Ținutele de vară sunt nu numai fustele și pantalonii scurți, ci și rochiile vaporoase și fustele maxi. Această croială feminină, care subțiază silueta și acoperă perfect toate imperfecțiunile are fani în întreaga lume. Te întrebi ce pantofi să aleg cu o rochie lungă pentru a evidenția punctele forte ale siluetei? Inspiră-te din sfaturile de mai jos!

Pantofi cu toc subțire, toc gros, coturn sau poate cu talpă plată? Descoperă modelele de pantofi care se potrivesc cu ținutele cu rochii maxi.

Pantofii potriviți cu rochii lungi pentru nuntă

O rochie maxi este o croială deseori aleasă pentru ocazii speciale – de exemplu pentru nunți. Nu orice femeie se simte bine expunându-și picioarele. Dar avem vești bune – o rochie lungă poate fi și elegantă! Îți recomandăm să porți acestea cu pantofi cu toc subțire care vor subția optic silueta. Dacă rochia ta este bogat decorată, alege modele minimaliste – de exemplu, sandale negre cu toc înalt. Cu toate acestea, dacă partea de sus a ținutei este simplă, poți opta de exemplu pentru tocuri metalice, care cu siguranță vor atrage cu siguranță toate privirile.

Sfatul stilistului

Pantofii cu talpă plată și rochia lungă de seară nu sunt cea mai bună combinație – silueta ta poate părea „joasă” și grea.

Pantofii potriviți pentru rochia maxi în stilul boho

În fiecare vară pe străzile orașului domină stilul liberal, feminin, boho, care are elemente caracteristice lejere, cum ar fi rochiile și fustele lungi, vaporoase. Îți recomandăm să optezi pentru o pereche de sandale cu coturn. Nu-ți plac aceste modele de pantofi și te întrebi cu ce altă încălțăminte mai poți purta rochiile lungi? Inspiră-te din fotografia de mai jos. Tocurile înalte – în acest caz botinele decupate – sunt pantofii perfecți pentru rochiile până la glezne.

Nu doar vara

Rochiile vaporoase, lungi sunt, de asemenea, o alegere bună pentru zilele însorite de toamnă. Topul colorat al ținutei este echilibrat de cizmele lungi într-o nuanță închisă, oferind stilizării un caracter de toamnă.

Probabil nu există un element al garderobei cu care botinele nu s-ar potrivi – nici rochia maxi nu face excepție! Dacă îți dorești ca acestea să iasă în evidență, alege un model colorat, de exemplu auriu. Cu siguranță va atrage toate privirile.

Sport

Cine a spus că doar tocurile sau coturnul vor arăta bine alături de rochii lungi? Acestea din urmă pot fi purtate vara și cu sneakerși! Acest tip de încălțăminte a devenit atât de universal în ultimele sezoane, încât va arăta bine și cu rochii vaporoase, cu imprimeu floral, care îmbină stilul feminin și streetwear.

Ești fan al stilului clasic și atunci când auzi de teniși, te gândești mereu la confort? Purând o pereche de teniși cu o rochie lungă, de exemplu, neagră, vei crea un look feminin. Îți recomandăm, de asemenea, tenișii albi, care vor arăta bine alături de rochiile în culori deschise, cu imprimeu floral.

Știi deja ce model de pantofi vei purta în ținuta cu rochia maxi la următoarea ieșire în oraș? Sau poate doar acum cauți perechea potrivită? Dacă da, te invităm să arunci o privire în oferta epantofi.ro, unde te așteaptă multe modele, care vor putea fi purtate nu numai cu croieli maxi.

Autor

Agnieszka Ślęzak

Deși se pare că tocurile înalte și sneakerșii nu merg mână în mână, aceste modele de pantofi sunt printre preferatele mele. În garderoba mea domină culoarea neagră și imprimeurile florale. În viața privată sunt un fan al umorului negru, al animalelor și al filmelor lui Quentin Tarantino.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.