Un lucru este cert: pentru siguranța viitorului apropiat (atât pentru tine, cât și pentru ceilalți) trebuie să stai în casă. Acțiunea #stayathome nu trebuie să însemne plictiseală, îți poți petrece acest timp liber și într-un mod creativ. Prin urmare, îți propunem 10 activități interesante pe care le poți face acasă, cu … pantofii!

Citește articolul nostru și te vei convinge că organizarea pantofilor în dulap nu este singura modalitate de a face față plictiselii cu ajutorul acestor articole vestimentare!

1. Vizionarea filmelor cu pantofi în rolul principal

Probabil că prima idee (sau cel puțin una dintre primele) care ne vine în minte atunci când rămânem acasă o perioadă mai lungă de timp este să fim la curent cu ultimele noutăți în materie de filme. Și ce zici de filmele în care pantofii au jucat un rol special? Aceasta este o propunere pentru fanii cinematografiei care sunt interesați și de modă sau pur și simplu de modele iconice de pantofi.

Te invităm să descoperi lista noastră de filme cu pantofi în rolul principal.

2. Vizionarea serialelor despre modă și pantofi

Dacă îți dorești ca plăcerea de pe ecran să dureze mai mult de doar 200 de minute, în loc de filme de blockbuster, aventurează-te în vizionarea unui serial! Cu toate acestea, printre cele disponibile pe web, alege unul cu tematică de modă, și astfel – cu pantofi iconici. Noi îți propunem: Friends, Sex and the City, Gossip Girl, Peaky Blinders, Downton Abbey, Stranger Things, Girlboss și The Crown.

3. DIY – personalizarea pantofilor

Recent, așa cum a fost de altfel în vogă în anii 90, personalizarea pantofilor în stilul DIY (engleză – do it yourself) este din nou una dintre cele mai tari tendințe. Campania #stayathome, care are ca și bază petrecerea timpului acasă, este momentul perfect pentru a încerca abordarea acestei tendințe!

Pe internet, în ​​special pe Instagram sau Youtube, poți găsi o mulțime de inspirații care te vor ajuta cu diferite idei de personalizare pentru a oferi pantofilor un look complet nou. Una dintre ideile cele mai des întâlnite este desenatul și pictatul pe adidașii simplii. În schimbarea esteticii pantofilor te vor ajuta, de asemenea, tot felul de patch-uri pe care le poți atașa cu ușurință pe încălțăminte. Decorarea șireturilor cu diverse ornamente și mărgele este, de asemenea, o idee de succes care va evidenția personalitatea proprietarei/proprietarului de pantofi.

View this post on Instagram

@decoart All day ! #madeformakers

A post shared by Customised kicks 🇬🇧 (@frecustoms) on

4. Exersarea mersului pe tocuri

Dacă ți-ai promis de mult timp că vei învăța, în sfârșit, să te deplasezi eficient pe tocuri înalte, dar din cauza lipsei de timp, nu ai reușit să îndeplinești această promisiune, acum este ocazia perfectă pentru acest lucru! Antrenamentul zilnic în confortul de acasă ca rezulta, cu siguranță, într-o mai mare încredere în mersul pe tocuri înalte. Dacă vrei să faci față acestei provocări, te invităm să citești ghidul nostru despre acest subiect.

5. Curățarea pantofilor

Ne putem lua rămas bun (sperăm) de la iarnă, de aceea campania #stayathome este, de asemenea, un moment bun pentru a curăța pantofii în mod corespunzător după acest sezon solicitant. Nu uita, însă, că, deși întregul proiect trebuie să se desfășoare acasă, cu siguranță – merită să folosești agenți profesioniști de curățare care te vor proteja de scenariul în care pantofii în loc să câștige o a doua viață ar putea ajunge în coșul de gunoi.

Pe blogul nostru vei găsi o serie întreagă de articole care îți vor spune:

La treabă!

6. Redarea albului tenișilor și adidașilor

În cazul în care dragostea ta pentru pantofi a atins deja un nivel mai mare de inițiere decât pur și simplu să ai grijă de modelele pe care le ai în garderoba personală, este momentul perfect pentru a afla secretul … curățării adidașilor și tenișilor albi. Culoarea albă a pantofilor necesită măsuri speciale (nu numai prudență), așadar, te invităm să citești articolele noastre despre:

View this post on Instagram

Stay fresh in the True White Sk8-Hi.

A post shared by Vans Europe (@vans_europe) on

7. Impregnarea pantofilor

Există un motiv pentru care această propunere apare în lista noastră imediat după curățarea încălțămintei. Acesta este cel mai bun moment pentru a crește nivelul de rezistență al pantofilor față de factorii externi și de murdărie, adică … impregnează-i! Procesul de impregnare îți permite – când va veni momentul – să te bucuri de mai mult timp de starea originală a modelelor preferate, indiferent de vreme. Înainte de a te angaja în această sarcină, citește:

8.Vânzarea încălțămintei uzate pentru a face loc pantofilor noi

Timpul petrecut acasă este, de asemenea, un moment bun pentru a vinde perechile de pantofi care de ceva timp, stau mai degrabă în dulapul tău în loc să fie pe picioare. Așadar, curăță acești pantofi în conformitate cu metodele menționate mai sus, fă câteva fotografii estetice, folosește unul dintre portalurile de vânzări pentru a scăpa de pantofii vechi și pregătește spațiu (și bani) pentru cei noi. Poți citi mai multe despre acest subiect într-un alt articol.

9. Achiziționarea pantofilor online, în conformitate cu tendințele sezonului viitor

Dacă ai reușit deja să găsești spațiu în garderoba ta pentru pantofi noi, este timpul să descoperi ce modele vor fi în vogă în sezonul de primăvară-vară 2020 – atât pentru ea, cât și pentru el.

View this post on Instagram

📸: @thestyleograph PFW FW2020

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

10. Învățarea modalităților originale de a lega pantofii

La final, am pregătit o propunere lejeră și creativă – învățarea metodelor originale de legare a șireturilor de pantofi. Este o modalitate excelentă de a-ți evidenția stilul individual, de a oferi încălțămintei un caracter diferit, dar și … o activitate pentru persoanele cărora le place să-și testeze puterea în proiectele manuale. Poți citi mai multe despre acest subiect în acest articol.

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.