Bucket hat – cel mai în vogă accesoriu al anului 2021

2 min.

Bucket hat-ul a surclasat pălăriile elegante și șepcile sportive de baseball și a câștigat fani în întreaga lume în scurt timp. Iarna, trendsetterii poartă varianta plușată, în timp ce vara optează pentru materiale subțiri Fenomenul nu este doar la modă, ci și confortabil – este protecția perfectă împotriva soarelui. În sezonul estival 2021 nu trebuie să lipsească nici din garderoba ta.

Bucket hat-ul este o modalitate excelentă de a arăta că ești în pas cu ultimele tendințe. Inspiră-te de la fetele celebre care știu cum să îl încorporeze în ținutele lor de vară.

Bucket hat-ul, regele pălăriilor

Această tendință relativ nouă ne este bine cunoscută încă din copilărie. Pe atunci, însă, nimeni nu dădea prea multă atenție diverselor modele de bucket hat – dimpotrivă, le asociam cu șepcile inutile pe care mamele noastre ne obligau să le purtăm. Astăzi este greu să te gândești la un influencer de modă care să nu fi fost fotografiat purtând un bucket hat vara.

Cine a inițiat această tendință? Modelele clasice, negre sau (mai rar) albe, azi deja iconice de bucket hat au fost readuse în actualitate de Miuccia Prada. Pălării colorate de pescar au fost văzute și pe podiumul de la Emporio Armani, în timp ce șepci cu modele tropicale au fost lansate de casa de modă Loewe.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Bucket hat: negru

În ciuda faptului că garderoba lui Hailey Bieber este plină de o mulțime de modele de bucket hats de diferite culori, aceasta optează foarte des la clasicul model negru de la Jacquemus. Modelul ei are o margine mai lată și șnururi reglabile. Hailey îl poartă cu pantaloni de trening, rochii florale sau ținute casual de vară.

Bucket hat: adidas

Bucket hat-ul alb de la adidas este unul dintre cele mai râvnite modele, alături de șepcile de la The North Face și Kappa. Aceste modele au un stil ușor mai sportiv – poartă-le cu treninguri, haine lejere și ținute casual. Bucket hat-ul alb cu un logo discret al mărcii este un accesoriu excelent pentru ținutele sportive.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Bucket hat de la Kangol

Datorită colaborărilor prestigioase cu cele mai mari case de modă, cum ar fi Marc Jacobs sau Pierre Cardin, Kangol a devenit unul dintre cei mai populari producători de șepci din lume. Produsul lor emblematic este bucket- hat-ul, iar articolele vestimentare Kangol sunt purtate de celebrități din întreaga lume. Logo-ul popular în formă de cangur combinat cu o pălărie de pescar este un simbol atât al prestigiului, cât și al dezinvolturii.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Modele plușate

Pălăriile “păroase” în stilul bucket hat sunt la fel de moderne precum modelele subțiri, de vară. Elsa Hosk și Romee Strijd se numără printre fanele bucket hat-urilor plușate. Modelelor le place să-și asorteze pălăriile bej cu ținutele de plajă.

Vei găsi pălării de pluș în gama Kangol, în cele mai populare culori pastelate.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Pălăriile împletite

Recent, popularele pălării bucket hats au luat forma unor pălării împletite. Celebritățile poartă modelele în culorile curcubeului sau cele în nuanțe neutre de bej. Acestea din urmă sunt preferatele lui Romee Strijd. Modelele împletite de bucket hats sunt un accesoriu de plajă indispensabil pentru vara anului 2021.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Te invităm să citești și articolul: Șapca cu cozoroc pentru femei – în ținutele influencerilor >>>

Ținuta perfectă pentru vara anului 2021? O rochie cu flori, sandale în stilul ugly shoes și un bucket hat – această ținută se va potrivi perfect cu ultimele tendințe ale sezonului de vacanță din acest an.

Îți recomandăm
logo signet
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!