De mai bine de câteva sezoane, marca Gino Rossi, care se poate lăuda cu o poziție deja stabilă pe piață, surprinde cu colecții din ce în ce mai bune, care includ atât modele moderne de încălțăminte, cât și genți. Trendsetterii, bloggerii și influencerii au fost pur și simplu cuceriți de aceste poșete. Vrei să știi care sunt cele mai frumoase genți pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021 care se găsesc în oferta Gino Rossi? Vei afla răspunsul citind articolul de mai jos.

Poșeta cu o baretă din lanț, un model matlasat sau o geantă paper bag inspirată de brandul Bottega Veneta? Acestea sunt doar câteva dintre propunerile celei mai recente colecții Gino Rossi.

Geanta cu o baretă lată

Prima propunere din cea mai recentă colecție Gino Rossi, care ne-a cucerit din prima inimile, este o geantă neagră cu logo, cu o formă similară cu cea a borsetelor, dar cu două barete: una mai lungă și subțire și alta mai scurtă și mai lată. Și, deși și alte mărci au modele similare, designerii de la Gino Rossi au optat pentru o variantă mai originală. Ce-i drept, au reușit!

Geanta de tipul paper bag

Modelele de tipul paper bag, care seamănă cu o geantă de cumpărături din hârtie, sunt unele dintre designurile emblematice ale mărcii Bottega Veneta. Multe mărci s-au inspirat de prototipul acestor poșete, inclusiv Gino Rossi. Geanta paper bag de la acest brand are o nuanță frumoasă de caramel, o baretă subțire care îți va permite să o porți atât în ținutele de zi cu zi, cât și ca și o geantă tip plic (fără baretă) într-o stilizație ușor mai formală. Geanta perfectă pentru sezonul care vine!

Geanta de tipul tote bag

Am vorbit deja despre gențile de tipul tote bags într-un alt articol de pe blog. Numele vine pur și simplu de la cele două mânere atașate la acestea. Cele mai populare genți tote bags din lume pot fi găsite în colecțiile mărcii Hermes. Cu toate acestea, nouă ne place foarte mult oferta brandului polonez Gino Rossi. Confecționată din piele naturală, în nuanța universală de negru și de o mărime confortabilă – acestea sunt caracteristicile datorită cărora această geantă devine perfectă pentru ținutele de toamnă și iarnă.

Gențile cu barete tip lanțuri mari

Și, în sfârșit, avem și modelul acesta. Un înlocuitor mai ieftin, de calitate superioară și mult mai sofisticat pentru faimoasa geantă de mână Cassette Bottega Veneta, cu o baretă tip lanț. Geanta mărcii Gino Rossi, despre care tocmai vorbim, este 100% în pas cu tendințele actuale de modă pentru toamna și iarna 2020/2021. O vei putea purta alături de un lanț mare sau agățând-o în jurul taliei de o curea de piele.

Geanta crossover cu imprimeu de crocodil

Gențile de mână maro din diferite ediții au cucerit podiumurile de la ultimele prezentări de modă. Echivalentul acestei tendințe fierbinți pentru zilele reci poate fi găsit și în oferta mărcii Gino Rossi. Geanta crossover maro cu imprimeu de crocodil se va armoniza frumos cu articolele vestimentare nude. Poți, de asemenea atașa, brelocul suplimentar cu ciucuri, de exemplu, la chei.

Geantă cu detalii din carapace de broască țestoasă

Se spune că diavolul se ascunde în detalii. Aruncând o privire la această geantă mică de la Gino Rossi, al cărei mâner unic este decorat cu o bilă confecționată din carapace de broască țestoasă și va fi imposibil să nu fii de acord cu această afirmație. Acest detaliu delicat îi conferă unicitate și garantează un caracter aparte stilizărilor simple.

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.