Surorile Hadid, Kendall Jenner, Cara Delevingne sau Kaia Gerber – acestea sunt doar o parte a galaxiei modelelor de top din lume din stilul cărora merită să te inspiri. Lucrând în industria modei, acestea reprezintă adesea un cod vestimentar care merită imitat. De data aceasta ne uităm în mod special la pantofii pe care îi aleg și îi încalță și cu ce articole vestimentare îi asortează cel mai des.

Aceste fete știu bine în ce pantofi arată cel mai bine picioarele femeilor, dar și în ce pantofi să alerge cel mai repede de la un casting la altul.

Gigi Hadid – sneakerși

Lui Gigi, sora cea mare dintre surorile Hadid, a cărei carieră în modelling s-a dezvoltat extrem de rapid, în viața de zi cu zi îi place să creeze stilizări lejere, în climat streetwear, cu pantofi comozi în rolul principal, cum ar fi sneakerșii. Modelele ei preferate sunt cele din anii ’90, cu o parte superioară peste glezne de la marca legendară Buffalo. Poți citi mai multe despre aceste modele într-un alt articol de pe blog. Gigi poartă cel mai adesea acești pantofi cu blugi vintage Levis 501 și bluze sau geci bomber.

Bella Hadid – sneakerși în stilul retro

La fel ca sora ei mai mare, Bella Hadid optează pentru încălțăminte comodă în ținutele sale de zi cu zi. Stilul ei este o călătorie sentimentală înapoi în anii 90, completat cu ochelari de soare înguști, bluze scurte și pantaloni largi. Și tocmai cu aceste articole vestimentare poartă Bella sneakerșii în stil retro, care cu siguranță includ modelul Nike Cortez ( a cărei imagine de campanie a și devenit) sau Nike Dunk.

Kendall Jenner – modelele de la Dr. Martens

Frumusețea cu picioare lungi din familia Kardashian, Kendall Jenner, știe perfect că nu are nevoie să adauge centimetri în plus la lungimea picioarelor, așadar, în afară de podiumurilor, modelul optează adesea pentru încălțăminte cu talpă plată. Preferatele ei sunt modelele clasice de la Dr. Martens, pe care le combină cu pantaloni largi sau fuste trapez. Adesea, modelul își completează stilizările cu șosete albe, lungi.

Cara Delevingne – botinele albe

Vrei să ai o ținută inspirată din stilul Carei Delevingne? Tot ce trebuie să faci este să-ți completezi garderoba cu pantofi care nu s-au demodat de câteva sezoane, deși inițial au stârnit controverse considerabile. Despre ce pantofi vorbim? Desigur, despre botinele albe, pe care modelul le combină cu plăcere cu costume oversize.

Kaia Gerber – tenișii Converse

Kaia Gerber, fiica legendei modelingului Cindy Crawford, urmând pașii mamei sale, se bucură de o carieră spectaculoasă în această industrie. Atunci când nu pășește pe podiumurile celor mai mari designeri, tânărul model poartă adesea teniși Converse. Îi combină cu blugi, rochii, fuste și leggings. Și probabil că are o gamă întreagă de culori în garderobă.

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.