Tenișii Converse te jenează – ce poți face?

2 min.

Tenișii mult așteptați de la Converse au ajuns în sfârșit la tine, așadar fără nicio ezitare, i-ai încălțat și ai pornit la drum către locul de muncă, la facultate sau la o întâlnire cu prietenii. Cu toate acestea, ai impresia că pantofii nu sunt la fel de confortabili precum te așteptai să fie și descoperi cu stupoare că noii tăi teniși te jenează. Ce trebuie să faci în acest caz?

Un călcâi rănit este o problemă dureroasă, inestetică și incomodă. Descoperă cum trebuie să procedezi în acest caz, precum și cum poți preveni formarea rănilor pe viitor.

De ce te jenează tenișii Converse?

Cel mai frecvent răspuns la această întrebare este mărimea greșită a pantofilor. Tenișii prea strâmți sau prea largi pot pot cauza răni dureroase, bătături sau bășici. Totuși, acest lucru nu este totul. Pantofii selectați greșit pot contribui, de asemenea, la amorțirea degetelor și la transpirația excesivă a picioarelor și chiar pot crește riscul de rănire.

Cum prevenim bătăturile cauzate de pantofi?

Atunci când achiziționezi o nouă pereche de încălțăminte, asigură-te să alegi mărimea potrivită. Articolul nostru despre tabelul de mărimi Converse îți va dezvălui secretele mărimilor acestor teniși renumiți.

Ce altceva merită să reținem? Recomandăm să probezi și să achiziționezi pantofii noi seara, când piciorul este un pic „obosit” și astfel umflat după o zi întreagă. De asemenea, verifică dacă oricare dintre elementele aflate în zona călcâiului pantofilor te-ar putea deranja – pentru a evita din timp formarea rănilor. Dacă este necesar, optează pentru pernițe după călcâi – perne de gel, autoadezive și transparente, care protejează împotriva bătăturilor, rămânând invizibile în pantofi.

11879

Tenișii albi de la Converse nu ies din modă și se potrivesc cu multe ținute. Cu toate acestea, nu te poți bucura de încălțăminte atunci când aceasta te jenează.

Metode împotriva tenișilor Converse care te jenează

În cazul în care te jenează tenișii de la Converse, poți proceda la fel ca și în cazul bătăturilor cauzate de orice alt model de încălțăminte. Începe prin îmbăierea picioarele în apă rece, ce va avea un efect calmant, liniștitor și analgezic. Optează apoi pentru un unguent cu alantoină – are proprietăți antiinflamatorii și hidratante, susținând astfel tratamentul călcâielor rănite și regenerarea epidermei.

Bătăturile cauzate de teniși se vor vindeca și mai repede dacă folosești o cremă de zinc sau argint coloidal. Aceste substanțe au efecte antiinflamatorii, antibacteriene și calmante și protejează, de asemenea, rănile. Uleiul de in are și proprietăți de regenerare, care hidratează, hrănește și calmează epiderma. Cum se folosește? Aplică ulei pe rană pentru aproximativ 20-30 de minute, apoi îndepărtează excesul cu un tampon de bumbac curat.

Desigur, nu putem să nu menționăm plasturele care va fi principalul tău aliat din momentul în care apare rana și până când este complet vindecată. Acesta protejează împotriva bacteriilor și reduce la minimum riscul creării unor noi răni. Nu uita să aplici plasturele numai pe rana curățată și să îndepărtezi acesta înainte de culcare, permițând astfel pielii să respire liber.

Tenișii Converse sunt, fără îndoială, unii dintre cei mai populari pantofi din lume. Au ajuns departe de podelele terenului de baschet pentru a apărea astăzi pe picioarele vedetelor și pe covoarele roșii. Dacă acum și-au găsit locul și în garderoba ta, dar din păcate te jenează – nu îi arunca! Utilizează metodele de mai sus și bucură-te de noii tăi teniși comozi de la Converse!

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
ghete copii fete, adidasi puma dama, botine dama elegante, rieker, pantofi albi, nike air force 1 femei, ghete sport barbati, palladium