PRIMĂVARĂ-VARĂ ’24! Cele mai tari tendințe ale sezonului! VEZI MAI MULT >


Cadouri de Valentine’s Day pentru ea și pentru el

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Sărbătoarea îndrăgostiților este din ce în ce mai aproape. Pentru a marca această ocazie, ți-am pregătit un ghid pentru a alege cel mai frumos cadou de Valentine’s Day pentru ea și un cadou unic pentru el. Iată câteva dintre cele mai elegante cadouri care vor încânta persoanele iubite pe 14 februarie.

Atunci când alegi un cadou de Ziua Îndrăgostiților, ghidează-te în primul rând după stilul individual al persoanei iubite. Există câteva propuneri care, datorită atemporalității lor, sunt încă foarte solicitate și vor continua să fie populare. Și astfel de cadouri „tradiționale” sunt perfect în regulă, dar numai dacă cunoști bine gusturile persoanei iubite. Atâta timp cât o respecți, cadoul tău va fi special. Între timp, îți propunem câteva idei de cadouri de Valentine’s Day care ți-ar putea capta atenția.

SS 24

În loc de o altă cană cu „Te iubesc” cu ciocolată sau trandafiri, optează pentru ceva mai practic și mai elegant de data aceasta. Un cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru ea ar trebui să fie frumos, elegant și sofisticat. Domnilor, treceți la treabă!

[Cadou de Valentine’s Day pentru ea]: o bijuterie

Primul loc în clasamentul nostru revine, desigur, bijuteriilor. Știm foarte bine că toate lucrurile mărunte și strălucitoare sunt cele mai bune prietene ale femeilor și că acestea nu lipsesc niciodată, așa că încă o pereche de cercei sau un inel care să completeze colecția nu ar strica niciodată. Pentru pasionatele de extravaganță și de avangardă, o idee bună ar putea fi un lanț auriu, care este foarte la modă în zilele noastre – alege între lanțuri foarte groase, simple, sau mai multe lanțuri subțiri care alcătuiesc un colier.
Dacă faci un cadou de Ziua Îndrăgostiților unei persoane căreia îi plac bijuteriile delicate și feminine, alege un colier cu un singur pandantiv sau cercei subtili. Caută modele care fac referire și celebrează „ziua iubirii” – Bijuteriile sub formă de inimă spun de la sine „Te iubesc”.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 30: Caroline Caro Daur seen wearing jewellery: golden earrings, necklace and ring, sunglasses outside Sacai during Paris Fashion Week Womenswear Spring Summer 2020 on September 30, 2019 in Paris, France. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Photo by Christian Vierig/Getty Images

[Cadou de Valentine’s Day pentru ea]: o geantă

Femeile iubesc gențile! Tocmai din acest motiv nu puteau lipsi de pe lista noastră. Este o idee excelentă pentru un cadou de bun gust de Ziua Îndrăgostiților. Nu uita să ții cont de ceea ce are deja iubita ta în garderobă atunci când îi alegi geanta. Dacă este dominată de culori discrete și croieli simple, alege o opțiune versatilă. Dacă urmărește cu sufletul la gură tendințele de pe podiumuri, optează pentru un model pe care îl poartă în prezent fashionistele.

NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 22: Hailey Bieber and Justin Bieber are seen on January 22, 2023 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images)
Photo by Gotham/GC Images

Atunci când cauți o geantă de mână pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru cineva care este la curent cu tendințele de pe podiumuri, cel mai simplu este să parcurgi feed-ul Instagram al supermodelelor. O idee sigură va fi întotdeauna o geantă mică pentru ieșirile elegante – nu sunt niciodată suficiente în garderobă.

[Cadou de Valentine’s Day pentru ea]: un ceaș

Dacă aleasa ta este o femeie de afaceri ocupată (dar nu numai!) și trebuie să țină cont de timp, merită să-i cumperi un ceas. Nu numai că este un cadou practic pentru Ziua Îndrăgostiților, dar este și o bijuterie foarte elegantă și frumoasă. În funcție de gustul ei, alege dintre modelele aurii sau argintii, cu sticlă de safir, cu mecanism de cuarț sau cu brățară de piele. De asemenea, poți cumpăra un ceas cu o gravură și să începeți împreună numărătoarea inversă până la următorul Valentine’s Day!

PARIS, FRANCE - AUGUST 26: Gabriella Berdugo wears a white latte with embroidered burgundy and gray pattern short sleeves / buttoned / slit midi dress, a beige belt, a beige and blue embroidered pattern Lady D-light handbag from Dior, during a street style fashion photo session, on August 26, 2022 in Paris, France. (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

[Cadou de Valentine’s Day pentru ea]: pantofi cu toc

Cel mai interesant și poate cel mai dificil cadou pe care îl poți alege pentru persoana iubită poate fi încălțămintea. Dacă ești în căutarea unui cadou pentru o fană Carrie Bradshaw, atunci o altă pereche de stilettos cu care poate să-și completeze colecția cu siguranță îi va aduce un zâmbet pe față. Poți opta pentru modelele clasice de tocuri roșii, cele negre sau tradiționalul bej, dar poți căuta și pantofi cu toc kitten și modele vintage, care vor cuceri inima oricărei femei care iubește pantofii.

PARIS, FRANCE - JANUARY 23: Kozue Akimoto wears beige blazer, shorts, bag, heels outside Dior during Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer  : Day One on January 23, 2023 in Paris, France. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Photo by Christian Vierig/Getty Images

[Cadou de Valentine’s Day pentru ea]: o eșarfă

Cum Valentine’s Day cade în februarie, o idee bună de cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru ea ar fi o eșarfă. Iarna, celebritățile nu se despart de eșarfele de mătase cu modele desprinse direct de pe podiumurile de modă. De asemenea, le plac fularele călduroase, decorate cu un amestec de modele și culori diferite – surorile Hadid adoră astfel de combinații colorate. Ai la dispoziție, de asemenea, o gamă de eșarfe de culoare bej, clasice și discrete, care se vor potrivi de minune cu ținutele albe. Ține cont de gusturile iubitei tale!

MILAN, ITALY - FEBRUARY 23: Bella Hadid is seen during the Milan Fashion Week Fall/Winter 2022/2023 on February 23, 2022 in Milan, Italy. (Photo by Arnold Jerocki/Getty Images)
Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Un cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru el ar trebui să fie elegant și, mai presus de toate, practic. Cauți ceva pentru o persoană căreia îi place să fie în pas cu moda? Optează pentru o curea din piele. Sau poate că iubitul tău este un intelectual ocupat? Îți recomandăm să-i dăruiești un ceas.

[Cadou de Valentine’s Day pentru el]: o curea

O curea este unul dintre cele mai elegante și totodată practice cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru persoana iubită. Acest cadou ar trebui să fie adaptat la gustul său individual. Poți alege între curele din material textil cu o cataramă de aceeași culoare sau modele din piele cu catarame elegante argintii sau aurii.

Dacă nu ai o idee pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru el, optează pentru o curea. Cu atât mai mult cu cât este un must-have în garderoba fiecărui bărbat!

MILAN, ITALY - JUNE 18: A guest wears brown sunglasses, a gold chain pendant necklace, a yellow mustard with embossed striped pattern V-neck polo shirt with long sleeves, a black shiny leather watch, rings, a black matte leather belt, dark green suit pants , outside the Fendi fashion show during Milan Fashion Week Menswear S/S 2023 on June 18, 2022 in Milan, Italy. (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

[Cadou de Valentine’s Day pentru el]: pantofi

Chiar dacă iubitul tău nu este un sneakerhead, o altă pereche de pantofi sport este întotdeauna o opțiune bună, mai ales pentru un cadou de Valentine’s Day! Se vor dovedi a fi utili fie dacă face salturi pe BMX, fie dacă se îmbracă elegant la birou. Caută acele modele mari, care sunt la modă astăzi, sau clasicii pantofi de la Vans sau Converse.

PARIS, FRANCE - JANUARY 19: A guest wears black suit pants, white and black shiny leather sneakers from Louis Vuitton, outside Louis Vuitton, during Paris Fashion Week - Menswear Fall-Winter 2023-2024, on January 19, 2023 in Paris, France. (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

[Cadou de Valentine’s Day pentru el]: un smartwatch

Un smartwatch este întotdeauna o idee bună de cadou. Este stilat, practic și, la urma urmei, este și un gadget de designer și, după cum știm, bărbații iubesc astfel de jucării! Dacă ești în căutarea unui cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru soțul sau iubitul tău, nu uita să răsfoiești oferta de ceasuri inteligente de pe epantofi.ro. Ceea ce este important, acest tip de ceas nu trebuie să fie purtat doar cu ținute sportive – se potrivește și cu un outfit elegant.

Citește și articolul: Smartwatch-ul potrivit? Prezentarea generală a modelelor pe care le poți cumpăra de pe epantofi!

NEW YORK, NY - FEBRUARY 04: Sean Julian seen at Skylight Clarkson Sq outside the Orley show wearing Suit Supply pants, jacket and shirt, Ben Minkoff brown leather bag and iWatch by Apple during New York Fashion Week: Men's Fall/Winter 2016 on February 4, 2016 in New York City.  (Photo by Georgie Wileman/Getty Images)
Photo by Georgie Wileman/Getty Images

[Cadou de Valentine’s Day pentru el]: un bucket hat

Partenerul tău iubește moda și urmează tendințele actuale? Oferă-i un bucket hat la modă, care triumfă de câteva sezoane. Înlocuiește cu brio căciula beanie și uneori chiar și șapca de baseball. Acest accesoriu este sinonim cu stilul sportiv, dar în același timp se încadrează în canoanele modei streetwear. Practic, la modă, casual – exact ce-i trebuie unui bărbat.

PARIS, FRANCE - JUNE 25: Kyle Kuzma wears a white with yellow and blue print pattern bob, sunglasses, gold long chain necklaces, a white ribbed tank-top, an orange with green leaves print pattern short sleeves open shirt, green flowing large pants, a black shiny leather watch, outside the Casablanca show, during Paris Fashion Week - Menswear Spring/Summer 2023, on June 25, 2022 in Paris, France. (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Dragobetele este o sărbătoare cu tradiții vechi și semnificații adânci înfiripate în cultura românească, ce depășește cu mult simbolistica sărbătorii occidentale Valentine’s day, cunoscută internațional drept Ziua Îndrăgostiților. Mai mult decât orice, Dragobetele anunță sfârșitul și începutul unui nou anotimp.

Istoria Dragobetelui începe în mitologia tracică, atunci când era o divinitate, fiind asociat cu Eros în mitologia greacă și Cupidon, considerat zeul dragostei în mitologia romană. Dragobete este cunoscut precum nașul cosmic al păsărilor și al animalelor, spunându-se că de ziua lui Dragobete păsările își găsesc perechea și fac împreună cuiburi noi. De aici a fost împrumutată și ideea logodnei dintre îndrăgostiți în ziua de Dragobete. Asemenea necuvântătoarelor, obiceiul de a-ți găsi perechea și de a te logodi în această zi a fost preluat și de către oameni. În folclorul românesc, băieții urmăreau fetele pe care le plăceau și le sărutau în văzul tuturor în ziua de Dragobete, de unde și expresia „Dragobetele sărută fetele”.

Profile portait of a happy couple wife and husband together embracing posing in Romanian national clothes.

Indiferent dacă alegi să sărbătorești iubirea de Valentine’s day sau de Dragobete, important este să oferi un cadou din suflet. Folosește ideile noastre de cadouri pe post de inspirație și urmează sfaturile pe care ți le-am pregătit – cele mai bune surprize sunt cele care parcă îți ghicesc nevoile și se adaptează la preferințele fiecăruia!

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
adidasi fila dama, adidasi jordan dama, pantofi cu toc gros, pantofi cu toc eleganti, ghete sport barbati, sneakers, botine dama, ghete baschet, karl lagerfeld sneakers, adidas ozweego, ghete tommy hilfiger dama, rucsac, vans, cizme cauciuc copii, new balance, jordan, ghete baieti, pantofi cu toc mic, palladium, nike uptempo, adidasi dama negri, ghete fete, geanta dama, bocanci, adidasi copii, ghete iarna barbati, adidasi dama, adidasi femei, reduceri incaltaminte dama, skechers

Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi servicii de calitate. Utilizarea ulterioară a site-ului reprezintă acordul dvs. în legătură cu utilizarea acestora. mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close