Sunt o încălțăminte practică de toamnă și de iarnă și, în același timp, întruchiparea unui stil elegant. Vorbim despre ghetele pentru bărbați – pantofii peste gleznă, cu șireturi și cu un design minimalist. Sunt variantă perfectă pentru a înlocui bocancii grei sau sneakerșii. Cum se poartă ghetele pentru bărbați? Pentru a afla răspunsul la întrebare, citiți articolul de mai jos.

Datorită articolului de mai jos, vă veți convinge că, pantofii de toamnă și iarnă pot fi totodată confortabil, călduroși și în pas cu moda.

Ținute elegante cu ghete

Deși astăzi încălțămintea poate lua diferite forme, pantofii în sensul tradițional al cuvântului, sunt încălțămintea cu un carâmb înalt, deseori echipată cu un toc mic și de obicei disponibilă în culori de bază. Datorită acestor caracteristici, aceasta devine de neînlocuit în ținute pentru ocazii formale și de afaceri. În această categorie putem enumera ghetele din piele naturală netedă și din piele întoarsă. Acestea arată minunat alături de pantaloni din material textil și un palton elegant, iar în zilele mai calde, în ținute cu cămăși și cu costume sport.

… și casual

Ghetele pot fi purtate și de bărbații, care preferă stilul casual, dar doresc să adauge o notă de eleganță unei astfel de ținute. Acestea vor înlocui perfect bocancii grei, astfel întreaga ținută va câștiga lejeritate. Ghetele arăta excelent alături de blugi, o cămașă în carouri sau cu diverse imprimeuri și o jachetă sau pulover de lână. Modelele de iarnă pentru bărbați combinate cu o geacă de puf, reprezintă o rețetă bună pentru stilul urban! Amintiți-vă, totuși, că nu este vorba despre încălțăminte sport, prin urmare nu purtați ghetele în ținute cu treninguri.

Sfatul stilistului

Vrei ca pantofii tăi să aibă un caracter ușor lejer? Nu lega șireturile până la capăt și lasă limba ghetelor afară. Datorită acestui lucru, ținuta va părea mai casual.

Acești pantofi sunt ideali pentru o plimbare sau o întâlnire cu prietenii în anotimpurile mai răcoroase. Partea superioară înaltă va proteja piciorul de zăpadă sau noroi. Cu toate acestea, nu uitați să întrețineți încălțămintea în mod corespunzător. Într-un alt articol de pe blogul nostru veți găsi informații despre cum să pregătiți pantofii pentru toamnă.

Cu ce pantaloni se potrivesc ghetele pentru bărbați?

Potrivirea pantalonilor cu pantofii cu un carâmb înalt și îngust poate însemna uneori o adevărată provocare, dar este suficient să respectați câteva reguli de bază.

Ghetele arată bine alături de pantaloni skinny. Într-o astfel de ținută, silueta va fi proporțională, iar piciorul va fi subțiat optic. Introduceți pantalonii în încălțăminte – la urma urmei, carâmbul înalt trebuie să fie vizibil! Puteți opta și pentru pantaloni drepți, dar pentru un efect mai bun, suflecați aceștia până la înălțimea la care începe partea superioară a ghetelor. Bărbații îndrăzneți, cărora le place să se joace cu moda, pot sufleca pantalonii și mai mult, permitând astfel șosetelor cu diverse modele să fie vizibile.

V-ați convins că, ghetele pentru bărbați reprezintă o alegere bună pentru toamnă și iarnă? Excelent! Nu mai rămâne altceva de făcut, decât să achiziționați o pereche perfectă pentru voi. Nu uitați că pe epantofi aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna un produs, fără consecințe.

Autor

Agnieszka Ślęzak

Deși se pare că tocurile înalte și sneakerșii nu merg mână în mână, aceste modele de pantofi sunt printre preferatele mele. În garderoba mea domină culoarea neagră și imprimeurile florale. În viața privată sunt un fan al umorului negru, al animalelor și al filmelor lui Quentin Tarantino.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.