: sneakerși albi

Te întrebi vreodată ce pantofi pentru bărbați se potrivesc practic cu orice stil? Răspunsul este simplu: adidașii albi. Nu există articole vestimentare cu care nu s-ar potrivi. Nu este de mirare că astfel de pantofi universali nu au ieșit din modă de mai multe sezoane, iar sezonul primăvară-vară 2020 nu va fi o excepție în acest caz.

Indiferent dacă alegi sau nu adidași albi cu un costum pastel (alegerea va fi una reușită!) sau o ținută sport, tipică, decizia îți aparține.

Tendințe de modă pentru primăvară-vară 2020: botine cowboy pentru bărbați

După sugestiile atemporale, este timpul pentru o abordare extravagantă a modei care să mulțumească bărbații. În sezonul trecut, cizmele și botinele cowboy au pătruns în moda feminină. Sezonul acesta vor fi în vogă și în cercul bărbaților. Deci, dacă ai suficient curaj în tine, echipează-te acum cu acești pantofi.

Botinele cowboy pentru bărbați, alături de blugi, sunt o combinație clasică, originală, inspirată din vestul american. Pe podiumurile de modă pot fi văzute în compania ținutelor cu costume.

Tendințe de modă pentru primăvară-vară 2020: sneakerși futuriști în stilul ugly shoes

În ceea ce privește modelele de ugly shoes, care sunt populari de multă vreme, sezonul care vine vor fi, de asemenea, în vogă. Așadar, nu-ți fie teamă de tălpile exagerate, deformate, de culoriile puternice și de soluțiile neobișnuite.

Poți crea un look unic, de stradă, combinând elemente aparent nepotrivite: sneakerși și o beretă.

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.