Cizmele de cauciuc Hunter – styling pentru primăvară și toamnă. Aceste cizme sunt purtate de trendsetteri din întreaga lume!

ținute cu cizme de cauciuc Hunter

Există unii pantofi care nu se demodează niciodată și revin pe străzi doar sezonier. Printre aceștia se numără cu siguranță cizmele de cauciuc Hunter. Sunt deosebit de populare în zilele ploioase de primăvară și toamnă. Aceste încălțări la modă și-au găsit un loc permanent în garderobele influenceriilor din întreaga lume – descoperă cele mai bune ținute cu cizme de cauciuc Hunter!

Cizmele de cauciuc Hunter sunt considerate unele dintre cele mai rezistente și confortabile încălțări de pe piață. Care este motivul fenomenului lor?

Marca Hunter a fost fondată acum aproape 170 de ani, mai exact în 1856. La acea vreme, doi antreprenori americani – Henry Lee Norris și Spencer Thomas Parmelee – au deschis o mică fabrică în Scoția.
Aici au produs, printre altele, încălțăminte confecționată din cauciuc, un material extrem de durabil și rezistent. Încălțămintea Hunter, rezistentă la abraziune și crăpare, a ajuns curând în război, unde a deservit soldații britanici. Cu timpul, a devenit apreciată și de simplii cetățeni, pentru care cizmele robuste și impermeabile au fost de ajutor la munca în grădină.

cizme de cauciuc Hunter lungi pentru femei și bărbați

Interesant este faptul că Hunter a devenit furnizorul oficial de cizme de cauciuc pentru curtea regală, obținând astfel o publicitate suplimentară. Încălțămintea care până atunci fusese considerată doar practică a devenit uimitor de la modă. În 2013, modelul Hunter Originals a apărut pentru prima dată pe podiumuri (la prezentarea de modă London Fashion Week) și de atunci nu a mai coborât de pe piedestal.

Te întrebi cum să porți cizmele de cauciuc Hunter pentru femei? Aceste încălțări sunt perfecte pentru vremea ploioasă, dar nu numai! Le poți purta la un festival de muzică, protejându-ți picioarele de noroiul omniprezent, sau la o plimbare în pădure. Cizmele de cauciuc la modă se potrivesc cu atât de multe ținute, după cum o dovedesc trendsetteri de top și celebrități de renume.

cizme de cauciuc Hunter

Cizmele de cauciuc Hunter pentru femei sunt considerate iconice, în special modelele în verde deschis și negru clasic. Sarah Jessica Parker a rămas fidelă cizmelor de ani de zile și a fost fotografiată recent purtând o frumoasă ținută de primăvară, cu un trench negru, un hanorac mov și pantaloni de trening comozi, ale căror picioare erau băgate în partea superioară a cizmelor de cauciuc Hunter. O notă optimistă pentru întreaga ținută este o umbrelă florală și, bineînțeles, zâmbetul radiant al lui Carrie Bradshaw din film.

Sarah Jessica Parker cu cizme de cauciuc negre Hunter
Sarah Jessica Parker (Photo by Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images)

cizme de cauciuc Hunter negre

Cizme de cauciuc Hunter în ținute cu rochii

Vremea capricioasă încurajează purtarea de încălțăminte înaltă și impermeabilă, cum ar fi cizmele de cauciuc. Cândva, era inadecvat să le asortezi cu rochii și sacouri – din fericire, acele vremuri sunt demult apuse. Cizmele de cauciuc colorate devin din ce în ce mai mult o parte a look-urilor smart casual de zi cu zi. Tiffany Guanuna a optat pentru popularele cizme verzi Hunter, pe care le-a asortat cu un sacou roz pastel și o rochie tip cămașă albă. În plus față de cizme, Tiffany a accesorizat ținuta cu o geantă de la brandul britanic, creând un look coerent pentru o plimbare de primăvară.

În cazul în care consideri că cizmele de cauciuc pot fi purtate doar primăvara și toamna – trebuie să clarificăm lucrurile. Fashionistele le poartă cu succes și vara, preferabil în combinație cu rochii și fuste. Sophie Mallek este un exemplu perfect în acest sens! Și-a asortat cizmele scurte de damă Hunter cu… o fustă mini din piele.

Cizme de cauciuc Hunter în ținute cu pantaloni

Nu știi cum să porți cizmele de cauciuc Hunter? Fashionistele optează de obicei pentru modele cu un picior îngust, care poate fi ușor ascuns de partea superioară lată a cizmelor. Lou Northcote și-a luat cizmele cu ea într-o excursie în afara orașului. Și-a completat look-ul à la country girl cu leggings, un pulover tricotat și un palton lung. O caracteristică izbitoare a look-ului este reprezentată de ochelarii de soare la modă cu lentile colorate – ochelari de soare similari au fost văzuți pe podiumul Louis Vuitton în acest an.

Deși cizmele de cauciuc sunt concepute pentru a proteja picioarele de murdărie, ploaie și noroi, influencerii nu se tem să le combine cu o garderobă albă. Frumoasa Pamela Tick a optat pentru o combinație puternic contrastantă. A purtat cizmele Hunter verzi pentru femei cu pantaloni din in de culoare deschisă și un tricou polo cu un ghepard. Ce părere ai despre această combinație pentru primăvara 2024? E perfectă pentru oraș?

O opțiune excelentă pentru vremea schimbătoare de tranziție sunt total look-urile discrete. Ținuta de culoare kaki nu va evidenția praful urban și murdăria minoră. Caitlin Farrand va oferi inspirație practică cu privire la modul de a purta cizmele de cauciuc Hunter în primăvară și toamna ploioasă și imprevizibilă.

Nu doar modelele de cizme Hunter verzi și negre sunt prezente în outfiturile influencerilor. Cizmele colorate devin din ce în ce mai populare – galben clasic, roșu, roz pastel și chiar alb. Poartă-le cu pantaloni scurți și pulovere tricotate moi. Influenceri de top din întreaga lume îți vor oferi inspirație. Mai jos sunt prezentate câteva outfituri de la Jess Noonan, Sarah Walker și Natalia Spotts.

Deși cizmele de cauciuc au avut un impact mai mare asupra modei feminine, bărbații sunt și ei dornici să îi poarte, deși mai mult din motive practice. Teo Hussel le-a purtat pentru o plimbare de primăvară timpurie în oraș, asociindu-le cu pantaloni slim-fit, o geacă de puf, o căciulă și un fular lung. Stylingul în negru clasic arată foarte bine!

Dacă nu îți place să porți pantaloni pentru bărbați slim-fit – ceea ce este perfect de înțeles – poți combina cu succes cizmele de cauciuc cu joggers până la gleznă sau chiar pantaloni de trening. De asemenea, este recomandat să alegi cizme Hunter scurte, care se vor ascunde sub partea de sus a pantalonilor (sau poți rula piciorul în sus).

Iar dacă îți place să experimentezi cu moda și ești pasionat de hainele colorate, brandul britanic are cizme bărbătești Hunter albe care cu siguranță te vor face să ieși în evidență din mulțime și îți vor sublinia stilul individual. Poartă-le cu pantaloni bleumarin și o jachetă de lucru cu buzunare mari – foarte la modă pentru primăvara-vara 2024.

Wszyscy wiemy, jak ważne jest zabezpieczenie małych stóp przed wilgocią i wiatrem. Materiałowe sneakersy są świetną opcją na co dzień, ale w deszcz i wiosenno-jesienną pluchę warto je zmienić na kalosze. Według zaleceń fizjoterapeutów: kalosze dziecięce nie powinny być obuwiem używanym na co dzień, a jedynie podczas niesprzyjającej pogody. Ponadto dobrze, aby były lekkie, elastyczne oraz posiadały płaską podeszwę.

Știm cu toții cât de important este să protejăm piciorușele de umezeală și vânt. Sneakerșii din material sunt o opțiune excelentă pentru zi cu zi, dar pe timp de ploaie și în perioada primăverii și toamnei merită să îi schimbi cu cizme de cauciuc. Conform recomandărilor fizioterapeuților: cizmele de cauciuc pentru copii nu ar trebui să fie încălțăminte de zi cu zi, ci doar în timpul vremii nefavorabile. În plus, acestea ar trebui să fie ușoare, flexibile și să aibă o talpă plată.

cizme de cauciuc Hunter pentru copii

Cizmele de cauciuc Hunter pentru copii sunt confecționate fără substanțe toxice, ceea ce este foarte important pentru sănătatea și siguranța copilului tău. Nu uita că, cu cât cizmele sunt mai lungi (ajungând mai aproape de genunchi), cu atât sunt mai greu de mers în ele, așa că recomandăm cizmele joase, chiar sub gleznă, pentru copiii care acum încep să poarte aceste încălțări.

Citește șia rticolul >>> Pantofi de primăvară pentru copii – ce să alegi? Sfatul fizioterapeutului

De ce sunt cizmele de cauciuc Hunter atât de scumpe?

Acest lucru se datorează cu siguranță calității, durabilității și fiabilității lor. Trebuie să știi că cizmele de cauciuc Hunter sunt fabricate din cauciuc natural, rezistent la crăpare și abraziune. Acestea sunt calitățile care le-au făcut să deservească soldații în timpul războiului! Cumpărarea cizmelor Hunter pentru bărbați și femei este, prin urmare, o investiție pentru anii următori.

De unde știi dacă este vorba de o pereche originală de cizme Hunter?

În primul rând, după logo, greutate (cizmele de cauciuc originale cântăresc în jur de 1,8 kg), manoperă, confort și talpa specifică calandrată. În plus, încălțămintea Hunter este disponibilă numai în anumite culori (schema oficială de culori este disponibilă pe site-ul producătorului).

Cum să poarte cizmele de cauciuc Hunter?

Influencerii combină cu succes cizmele Hunter pentru femei cu pantaloni slim-fit, precum și cu rochii și pantaloni scurți. Posibilitățile sunt nelimitate și poți găsi mai multă inspirație în articol. Poartă cizme de cauciuc bărbătești cu pantaloni slim-fit, joggers sau treninguri.

Ce a contribuit la succesul global al mărcii Hunter?

Încălțămintea Hunter a devenit celebră prin intermediul familiei regale britanice. În timpul sesiunii de logodnă din 1981 a prințului Charles și a Dianei Spencer, Lady Di poartă în picioare Hunter verzi. Popularitatea cizmelor descrise a fost influențată și de top modelul Kate Moss, care a purtat cizme de cauciuc Hunter la festivalul de muzică Glastonbury la începutul anilor 00.

cizme de cauciuc Hunter

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
puma mayze, botine toamna, ghete de iarna barbati, nike, air max, papuci de casa, ugg, pantofi dama marimea 42-43, ghete nike, salamander, nike court vision, rucsacuri dama, pantofi dama piele, jordan adidasi, sneakers guess, nike vapormax, air force 1, adidasi nike dama, botine cu toc, mocasini dama, pantofi argintii, portofel barbati, adidasi, uptempo, cizme peste genunchi, alexander mcqueen adidasi, ecco, adidasi nike air force, incaltaminte copii, adidasi jordan barbati

Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi servicii de calitate. Utilizarea ulterioară a site-ului reprezintă acordul dvs. în legătură cu utilizarea acestora. mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close